Mühye köyü :D +1
Printable View
Bunun için ne kadar faydası olur bilmiyorum ama misafir ziyaretçilere konular ve içerikleri kapatılsa cok güzel olur.İlk adım olarak bu yapılabilir diye düşünüyorum.
Dısardan herhangi biri üye olmadan konuları,mesajları rahatça görebiliyor.Biraz kötü bi durum bence
Aynen atv haberlerde çıktı :)
bayılıyolar abartmaya, bundan 6-7 sene önce yine böyle bişey olmuştu viyadükte. o zamanda "otobanda ters yöne doğru 300 le yarışan gençler" diyip saxo vts gösteriyolardı..
bu arada yakalananlar psikolojik tedavi falan görüyor.
belki benzini bitmiştir :) :)
Hurriyet gazetesi ana sayfaya koymus haberi...
Hrriyet - Trkiyenin Al Sayfas
Basının abartması ve cahilce terimleri beni benden alıyor...
s15 görünümlü bir sx vardı turuncu donut çizip duruyordu:) o neydi ya sx aşkım kabardı yine,görüntüsü abartılıydı ama yinede sx işte:)
bu gün arkadaş aradı :D kardeş çekim vardı oraya gittik dedi ne iş lan dedim modifiyeli araba lazımmış gittik akşam görücez dedi. Ulan arkadaş adamlar modifiyeli araçla gelin diyorlar sonrada kaçak yarışçıları bulduk diyorlar :D:D
tk murat a bak ne güzel konuşmuş :D
basin abartirda abartir, olmadik seyler yazar durur simdi...
gazetelerede haberlereder cogunlukla inanmam,
1 promil alkol almayan arkadasimizin yaptigi kaza icin asiri alkolden yapti yazip, sonra yarim kibrit kutusu boyutunda tekzip yayinlamislardi
tv lerde oyle, hatta dahada beter bence
doğrudur bizim istanbullularda gittiler oraya ama bizim her zamanki gibi arabayı sattığımız döneme denk gelince fotoğraflarla birde arkadaşların telefondaki canlı yayını ile görüp dinlemiş oldum
6 yıldır 9 yaşımdan beri üyeyim ***** siteye (zaman ne çabuk akıyor arkadaş)
daha dün gibi hatırlıyorum ömerlide gece vakti basabas yaklaşık 50 e30 çektik sağa karanlık ortam fazla ışık yok 2 e30 drag yapıyo nese hareket bitti herkez dağılmaya başladı bizim arabada marş sisteminde tık yok totomuz tutuştu tabi allahın dağında kaldık sonra bagajdan seyyarı çekip ışıkla şans eseri sigorta kutusuna elimi attım iyikide atmışım marş'ın sigorası kopmuş hemen yedek bi tane taktık aradım birileri geri döndü o sıradada bizim araba çalışmıştı dediler üsküdar sahil oradan kurtulmanın sevinci ile en son sınırım ceza kesmek için gelen polise sarılıyordum :D
:D abi fena ya gazeteler nasıl abarttı gördünüz değilmi ölüm yarışı falan dye ipneler bi pist yapmazlar ama *** atmaya geliince abartmayı severler :D
Gençlerin otoyoldaki ölüm yarışı - Video en son haber
bu yorum yazanlar salak yemin ediyorum, abuk sabuk yorumlar yazmışlar
http://www.facebook.com/video/video....17195&comments
fifty tayfası haberlere çıkmış :hehe: