User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
59 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Help Me !!! Araba seçimi konusunda..

Labladore
    Misafir
    yok yok leondan agzım yandi. yakıt ibresine bakmaktan yola bakamz oldum çok kötü bi durum. bizde opel corsa war 1,3 cdti 2005 model opelin tam 2 katı yakıt yakıo leon. Sizce opel astra 2008 model 1,3 cdti cosmo paketlileri nasıl ? tavsiye edermisiniz ??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kasa degisimi olsada ford focus tdci derim hem performans hemde az yakar
    İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Labladore Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok yok leondan agzım yandi. yakıt ibresine bakmaktan yola bakamz oldum çok kötü bi durum. bizde opel corsa war 1,3 cdti 2005 model opelin tam 2 katı yakıt yakıo leon. Sizce opel astra 2008 model 1,3 cdti cosmo paketlileri nasıl ? tavsiye edermisiniz ??
    yeni corsa aldım van yeni kasa iki sey mükemmel yakıt ve frenleri astra yı bilemem
    İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dizel 2009-2010 meggy3 hb 'lere bakabilirsin 106 hp'liklere
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Eyup Duygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Opel astra cdti'a haftada 2-3 kez binip 80km yol yapan birisi olarak verilerini anlatım kısaca aracda yazılım mevcuttur.Uzun yolda 6. vites 100-120 arası 4.5-4.8 arası,şehir ici karmada 5.0-5.5 bu 5.8'leri falan bulur ara sıra gazlarsanda 6.0-6.7 arası gezer.Kısaca özetle 5lt cıvarı yakmakdadır 3-4 kişi yokus falanda cıkar sürücüyü üzmez.Multijet makına yakıt hakkında gayet basarılı.Astra sıfırı 35k TL ye en son veriyorlarmıs dıye duydum. 2. eli ise 24-29 arası fıyat isteyenler var.Ama bence criuse controllu bi astra hem sehir ici dısı heryerde az yakar.
    DynoDynamics in Ecutuned

cemsultan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birincisi TSI motora lpg taktırmak tam macera, edeceğin tasarruf max. %20
    İkincisi Leon yerine aynı segment dizel tek tercihim Focus olurdu, 110 hp dizel yeterli olur.
    - 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    30 bine dizel:focus,corolla,astra,megane gibi az yakan c segment otomobiller bakılabilir.

Labladore
    Misafir
    Alıntı cemsultan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birincisi TSI motora lpg taktırmak tam macera, edeceğin tasarruf max. %20
    İkincisi Leon yerine aynı segment dizel tek tercihim Focus olurdu, 110 hp dizel yeterli olur.
    Hemen fordlara bakıorum..fiyatlar ne derecede ?

Labladore
    Misafir
    Alıntı OnrÖzden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    30 bine dizel:focus,corolla,astra,megane gibi az yakan c segment otomobiller bakılabilir.
    astra 1.3 cdti cosmo paketli bi araç düşünüorum performansı kesinlikli leonla aynı olmayacaktır ama tüketimi ii olsun sadece bide konfor..

Labladore
    Misafir
    Alıntı Eyup Duygun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Opel astra cdti'a haftada 2-3 kez binip 80km yol yapan birisi olarak verilerini anlatım kısaca aracda yazılım mevcuttur.Uzun yolda 6. vites 100-120 arası 4.5-4.8 arası,şehir ici karmada 5.0-5.5 bu 5.8'leri falan bulur ara sıra gazlarsanda 6.0-6.7 arası gezer.Kısaca özetle 5lt cıvarı yakmakdadır 3-4 kişi yokus falanda cıkar sürücüyü üzmez.Multijet makına yakıt hakkında gayet basarılı.Astra sıfırı 35k TL ye en son veriyorlarmıs dıye duydum. 2. eli ise 24-29 arası fıyat isteyenler var.Ama bence criuse controllu bi astra hem sehir ici dısı heryerde az yakar.
    Eyüp arkadaşım km'de kaç kuruş yakıor hesapladın mı ?Forumlarda kalkışı çok apır olduğu yazıyor sencede bu geçerlimidir ?

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eyüp arkadaşım km'de kaç kuruş yakıor hesapladın mı ?Forumlarda kalkışı çok apır olduğu yazıyor sencede bu geçerlimidir ?
    bende 1.6 leon var 50-60 kuruş yakıyorum şehir içi..senin değerlerin gayet iyi..alacağın astrada eski kasa olacak bunuda düşün..focusun da kasası yenilendi.

Eyup Duygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Standart kalkısı tek kişiyken cokda kötü degil,ancak aracda 3-4 kişi varsa sıkıtnı bizim aracda yazılım var.O yuzden yokuslarda,sollamaya cıkmada falan sıkıntı olmuyo.5lt ortalama desekki cogu zaman oralarda seyrediyor 5*3.2=16 kurus eder.Yani 16 tl ye 100km ancak bu kadar zorlamadık.Şunu diyebilirim en en en kötü 20 tl ye 100km rahat gider.
    DynoDynamics in Ecutuned

cemsultan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hemen fordlara bakıorum..fiyatlar ne derecede ?
    Bu aralar fiyatlarını takip ettiğim bir araç değil, o yüzden bilemiyorum.

Bende 2005 yeni kasa GHIA benzinli vardı zamanında, yol tutuş ve fren olarak çok iyi bir araçtır, deyim yerindeyse hayvan gibi yol tutar, ama lastikleri iyi olacak.
    O dönemde bir arkadaşımda da dizel GHIA vardı, o yüzden dizelini de bilirim, yakıtı az, performansı iyi bir araçdır.

05-06-07 modellerde denk gelirse mutlaka GHIA olsun, diğerlerinden çok daha dolu araçlardır, orjinal SONY ses sistemi gayet iyidir, hız sabitleme, far sensörü, yağmur sensörü vs. bir çok aksesuar vardır.

Servisleri pek iyi değildir ama garanti olmayacaksa dışarda bakım yaptırırsın, sıkıntı olmaz, bakım parçaları (filtre, balata vb.) pahalı sayılmaz, ama nedense silecekleri pahalıydı.

Edit: Ayrıca zamanında çarpışma testlerinde o zamanın en yüksek puanını alarak 5 yıldız almıştır.
    - 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    astra 1.3 cdti cosmo paketli bi araç düşünüorum performansı kesinlikli leonla aynı olmayacaktır ama tüketimi ii olsun sadece bide konfor..

Benim şahsi görüşüm,30 bine alınacak dizel en konforlu araçlardan biridir.Astra
    Focus,corolla,megane,c4 gibi otomobillerle kıyaslarsak.
    Ben focus,corolla,megane gibi c segmenti çoğu otomobile bindim.
    En az içeriye sesi alan astraydı mesela

Labladore
    Misafir
    Alıntı Eyup Duygun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Standart kalkısı tek kişiyken cokda kötü degil,ancak aracda 3-4 kişi varsa sıkıtnı bizim aracda yazılım var.O yuzden yokuslarda,sollamaya cıkmada falan sıkıntı olmuyo.5lt ortalama desekki cogu zaman oralarda seyrediyor 5*3.2=16 kurus eder.Yani 16 tl ye 100km ancak bu kadar zorlamadık.Şunu diyebilirim en en en kötü 20 tl ye 100km rahat gider.
    Eyüp peki bende satın alır ve yazılım yüklersem 100 km'de ne kadar yakıt yakar ?

Labladore
    Misafir
    Alıntı OnrÖzden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim şahsi görüşüm,30 bine alınacak dizel en konforlu araçlardan biridir.Astra
    Focus,corolla,megane,c4 gibi otomobillerle kıyaslarsak.
    Ben focus,corolla,megane gibi c segmenti çoğu otomobile bindim.
    En az içeriye sesi alan astraydı mesela
    Şimdiden tüm kapılar 2008 model cosmo paketli astraya çıkıyor arkadaşlar.Sanırım sizin değerli fikirleriniz ile de öyle olacağına inanıyorum. Hepinize teşekkür ederim bana zaman ayırdığınız için..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel bir seçim hayırlısı olsun..

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence leonu satıp civic alırsan büyük hata etmiş olursun.Sonra çok pişman olursun her bakımdan. performans beklentin yoksa astra fena sayılmaz

Sercan K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    astra iyidir hem yakıt hem konfor perf. leon a göre biraz düşük ama az yakmak uğruna katlanılabilir..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)