Fener çok ilginç bir hisse , maç kaybettiğinde artıyor maç kazandığında ya sabit kalıyor ya da düşüyor :) Bir BJK li olarak bir ara iyi kazandırdı millete ama ben parmak arası aldım :)
Printable View
Ben de bu aralar bayagı ilgilenmeye basladım.. 12 senedir Borsa ile ilgilenen bi arkadasım bana ufak ufak ögretiyor.. Teknik analizdir, grafik yorumlamadır vs vs.. Ümitliyim yani, bi de birikimim olsa.... :D
bahsettiğim yere üye olup takip eden arkadaşımız var mı..??
abi bende takip ediyorum, çok teşekkür ederim ilgin ve alakan için
msne ekliyorum, gün içerisinde ufak tefek bilgi alışı yapabilmek için senden :)
borsaya benimde merakım var ama hiçbirşey bilmiyorum borsa hakkında kursu falan varmı broker olmak için ? nasıl başlıyabilirim ne tavsiye edersiniz?
yanarım yanarım da ihlas gazetecilik halka arz edildiğinde almadım. 1 ay içinde 2-3 kat kar getirmişti :)
Üstat günaydın, nedir sence borsanın gidişi? Bir arkadaşım endeksin 65000'de tutunmaya çalıştığını, bu seviyenin altını görürse düşüşün devam edeceğini söyledi ve bugun 65000'in altında düşüşte. Uzun vade için bu fiyatlarda alış düşünülebilir mi sence? yoksa bu endeks seçime kadar 40000'leri görür mü?
japonya piyasaları düşürmeye başladı
eurom (Y) bugün serbest marjla işlem görecek ilgilenen arkadaşlara duyurulur
yaklaşık 7 senedir sıkı enka cıyım..hic zarar ettirmedi her yıl düzenli temettüsü dagıttı..2 senedir + olarak baka kagıtlarına yatırımım oldu fakat onlardan cıkıyorum cok şiştigini düsünüyorum..
Abiler bende çıtırdan hisse senedi alım satım yapayım diyorum pc başından.
50-100 ile başlayım diyorum ne yapmam gerekiyor nereye üye olmam lazım? bi yol gösterin :)
Arkadaslar Arsan dıyorm baska bısey demıyorm yarından tezı yok fırlar kagıt demedı demeyın...
tüyodan önce nasıl işlem yapıcam onları bi anlatsanız?
50-100 tl diyosan bence girmene değmez 1,2bin tl diyosan başlangıç için az da olsa olur.ATAONLİNE a üye olabilirsin onların bünyelerinde hesap açıp paranı yatırarak üye olabilirsin internet üzerinden al/sat yapabilirsin.Sadece ata değil birsürü şirket var ben telefonumdan ataonline den işlem yapabildigim için onu tercih etmiştim.
Bir miktar biriktirdim(hatrı sayılır 3 senesi rahat var bayram harçlığı o bu falan) Sonra annemin önerisi üzerine bir şirkete oynadım(tabiki ben değil bu işlerden annem anlıyor parayı verdim o oynadı) 2,3 e katladı ama yaklaşık 7 ay bekledim şirketin yurt dışına satışı gerçekleşmiş onun için fborsası düşmüşmü ne öyle garip terimler kullandı.Beklediğime değdi.Yani bence,gözlemlediğim kadarıyla o paraya ihtiyacınız olmayacak bir şirket en düşükken gireceksiniz sürekli takipte olacaksınız ve en yüksekken satıcaksınız.Ama işi bilen birinden yardım alın yoksa çok kaybedersiniz
Borsa kumarhaneye benzer her zaman mekan sahibi kazanır arada müşteri kazandığını zanneder sadece ama o zamanda banka kazanır yani müşteri aslında hırsından dolayı sürekli kaybeder tadında oynayıp bırakmanızı tavsiye ederim uzun süreli yatırımda ALTIN değerlendirin.
arkadaşlar ne durumdasınız:D
uzun vadede değerli metaller ve altın gumuş gibi kağatları tercih edin bence
Endeks 61000'lere geriledi. Tam alım zamanı diyorum, kağıt alıyorum, tekrar düşüyor endeks. Sanırım seçimlere kadar bu şekilde istikrarsız gidecek borsa. Ben uzun vade için inatla İş C alıyorum her ay düzenli olarak.
dün bütün kağıtlar kırmızıydı :(
Endeks 60570 oldu şu dakika itibariyle, nereye kadar düşecek bakalım...
kırmızı ise ne oluyor? düşüyormu?
her düşüşün bir çıkışı vardı :D
borsa 2 gündür saglam cakıldı...artık bekleyecegız...
ata online hesap açıcağım arkadaşlar.Şimdi karım zararım bankadaki mevduat hesabımamı yansıyacak?
borsada bu günlerde bi anormallik var... sanırım ufak ufak seçim havasına girmeye başlıyor... şu aralar galatasarayı takip ediyorom büyük beklentilerim var...
6 gündür süren düşüş nihayet bugün durdu gibi.
Çok sağlam mal var elimde 80 binleri görürüz inşallah. Beklemedeyiz.
varmı önerebileceğiniz şirket bu aralar ne almalı?
silver alabilirsniz.
akbank güzel çıkış yapıyor bugunlerde
çok acaip çıkışlarda yakalanıyo ama ne yazıkki çok kişiyide batırdı bu borsa..
madem ileriye yönelik yatırım yapıyosunuz vadeleri uzun gelebilir ama bes (bireysel emeklilik) öneririm ben.
dolar alsam sizce zaarlı çıkarmıyım şu anda