borsa şimdi tam alım zamanı baya bi düştü banka hisseleri alınabilir ama sürpriz hisseler olursa daha güzel olur:D banka hisseleri borsanın yükselişine göre çıkar...
Printable View
borsa şimdi tam alım zamanı baya bi düştü banka hisseleri alınabilir ama sürpriz hisseler olursa daha güzel olur:D banka hisseleri borsanın yükselişine göre çıkar...
sabah isctr hissesi al akşama sat daha çok kazanırsın dolarda çok beklersin benim görüşüm bugün %3 yükseldi borsaya alımların gelmesiyle yarında alımlar gelirse en az %2 daha çıkar
ISCTR Türkiye'nin en hareketli finans portalı
borsa iddaa gibi bişey :D hissede takımlar:D oluyor sen bir şirketin hissesinden para verip pay alıcaksın yani parayı atıyorum bugün gs ye bastın ve gs kazandı gün içinde %3 lük bir artış yaptı buda iyi paradır yabana atma :) sen bankanın internet şubesinden şu paraya sat diye talimat veriyorsun ve hisseni satıp paranı kazanıyorsun ama aynı şekilde kaybetmekte var
internet bankacılığından işlem yapmak için önce yatırım hesabı açman lazım
umarım yardımcı olmuşumdur:rolleyes:
varmı tiyosu olan :d
babamla birebir aynı kağıtlara aynı şekilde oynuyomuşsunuz.. benm arabanın parasıyla başka kağıt denemiş giren çıkan bana olucak diye heralde.. yoksa iş C, garanti..
Bana da akşama kadar araba bakıcana şunu öğren ben aklmda tutamam senin gibi falan diyo.. Oyun gibi sahte parayla girebileceğimiz bi site falan var mıdır bildiğiniz:beuj:
bankaya gidip açtırman lazım
şirkette oynıyanlara bunu sat bunu al diyordum sallıyordum hep kazandılar:D 4 binden 9bine yapmıştı parasını :D
kendime olunca nekadar zormuş yaw :S
ASELS sanki bi anda patlama yapıcak gibi geliyor bi baksanıza ..
Emlak GYO alabilirsiniz... ben 2.00 lardan aldım 3.03 leri gördü bu ara gene 2.92 civarında geziyor... 3 üzeri garanti... 4-5 i kesin zorlar ancak ne kadar sürede görür bilinmez...
MGROS şuan düşüşte haftalık düşünülebilir bence :)
tolgacim paran olmayinca alip satmak kolay ama is ciddiye binince oyle olmuyor
bekara karı boşamak kolay diye bir laf war:)
borsa iki gündür ne çorba oldu yaa
nerden alıp satma işini yapıyorsunuz?
günlük yada kısa vadeye koyarsan haklısın evet
ama 21.01.2011 den düne kadar getirisini ve henüz şirketin %1200 bedelsiz sermaye arttırımını gerçekleştireceğini bildirmediğini düşünürsen epey daha mesafesi var.
arttırım işleri için son tarih 06.07.2011 , bu tarihte sermaye arttırım sürecinin tamamlanmış olması gerekiyor.
hangi bankada hesabın var bilmiyorum ama
iş bankasında yatırım/hisse senedi/ alış- satış
garanti bankasında yatırım/hisse senedi/ e-trader
ama ilk alım satım yapabilmen için şubeye gidip yatırım hesabı açtırman lazım. kağıtları imzaladıktan bir kaç gun sonra aktif hale geliyor
arkadaşlar varmı bi bilgi Dolar ne olucak ??
son durumlar için düşünceleriniz nedir bi konuyu güncelleyelim.
afyon çimento gidebilir 150 lerden 130 a geldi takip edin
şu an alım zamanı yavaş yavaş hareket başladı
borsa ince ince toplanıyor
penguen gıda yıda takip edin 2 gündür tavan yapıyor 2,12 den 2,40 geldi borsa düşüşe geçtiğinde 2,62 di
15 16 yaşında bilgisayar sektörüne daha yeni yeni staj ile girerken tanıştım borsa ve aracı kurumları ile Gümüşsuyunda büyük bi firmaydı sonra battı zaten heryerde ekranlar rakamlar millet bi hararetleniyor bi duruluyor. Anlam verememiştim bi türlü heleki o mısır çarşısı karaköy taraflarında bir büroları vardı çalışmak ölümdü bilgisayara dokunamazsın beklersin müsait olsunlar yok akşam gidersin yok pazar gidersin çalışmaya.
O gün bugündür nasıl nefret etti isem hiç adını bile anmadım borsanın.
ben vadeli ( VOB ) takip ediyorum...
hisseler ile ilgili pek fikrim yok ama her seçim öncesi olduğu gibi önümüzdeki günlerde borsanın yukarı potansiyeli var...ayrıca bu aralar ani ve sert işlemler olabiliyor dikkatli olmak lazım..
seçim yükselişine girecek olursak 92-95 binli ( VOB için ) değerleri görebiliriz..
ben daha önce hic VOB da işlem yapmadığım için bilgim yok o konuda :)
dün ve önceki gün alım yapanlar akıllılık ettiler bence.söylendiği gibi toparlanma sürecine girdi.
bazı firmaların ani çıkışları oluyor 2 gündür.sağlam takip edilirse iyi kârlar elde edilebilir :)
küçükler balık oluyor genelde borsada
2 günden beri tavan yapıyor ;)
AFYON Türkiye'nin en hareketli finans portalı
Şu konuyu bir güncellemek istedim , borsa ile uğraşanlar şu sıralarda neler yapıyorlar , fikir alışverişi yapsak biraz ?
TAVHL , AEFES , YKSGR hakkında ne deüşünüyorlar acaba ? :)
ben herzamanki gibi VOB a devam ediyorum...
ben bu ara altın alıp satıyorum esn son sabah aldım 103 küsürden biraz bekleyip çıkartıcam elimden
aslında bu konu güzel bi konu bilgilerimizi burada paylaşabilirsek daha fazla kazanç sağlayabiliriz
benim görüşüm aralık-ocak aylarına kadar elde altın tutulabilir öte yandan eğer güzel bir haber gelirse fb hisseleride günlük oynanaiblir
ts nin şampiyonlar ligine gideceği açıklandığı akşam param yoktu oynayamadım ertesi gün hisseler % 21-23 artmıştı
takip etmek lazım