küçükler balık oluyor genelde borsada
2 günden beri tavan yapıyor
AFYON Türkiye'nin en hareketli finans portalı
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
Şu konuyu bir güncellemek istedim , borsa ile uğraşanlar şu sıralarda neler yapıyorlar , fikir alışverişi yapsak biraz ?
TAVHL , AEFES , YKSGR hakkında ne deüşünüyorlar acaba ?![]()
ben bu ara altın alıp satıyorum esn son sabah aldım 103 küsürden biraz bekleyip çıkartıcam elimden
aslında bu konu güzel bi konu bilgilerimizi burada paylaşabilirsek daha fazla kazanç sağlayabiliriz
benim görüşüm aralık-ocak aylarına kadar elde altın tutulabilir öte yandan eğer güzel bir haber gelirse fb hisseleride günlük oynanaiblir
ts nin şampiyonlar ligine gideceği açıklandığı akşam param yoktu oynayamadım ertesi gün hisseler % 21-23 artmıştı
takip etmek lazım
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
tav HL'nin finansallarını iyi incelemenizi tavsiye ederim. Şirket çok karlı ve sürekli kar eden bir kuruluş ancak aynı oranda borçlanmaya gidiyor. Net debt'ine iyi bakmanız lazım. insider sayılacağım için çok fazla bilgi veremem ama kısa vadede para kazandıracak bir yatırım olup olmayacağını iyi inceleyin.
Everyday I ** Çapulling!!!
Giriş Yap...
hergün 9.50-17-30 ekran başındayım
teknik analizim iyidir bedavaya hisse teknik analiz yapılır (vakit olursa)
Tiyo gelir ama kimseye şunu duydum demem zira üç kişi kazanır bir kişi kaybeder uyku uyuyamam...
düşen hisseden alım yapsak kısa vadede getirisi olma ihtimali nedir?
Teknik durağan piyasada çalışır onun dışında şimdiki gibi çok hacimli iniş çıkışların olduğu ortamda çok sağlıklı çalışmaz zaten ayrıca her yerde okuduğunuz haberlere inanmayın. Kimse babasının hayrına yapmaz öyle haberler...
Hortlatalım biraz konuyubu ara ortalık karışık ve çok dalgalı bu gece MB faiz kararını açıklayacak sizce elimizdekileri satmalı mı yoksa beklemelimi zararda olan hisseleri bu arada
çarşambada fed kararı var insan düşündükçe işin içinden çıkamıyor
döviz içinde borsa içinde riskli bi zaman gibi görünüyor. çarşamba sabahı piyasalar karışıcak tahmin etmek güç. batmakta var çıkmakta![]()
Barış
konuyu hortlatalım
yeni başlıyorum teknik öğrenip strateji oluşturmaya çalışıyorum
borsada portföyü olan kısa-orta-uzun vade takip eden mutlaka vardır aramızda
onlardanda bilgi edinmek ve tecrübelerini bilmek isterim
portföyümde orta vade goody var
kısa vade pegyo
uzun vade de sasayı takip ediyorum
thy ve halkb da abd ile ilgili görüşmelere göre takibimde
Yaklaşık 2 yıldır borsadayım. Maliyeti 23.34 tl den 500 lot Aselsan ım var hala tutuyorum. Şu an elimdeki bir miktar parayla kısa vade olarak yatırım yapıyorum. Yani al - sat. Şu an bjk var elimde. 4.80tl gibi vereceğim. A gurubu hisselerden birini alıp tutabilirsiniz. Mesela Tüpraş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)