User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
54 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Toyota MR2 hakkinda acil yardim !!!

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha az hirpalanmisini bul hic ugrasma bosuna ...
    valla en iyi durumdaki bu desem yeri ve fiyati en uygun olan

http://otomoto.pl/index.php?sect=sea...341&order_by=p

diger 2. el sitelerinede baktim daha iyisi yok olsada bu fiyata degil

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fiyata aldanma bıraz daha bekle daha yenı model daha kullanıslı araclar secmeyı dene mısal 4 kısılık bı arac daha cok ısını gormezmı hıcmı valızın cantan olmuyor hepmı tek kısı suruosun aracı.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada ekleyeyim araci almaktaki amacim drift ogrenmek burasi kar kis memleket ve kullalmis lastik bulmak hic zor degil

birde soyle bir bilgiye rastladim hakkinda bilgisi olan varmi?

The 91-92 year MR2 has a different rear suspension geometry as compared with the 93-95. It is true that the change in geometry was intended to reduce the tendancy to oversteer and most would agree that the modification does just that.

The hotly debated topic is whether the 91 MR2 has a "problem" with oversteer. I'm not sure that there is one answer to this question. So best to enlist the comments of those who know. Abridged comments from the digest are below.

''oversteer'' denilen parca tam olarak ne oluyor?

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    drift ögrenmek ole lastık le bıtmıyor yanlız oysa nıyetın yanılıosun.
    mısal ıstanbul drıft academy bak neler yapıyorlar.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Brs_eg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blonde-redhead Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada ekleyeyim araci almaktaki amacim drift ogrenmek burasi kar kis memleket ve kullalmis lastik bulmak hic zor degil

birde soyle bir bilgiye rastladim hakkinda bilgisi olan varmi?

The 91-92 year MR2 has a different rear suspension geometry as compared with the 93-95. It is true that the change in geometry was intended to reduce the tendancy to oversteer and most would agree that the modification does just that.

The hotly debated topic is whether the 91 MR2 has a "problem" with oversteer. I'm not sure that there is one answer to this question. So best to enlist the comments of those who know. Abridged comments from the digest are below.

''oversteer'' denilen parca tam olarak ne oluyor?
    oversterr aykadan kayma egilimi anlamina gelir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    drift ögrenmek ole lastık le bıtmıyor yanlız oysa nıyetın yanılıosun.
    mısal ıstanbul drıft academy bak neler yapıyorlar.
    drift ogrenmenin cok birsey gerektirdigini zannetmiyorum LSD disinda..

sormayi unuttugum bir soru daha bu arada mr2de lsd difransiyel varmi?

Alıntı Brs_eg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oversterr aykadan kayma egilimi anlamina gelir.
    93 modelden sonra duzeltmisler bu bir eksiklik yada hatamidir?

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    mr2 de lsd yok diye hatırlıyorum ayrıca 163 değil 174hp dir araç. zaten 3sge motorunun 158-174 lük ve beams serileri mevcut mr2 de 174 lük versiyon kullanıldı. 1130kg civarındadır atmosferik versiyon gayet zevklidir

rcbasaran nickli cem abiye mesaj at daha çok bilgi verecektir sana kendisinde atmo mr2 var daha cuma akşam beraberdik

drift amacıyla alıcaksan eğer s13 lere bakmanı öneririm ben mr2 kullanmak ciddi alışkanlık istiyo çünkü ortadan motor arka itişin dengesi ne tam olarak arkadan itişe ne de tam olarak önden çekere benziyo değişik tepkileri mevcut aracın ama çooook zevkli diyorum , sen bilirsin tabi bu arada iyice baktırmadan bilmeden alma aracı, motorda sıkıntı olabilir çünkü sağlamdır blok olarak vs ama sonuçta spor araç ve sıkıştırılmıştır illaki 65 yaşında amcadan almıyorsan

fsunnetci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dengeli bir araç İstanbulda 2000modeli var bunun Sarı ona binmiştim 1.8cc 140hp ama Type R kadar atak bir makine..Bu kasa bizim Türkiyede 5 tane fln var biliyorum araba yurtdışında olduğu için parça sıkıntın olmaz ne de olsa Toyota Motoru var dert etme bence siyah duman atmıyorsa koy benzinini yap Driftini..Millet burda Tofaşlarla öğreniyor Drifti

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Drift öğrenicekseniz oversteer iyi birşeydir.Ama ben düzgün kullanıcam diyorsanız kötüdür
    Hata değildir eksiklikde değilidr.Bence bu aracın karakterdir.Daha iyi yol tutan bir şasi geliştirip 93den sonra bu arakdan kayma eğilimini azaltmışlardır.Ama diyorsunuz yağışlı ülke felan alışık olmadığınız araç zaten dikkat edin derim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    hafif ıslak asfaltta uzun virajlarda arkayı yana alabiliyorsunuz diyim anlayın

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oralarda durum ne bilmiyorum ama 200sx s13 veya bütçeye uygun olarak s14 olmazmı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lewo_rolla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mr2 de lsd yok diye hatırlıyorum ayrıca 163 değil 174hp dir araç. zaten 3sge motorunun 158-174 lük ve beams serileri mevcut mr2 de 174 lük versiyon kullanıldı. 1130kg civarındadır atmosferik versiyon gayet zevklidir

rcbasaran nickli cem abiye mesaj at daha çok bilgi verecektir sana kendisinde atmo mr2 var daha cuma akşam beraberdik

drift amacıyla alıcaksan eğer s13 lere bakmanı öneririm ben mr2 kullanmak ciddi alışkanlık istiyo çünkü ortadan motor arka itişin dengesi ne tam olarak arkadan itişe ne de tam olarak önden çekere benziyo değişik tepkileri mevcut aracın ama çooook zevkli diyorum , sen bilirsin tabi bu arada iyice baktırmadan bilmeden alma aracı, motorda sıkıntı olabilir çünkü sağlamdır blok olarak vs ama sonuçta spor araç ve sıkıştırılmıştır illaki 65 yaşında amcadan almıyorsan
    rcbasarana mesaj attim umarim konuda bilgilerini yakin zamanda paylasir..
    araci ekspertiz ettirmeyi dusunuyorum..
    aldigim arkadas aslen taylandli kanadada yasiyor ve burdaki okulu bir ay sonra bittigi icin ulkeyi terk edecek. pek sikistirilmis bir araba oldugunu sanmiyorum.

Alıntı fsunnetci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dengeli bir araç İstanbulda 2000modeli var bunun Sarı ona binmiştim 1.8cc 140hp ama Type R kadar atak bir makine..Bu kasa bizim Türkiyede 5 tane fln var biliyorum araba yurtdışında olduğu için parça sıkıntın olmaz ne de olsa Toyota Motoru var dert etme bence siyah duman atmıyorsa koy benzinini yap Driftini..Millet burda Tofaşlarla öğreniyor Drifti
    siyah duman olayina dikkat etmedim ama bir sonraki seferde iyice bakarim..

Alıntı ST-max Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Drift öğrenicekseniz oversteer iyi birşeydir.Ama ben düzgün kullanıcam diyorsanız kötüdür
    Hata değildir eksiklikde değilidr.Bence bu aracın karakterdir.Daha iyi yol tutan bir şasi geliştirip 93den sonra bu arakdan kayma eğilimini azaltmışlardır.Ama diyorsunuz yağışlı ülke felan alışık olmadığınız araç zaten dikkat edin derim.

Alıntı lewo_rolla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hafif ıslak asfaltta uzun virajlarda arkayı yana alabiliyorsunuz diyim anlayın
    araci pek gunluk kullanmayi dusunmuyorum zaten tepkilerini iyice anlamadan yuksek hizlara cikmayi hic dusunmuyorum. burasi kari kisi bol olan bir ulke umarim cok fazla sorun cikarmaz..

Alıntı ST-max Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oralarda durum ne bilmiyorum ama 200sx s13 veya bütçeye uygun olarak s14 olmazmı?
    burda s13ler drift yapacagim diye cani cikartilmis durumda ve o kilometrede turbo bir motorun basima is acmayacagindan emin olamiyorum.. :/
    s14ler de butceme gore cok pahali diger bir secenek mazda mx-5 ama onlarda genelde 1.6 litre 90 beygir cok agir kalabilir'
    1.8lerin 93 model oncesini goremedim hic 93 sonrasi olanlarinda kilometre ucuk ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    cem abi nete girdiği zaman cevap yazacaktır. ben yüksek hızdan bahsetmedim yanlız 70-80 gibi de yanınıza alabiliyorsunuz aracın arkasını

rcbasaran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç gayet temiz ve diri görünüyor, iç mekandaki yıpranma eskilikten veya hor kullanılmaktan çok, neredeyse yaz boyu üzeri açık dolaşıp güneş ışığına maruz kalmasındandır.

Bu model 3SGE (atmosferik-2000 cc-174 hp-YAMAHA silindir kapağına sahip gayet sağlam bir araçtır)

Sorduğun için söyliyeyim ,standart olarak VTI la kıyaslanmayacak kadar güzel ve zevkli gider, teknik değerlerine bakarsan zaten performansı ortadadır.

Turbo olmaması ekonomik bir bütçeyle alacaksan senin için avantaj, turbolarda bu km lerde sıkıntılar başlıyor.

LSD bu modellerde yoktur.

Parça sıkıntısını ben Tr de çekmiyorum, sen orda hiç çekmezsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rcbasaran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç gayet temiz ve diri görünüyor, iç mekandaki yıpranma eskilikten veya hor kullanılmaktan çok, neredeyse yaz boyu üzeri açık dolaşıp güneş ışığına maruz kalmasındandır.

Bu model 3SGE (atmosferik-2000 cc-174 hp-YAMAHA silindir kapağına sahip gayet sağlam bir araçtır)

Sorduğun için söyliyeyim ,standart olarak VTI la kıyaslanmayacak kadar güzel ve zevkli gider, teknik değerlerine bakarsan zaten performansı ortadadır.

Turbo olmaması ekonomik bir bütçeyle alacaksan senin için avantaj, turbolarda bu km lerde sıkıntılar başlıyor.

LSD bu modellerde yoktur.

Parça sıkıntısını ben Tr de çekmiyorum, sen orda hiç çekmezsin
    aciklama icin tesekkurler LSD olmamasi kotu dedigim gibi arabayi elimden geldigince drift spece donusturmeyi planliyorum..
    birde aklima takilan konu kilitli difransiyel olayi LSD ve kilitli difransiyel ayni sey midir? actirip kaynattirsam olur mu ? olursa ne kadar iyi olur? yada olmazsa kilitli difransiyelin fiyat araligi nedir? nasil bulunur?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı blonde-redhead Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aciklama icin tesekkurler LSD olmamasi kotu dedigim gibi arabayi elimden geldigince drift spece donusturmeyi planliyorum..
    birde aklima takilan konu kilitli difransiyel olayi LSD ve kilitli difransiyel ayni sey midir? actirip kaynattirsam olur mu ? olursa ne kadar iyi olur? yada olmazsa kilitli difransiyelin fiyat araligi nedir? nasil bulunur?
    kaynattırmak bilinçsiz olur, lsd nin açılımı zaten limited slip diff dir yani sınırlı kaymalı difransiyel diye geçer. %100 kilitli = kaynak diff dir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar konuyu baska bir secenegin daha eklenmesiyle guncelliyorum;
    mazda miata

arac '94 model 190.000 kilometrede 1.8 litre 130 ps bu cuma gunu gidip gormeyi planliyorum..
    acikcasi mr2deki pas olayi beni korkutuyor ve lsd olmamasi (mx-5te varmi bilmiyorum) benim icin dezavantaj..
    mr2nin kilometresi 230.000 de ve 91 model ikisi arasinda kaldim..
    kullanan arkadasin soyledigine gore miata 100kmye 9 litre yakiyor mr2 ise sakin kullanimda 8 agresif kullanimda 12-13 litre yakiyor.
    miatayi forumda arastirdim anladigim kadariyla kronikleri olmayan bir arac sizce hangisini secmeli?

fotolar:

Uploaded with ImageShack.us

OnurD. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Almanyadayken MR2 kullanmıştım, Felaket zevkli bir araçtı, mx-5 te iyidir ama mr2 daha güzel geliyo bana.
    Fusion35 ------> OnurD.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    mr2 nin zevkini miata vermez, birisi adı üstünde mr (orta motor arka itiş) , diğeri fr (ön motor arka itiş)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)