Önler 13" arkalar 22" bile olsa sıkıntı olmaz. Ama aynı aks üzerindeki lastik ebatları farklı olamaz. Tavan vs gibi kaplama lar renk değişimi de sıkıntı oluyor artık, ana renk neyse onun üzerinden işlem yapılıyor.
Önler 13" arkalar 22" bile olsa sıkıntı olmaz. Ama aynı aks üzerindeki lastik ebatları farklı olamaz. Tavan vs gibi kaplama lar renk değişimi de sıkıntı oluyor artık, ana renk neyse onun üzerinden işlem yapılıyor.
kambersiz alman olmaz
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Bi sorum olucak benimde aracta normalde ABS var fakat eski oluşundan dolayı işlevini kaybetmiş durumda serviste çok fiyat çekince bende vazgeçtim sistemi söktürdüm
İçerden ABS arıza lambasınıda kaldırdım sorun olur mu acaba muayenem yaklasıyorda![]()
sıfır alıp muayene geldıgınde satalımmı şaşırdılar ya
>Bilgiler için teşekkürler
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
km olayına kimse değinmemiş bence harika kapak olsun düşürenlere inşallah denildiği gibi geri dönüşü yoktur km olayınında tüv kağıdını eline alan görür orj km sini
Araç basıklık konusunda vizede ne oluyor bazıları diyor geçersin bazıları asla geçemessin diyorlar ona nasıl bakıyorlaryani vizede ne gibi sorunlar bekliyo beni
CVK RS - izmir
Bizim memleketi tuv kontrol birde bizden para alarak yapıyor. Onuda bizim insanımızı kullanarak yapıyor. Nekadar aciz kaldık arkadaş kendi muayenemizi bile yaptıramadık.
Tuv dedik en azından bilgi tecrübe vardır dedik adamlar arabalara Tuv sertifikalı takılan ürüne geçemez diyorlar sonrada stoplara bakıcağına parklara bakıp senin arabanın stopları yanmıyor falan diyorlar gerizekalılar topluluğu.
BMW'den Sorumlu Devlet Bakanı
Valla önceden muayene istasyonlarının sadece para ve imza istasyonları olduğunu bildiğimiz için tüv turk'ün sonuna kadar destekçisiyim.Benim kat iptalime laf ediyorlarsa gider takarım sonra tekrar sökerim yeterki trafikte daha düzgün araçlar yürüsün canımız daha güvende olsun.
İstatistiklere göre geçen 5 seneye oranla bu 2010'da ölümlü trafik kazaları tam yarı yarıya inmiş.
Bunun 2 sebebi olduğuna inanıyorum..
1-Duble yollar.
2-Tüv Türk
bu uygulama yenideğilki yazdan beri zaten uygulanıyordu sasırmadım sadece vatandaşlar bilmiyordu tüve girip kusur yedikten sonra öreniyolardı bu uygulamayı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)