Selamlar.
Fiat 500 Abarth'ın TR de satışı yok biliyorum ancak bu aracı bir şekilde TRye getirmek mümkün olabilir mi? Bilgisi olan var mı acaba?
Bir arkadaş Scirocco R almıştı Black Market falan deniyordu bu konuları bilen biri varsa sormak istedim.
Selamlar.
Fiat 500 Abarth'ın TR de satışı yok biliyorum ancak bu aracı bir şekilde TRye getirmek mümkün olabilir mi? Bilgisi olan var mı acaba?
Bir arkadaş Scirocco R almıştı Black Market falan deniyordu bu konuları bilen biri varsa sormak istedim.
malesefi ülkemizde hiçbir abarth showroom-shop-servis olmadığı için ve ısrarlarıma rağmen kimsede ihaleye girip açmadığı için getirmenin mümkünatı yok
sıkıntılı olan durum fiat ve abarth ın opel ve opc gibi değilde birbirinden iki ayrı firma gibi takılmaları..
BMW F11 535XD İndividual (JD Stage 2-XHP Stage2)
grey market araç getiren bi galeri ile konuşulup getirilebilir, serviste illaki yedek parçasını getirir![]()
Galeriler getirir, paradan haber verin yeterki![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
kaç gayme bu 500 abarth
özel isterseniz getirir imkanı yok diye bişi yok. Ama tabi o kadar paranız varmı. OLması gerekenin 2 katına gelir..
Galeriler getirir para olduktan sonra..![]()
İsteseler Tofaş-Fiat olarak getirirler ama Türkiye de ne kadar satıcak , nasıl bir pazar payına sahip olucak bu önemli.
Bence yapılan yatırımı karşılamaz.
Özel modeller çünkü ve fiyatıda yüksek olucaktır , bizim insanımız amaan fiat diyip,fiata bu kadar para verilmez diyip uzak durucağı için satış adetleri düşük kalır.
Honda olsa farklı olurdu , ne getirseler satıyor peynir ekmek gibi![]()
getireni yada alanı saygı ile anacağımızı düşünüyorm çok güzel araç bence.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
fiat zaten hep ordan kaybediyor. reno clio v6 getirdi kaç tane sattı bir elin parmağı kadar ama adamlar prestijini yaptı. fiat şu abarthları getirip önyargıyı yıkmayı istemiyor heralde
bence 500 abarth gelse coopers den felan kat kat fazla satar..
BMW F11 535XD İndividual (JD Stage 2-XHP Stage2)
Türk insaninin ön yargisi beni deli ediyor ya ver 2 tane teknik servise abarth bayiliğini normal araç gelsin abarth body kit yaptir hemde güzelcenek abarth modellerini sat ya
tofaşın içinde abarth departmanı görmüştüm bir kere çok şaşırmıştım. içeride sarı bir fiat coupe birde bravo hgt vardı. sonra kapanmış heralde. tofaş bile ayağını çektiyse birmot banoto neyapsın
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)