Türkiye den bir araç daha KW nun Air Ride kiti takıldı araca daha yeni duyduğuma göre 2.500 dolara getirmişler kiti.
Türkiye den bir araç daha KW nun Air Ride kiti takıldı araca daha yeni duyduğuma göre 2.500 dolara getirmişler kiti.
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
oy oy güzelliğe bak ya indir kaldır
vallahi veririm o parayı hiç acımam da yol tutuş nasıl körüklerle onu çok merak ediyorum
Peki yol tutuş-güvenlik nasıl? Bakımı nasıl yapılıyor? Aracımız için yurt dışında üretilmiş hazır ürün yoksa?
Buda aynı araçtan;
Bundada kediyle eğlenmişler![]()
Golf e takılan hazır ürün diye biliyorum hatta uzaktan kumanda ediebiliyor kedili videoda gözüktüğü üzere.
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
Airride var hepsinde.
Amerika fiyatları bile 2500 dolarlarda jetta ve golfler icin.
Ama gercekten olayın sonu, offsetli jant kullanmıs olanlar cektigi cileyi iyi bilir.
Böyle birsey olsaydı hic sorun yasamazdık.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
montajında durum nasıl acaba. Kim yapar sorun çıktımı sonuçta Trde olmayan ürün dilinden anlayacak biri lazım. Amerikada hali hazırda bi kanal varken iyice bi araştırmak lazım. bu golfun sahibi siteye üye deil sanırım ? montajı kime yaptırdı acaba ?
istanbulda kimin yaptıgını bulsam birde yapılmış bir araba kullanırsam ertesi gün ben yaptırırım megane'a...
bu körüklerden Konyada üretiliyor![]()
treylerlerde kullanılıyor sıklıkla..
mantıklı sistem mercede svitoların arkasında var otomobil serisindede var landlarda var porchelerde var sıkıntılı oldugunu duydunuz mu körüklerin![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)