rusca yada ingilizcesi olanlar buraya kemere gelsinler hayat burda)))
Printable View
rusca yada ingilizcesi olanlar buraya kemere gelsinler hayat burda)))
çeşme ılıcada yazlık varda git gidebilirsen 2 sene önce gittim en son bakalım 3 haftaya gelecem inşallah gidebilirim özledim cnk baya
evet yaaaa çeşme otobanında mini s geçmekte ayrı bi güzelldir dimi cem...:D :D :D
gidelim seneye alırız o dersleri ;)
puaheuhauehuaheuahuehaueha :D :D
10 unda alanyada olucam...
tercih deil mecburiyet diyelim:D
yoksaa cesme bence 1 numero...
yaz-kış Çatalca'dayım :D
Ayayorgi nin o tarafları hatırlıyosan eski flyinn ı da hatırlarsın o zaman...Seneyi hatırlamıyorum ama orada bi sertap konseri dinlemiştim o kadını sevmeye o zaman başladım diyebilirim...
Eski yol...Daha bi güzeldi yolcular icin,tabi o zaman yaş itibariyle arka koltukta yolcu pozisyonundaydık ve bizim için deniz manzaralı kıvrımlı yol daha cazip geliyodu ama Allah için otoban çeşmeye ulaşmak açısından büyük kolaylık oldu...
i_could...
haftaya çarşamba bodrum...:D :D
cesme otobanıda çok virajlı ve ruzgarlı beee.... aydın forever..
yokmu ayvalık tarafına gelen?? yada bodrum turkbuku?
flyinn barcelona daha orda yokken aya yorgi koyunda ve yanındaki koyda geçti çocukluğum..dalyanköy esdinbel sitesi sakinleri az çekmediler..:) Çeşmenin çeşmelerinden tuzlu su aktığı zamanı bilirim..Dondurma yemeye çarşıdaki sakızlı kavunlu dondurmacıya gittiğimizi mekanda eğlenmek için Garden Bar ve Karadeniz Restaurantı bilirim..:)Güzel günlerdi walla..ARtık çeşmeye sarhoş giriorum sarhoş çıkıorum nerde olduumu bile bilemediim günler oluo neyse güzel günlerdi güzel..:D:D
Bu ara Kemere dil bilenleri davet etmiş bi arkadaş dil dile deymeden dil öğrenilmez yaw asıl bilmeyenleri davet etmek lasım..:D:D
dünkü kısa bir kemer gecesinden kısa bir örnek x5 dolusu 6 rus devecka(kız):icon_tup: piyasadaydı manyamışş bunlar yaa 2 tanesi sunrooftan tavana cıkmışlar.ewli olan arkadaşlarda bir caresini bulup 12 den sonra napıp edip kaçsınlar...:)küçük bir not ..rus hatunlar cabriolet hastası:) dün o yüzden kaybettim.:)
bodrum bodrummmmmmm türkbükü....haftaya çarşamaba....az kaldı...:D :D turbo civic in türkbükü...:D :D
marmaris var mı ötesi...
len kaan bodrumamı gidiyosun....:D :D
hiç belli olmaz canumm :D bsm oteldeki ingilizler beni bekliomuşta euheuhehu
Abi ne şekli ya herkes bi şekil gidiyo rahat olun free takılın tatil yapacaklara iyi eglenceler :)
La olm şekli ordakiler yapıo herkes elinde içki kıs kesme tripleri nedendir bilinmez herkes playboy oluo :D:DAma marmariste öle yapmayı deneyemio bile insanlar malzeme oluolar direk..:D:D
tatil şeklini bilirsin jem:D:D alırsın eline vodka-vişne solede ahaha 300-500 hani ketçap mayonez hesabı..bırak yaaa saçma:D cool rulezzz
istanbul part1'i salı günü alanya'ya geri dönerek tamamladım :)
ztn alanya'da yaşıyorum sürekli tatil yapıyo sayılırım, hayırlısıyla ctsi'yi pazara bağlayan gece çanakkale'ye yola çıkıcaz, gelicek cuma günü de izmir/dikili semalarına harekete geççez.dikili'de 2-3 gün kalıp izmir'e geçicem.sonra seçimlerde alanya'ya dönüş, öss tercih, direksiyon sınavı, ehliyetin gelişini bekliyip halletcem.ehliyet gelince istanbul part2'yi yapıcam :)
herkese ii tatiller, keyfini çıkarın derim.bütün kışın yorgunluğunu atmak lazım.
burda daima ruskyler rahatlatır desem (alanya:D):D
antalya kemer çıralı & olympos
dun tatilim sona erdi.. sessiz sakin ortamlardan hoslananlar mutlaka gidip görmeli..
ağustos 12den sonra bodrum & marmaris
evet yaaaaa geçen sene marmarsteydim...gerçekten güzel bi yer.....:D :D ama çok yabancı var..
bodrum bodrum :D:D bugra bey le gecen sene karsılasmıstık :D yarım ada turu zevklı oluyor yahu :D
Çeşmeden az önce geldim kasım kasım kasılıo işte yine millet kum beach souk ama güzeldi;)
Didim pek hareketli değil sanırım, yada bana öyle geldi, Marmaris tavsiye bu sene:)