Marmaris gibisi yokta, çeşme ye de gelirseniz Fontana yı tek geçerim...
Printable View
Marmaris gibisi yokta, çeşme ye de gelirseniz Fontana yı tek geçerim...
bu sene de yakalandınız gümbette türbe durağının orda geçen sene civic i görüodum bu sene acilen jant lazım olan bi sx i :D pazartesi saat 2 küsürdü sanıyorum.. Gerçi rehber adamız dün de alanyada futureking i gördüm :D eski konuydu gerçi ama canladırıyım dedim..var mı başka gören.
2hafta boyunca şarköy-hoşköy arası gittim geldim attım bütün senenin yorgunluğunu
yazokulu başladı tatil bitti:(
benimde tatil sadece 2 gun ve ekstra 2 haftasonu sürdü.seçimden sonrada ufak bi çeşme yapıcam.sonra da vizelere çalışıcam.ah salak kafam ah.
oyu sandığıa atıkktan sora yola çıkıyorum .. ALTINOLUK
thai ve japan gıttım allah ızın weırrse bı daha thai yapıcaz arkadaslarla 4 hafta ıcınde sora bı ıngıltere sorada turkiye ye gelıcem ama sanırım kışa artık ama sonrası gusel yıne yaz a gelıyorum sydney e :)
hiç yamur yagmasın haha :)
Ben pazar gidiyorum seçimden soora Alanyaya
yaw beni goren oluyor ben kimseyi goremiyorumm alla laa:D neyse bu arada jant lazim orasi oyle ama iste tamammen duygusal:D:D bu arada jant alana kadar siyaha boyali bir sekilde olucak falan filan..
bodrumda olan arkadaslar varsa ki sanmiorum secimler fln girdi araya gelecek fln olursa goruselim haberleselim:icon_tup:
fethiye yokmu yahu küçük ingiltere :D
3 lü etken yüzünden en uzak silivriye yazlıa gidebilcem sanırım :S 1 haftada kemer