:icon_tup: :icon_tup: Aynı şey shinearama içinde geçerli ama oranın kupon olayı biraz karışık.
Printable View
beyler verilen sitelerin hepsine üye oldum bakıyorum ama nerde güzel bişey varsa hep tükendi satıldı yazıyor :D bizimi kekliyo bunlar kendilerine saklayıp:hahaha:
@Dogukan
Ben direkt kendi sitelerinden alisveris yapip buldugum indirim kodlarini kullaniyorum...Dolayisi ile sahte vs..olma dusumu sifirin altinda...Surekli takip edin..Arada 1 gunluk fln indirimler oluyor...En son $19 a hollister mont aldim orjinal fiyati $199 olan...
Abercrombie & Fitch
Hollister Co.
Nautica.com
http://usa.tommy.com/tommy/
Birkac arkadasim abercrombie den alisveris yapmisti ve sorunsuz sekilde ellerine ulasmisti...Kargo ucretlerini bilmiyorum tam olarak ama arkadaslarimin kargo ucreti odedikten sonra bile TR;den cok cok uygun fiyata aldiklarini biliyorum...
Lacoste burada da cok pahali...T-shirtleri outletlerde bile $60 dan basliyor ki bu rakam yaklasik 5 tane abercrombie yada 3-4 tane calvin klein e esit :)
yusuf abı naptın 19 dolar holıster mont :D
ben hala 119 lıra aber tısorte verıyorum lanet tolsun
iletişimde kalsak bu kuponları paylaşsan benle cok duğacın olurum :D
@ Yine Dogukan :)
artik 19 dolar birseye vermek koyuyor, pahali geliyor :D
Dedigim gibi online alisveris yapacaksan(iz) eger google da alisveris yapacaginiz markanin indirim kodlarini arastirin ( tommy hilfiger discount coupon ws.diye)..En sonda sistem discount code soracak ve oraya buldugun(uz)kodu girin ve komik rakamlara alisveris yapin gecen hafta $13 e tommy hilfiger kot alidigm gibi :)
yok artık ya 20 lira şaka gibi :D
Bende bakıyım şu sitelere:) Sağol yusuf abi güzel yöntem :)
Ben de birçok kez markafoniden alışveriş yaptım, ablam da yapıyor herhangi bir aksaklık yaşamadım. Geç gönderim konusunda sorun değil zaten bu belirtiliyor, sadece ürünün gönderim süresi, kampanya bitişinden sonra 7 iş günü içerisinde yapılıyor. Bu süre biraz uzun sürüyor gibi geliyor sadece. ;) Ben 2 kere alışveriş yaparken önce annemi, sonra ablamı davet edip onlardan alışverişi tamamlayarak 10ar tlden 20 tl hacılamıştım :D
Bu arada normal üye olmayın arkadaş, referans kullanın ki bizler de faydalanalım :D
http://www.markafoni.com/i/murat_tuncer_1/
ben baya alışveriş yapıyorum,çok güzel siteler var,hergün alışkanlık yapıp takip ederseniz çok uygun fiyatlara çok güzel şeyler alabiliyorsunuz.
www.markafoni.com
AlaMarka - Özel Lüks Alışveriş Kulübü
limango - Die Shopping Community für Frauen und Familien
trendyol | alışverişin yeni yolu
modaelinizde.com | Türkiye'nin Moda Alışveriş Sitesi | Moda Markaları, Moda ve Trend ürünler
Bu siteden de bakabilirsiniz,burası kampanyalı ürün satmıyor ama ünlü markaların bulunması zor modellerini satıyorlar.
Fashion Brands: Italian Fashion from Gucci, Prada, Armani, Fendi, Tods
markafoniden 2 defa alışveriş yaptım sorunsuz ve vaktinde geldi tavsiye ederim ancak trendyol'u hiç kullanmadım.. markafoninin bence tek kötü yanı ürünlerin gelme süresi biraz uzun.. sitede de dediği gibi 7 iş günü içerisinde geliyo bana 6.iş gününde geliyo ama kesinlikle memnunum.
3-4 defa alışveriş yaptım.Son siparişim saatti ve dün elime geçti. Son derece memnunum.
onlar gerçekten tükeniyor :)
bu günden yarın çıkacak ürünleri araştır ondan sonra sabah dükkanı açtıklarında hemen gir al :D herkes öyle yapıyor. sabahtan tüketiyorlar :D
trendyol'un ürünleri markafoni'ye göre biraz daha butiktir. ancak alışveriş sonrasında beklemeyi göze almalısın. 10 günden fazla beklediğimiz oldu bizim 2 gömlek için :D
Kurumsal bır fırma guvenılır gorunuyor ....
/ Vodafone Trendyol Kampanyası
trendyol, limango markafoni üçüde iydir alışveriş yaptım sorun yaşamadım
peki teşekkürler arkadaşlar güvenle alışveriş yapabiliriz o zaman :)