bende alıyorum sıkıntı yok saglam kuruluşlar tek dezavantajı bazen kargo uzayabılıyor ozamanda belirtliliyor satılan üründe kargo yapılacağı tarihler.
Printable View
bende alıyorum sıkıntı yok saglam kuruluşlar tek dezavantajı bazen kargo uzayabılıyor ozamanda belirtliliyor satılan üründe kargo yapılacağı tarihler.
ya benım en cok aklıma takılan aynı markadfa bıle bır modele goore dığer modelın kalıbı farklı olabılıyor onlıne alısverışlerde bu sıkıntıyı nasıl çözüyorsunuz gerı gonderıp ya buyugunu yada ufağınımı ıstıyorsunuz ?
Mesela bugun alışverış gıbı nıyetım var duzgun kot ve guzel gomlekler nerdne bulabılrıım artık bu alışverış merkezlerı saçamlamaya başladı kotlat 150 gomleklerde 150 yanı 300 lıraya sadece tek çeşit gıysı almak bana artık saçma gelıyor :) varmı bılen :)
ahahahah valla oyle bir problemle çok karşılaşmıyorum fit biri olduğumdan oturuyo çuk die :D
geçen gözlük aldım mesela internetten ama boyutu konusunda emin olamadığımdan 2 boyunuda aldım ve söyledim 1 tane alıcam ama hangı boy emın degılım olmayanı iade edicem diye geldi 2 gozuk ıkısınıde taktım biri kucuk geldı onu geri iade ettim sadece 4-5 tl kargo ücreti ödemiş oldum fazladan. tek alsam o ücreti yine odıyecektım değiştirmek için :icon_tup: 2 aydırda kullanıyorum canavar gibi :D
Ağır hortlatma oluyor ama bilginiz olsun yazıyim,
28 ekimde trendyoldan Dunham marka bot için sipariş verdim, bilenler bilir iyi bir markadır ve kendi sitesinde 290tl lik bir ürün trendyolda 69tl ydi. 9 kasıma kadar teslimat yapıcaklardı güya fakat ne gelen var ne giden. Müşteri hizmetlerini aradım ve tedarikle alakalı problem olduğunu söylediler salı gününü bekleyin dediler .bu arada aynı marka aynı üründen hala satış yapmaya devam ediyorlardı. bugün de talebiniz doğrultusunda siparişiniz iptal olmuştur diye mail atmışlar. Hem paraya 12 gün el koydular hemde banka kaç günde kaç taksitle geri vericek parayı belli değil. Daha da yakınından geçmem böyle saçma sapan sitelerin.
askere gidene kadar bende sürekli trendyoldan alışveriş yapardım ve çok memnundum , en son alışverişim kaşe ceket aldım bildiğin polar geldi daha önünden geçmem.
Bir ürün aldım ve 15 gün de gelemdi bende iptal ettim
Ben iptal etmeden talebim doğrultusunda iptal edilmiş gözüküyor. Müşteri hizmetlerine aynı ürünü niye hala satıyorsunuz dedim tedarikçiler farklı diyor kadın bende sövüp kapattım. Resmen 15 günlük hırsızlık bunun adı. Milyarlarca parayı alıp işletip geri iade yapıyorlar bence
Ayrıca internette biraz bakınca geçen senede trendyol dan Dunham bot alıp aynı sorunları yaşayanlar olmuş. Belli markalaramı bunları yapıyorlar acaba
bende çok alışverıs yaptım genelde memnunum ama beden olmadıgı zaman ne yazıkkı değişim olmuyor direk iade alıyorlar ürünle alakalı yada kargo ile sıkıntı oluncada genelde iade + 20 lira hediye ediyorlar
ben cok fazla yaptım sıkıntı yok :)
trendyolda 10 tlm kaldı urun gelmedı ama parayı yatrmadılar sorun degıl 10 tl ama neden böyle oldu urunun ucretını odedım ama urun yok:) sıparıslerımdede gozukmuyor
trendyoldan bugüne kadar onlarca kez alışveriş yaptım bir seferinde tedarik sorunu sebebiyle ürünü gönderemediklerini belirtip 20 tl çek verdiler.Bir hafta kadar önce de bot aldım. Teslimat tarihi 7-14 kasım görünüyordu , sipariş hazırlanıyor diyor ancak teslimat tarihine yetişmeyebilir gibi görünüyor.Onun haricinde para iadesi olmaması gibi bir sorunla hiç karşılaşmadım telefonla şiparişi iptal ettiğim günün akşamına yatırdılar parayı.Sanırım bu da benim şansım :)
şimdiye kadar 3 kere alışveriş yaptım trendyol'dan, bir kere ürünün hazırlanması 10gün sürdü onun dışında hiçbir sorun yaşamadım
Komu acma yerne hort,
Trendyoldan urun satin aldim, onayladiktan sonra resme tikladim, kut 300 lirada 90 lira fiyat dustu :)
Iotali tikladim, kargoya vermem icin iade kodu cikti, trendyol expressi aradim sesli yanitta dagitima cikarma secenegini tusladim,
Ertesi gun urunu teslim noktasina biraktilar, 3 gun sonra geri gider dediler, gitmedi.
Teslim noktasina gittim, kod sifre istedi gorevli, kargoyu buldu trendyol poseti acik gibi yarim yamalak tutturulmus icinde fatura yok irsaliye var.
Teslim girdigi icin iade alamayacagini soyledi, musteri hizmetleride acik paket alinmamali iade olmaz bilgisi verdi.
Sikayetim sitesinde asla cevap yazmamislar, cozum merkezi aradi kadinin biri bagirir tonda satici biz defiliz depodan cikiyor diyip duruyor, fatura trendyol adina ama isportaci trendyola mal pasalasa trendyol onu satiyo ve satici bilgisi paylasmiyor,
En garip olay, denemek icin ayni urunden indirimin indiriminde tekrar aldim, ertesi gunu bekledim, iptal ettigimde kut para yatti, ikiside hizli kargo trendyol express gonderici trndyol satici.
6 tane urun alip 3 tanesi cikmamasina ragmen iade alamayan insanlar olmus, fikri cozumu olan var mi? 100 lira derken komple paradan olmakta var gibi duruyor.
Arkadasim action cam almis, kutu icinden urun cizik kirli cikmis, iade ettiginde aynen geri yollamislar,
Musteri temsilcisi servis rappru olmalisiniz demis ama cin menseili urun asla servis bilgisi yok :)
Tuketici mahkemesine gidecek ama fatura paylasmiyorlar, linki tiklayinca bos sayfa cikiyor.
Sanirim satici kurumsal bilindikse problem yok ama satici trendyol yada bilinmedik market vs ise is cok buyuk patlak.
Son zamanlarda baya bir alışveriş yaptım 20 kalemden fazla ufak siparişim de çok büyük siparişim de var. Tek diyebileceğim şey Aliexpress'ten bile alsam daha iyiydi ürünleri. Aliex'te elecek ama ne zaman gelecek onu bekliyorsun bunda tam tersi siparişi verip iddia oynamış gibi hissediyorum hadi inş gelir diyorum. Satıcıya yaptırımmış baskıymış kesinlikle yok, müşteri hizmetlerinin daha bir problemimi çözdüğünü görmedim zaten hep aynı kalıpları yazıp söyleyip duruyorlar. Ev alışverişi için son kez tercih ettim ama bir daha aman aman uzak dursun.
hepsiburada iyidir yada amazon
trendyolla işiniz olmasın sistemleri çok saçma
konuyu 10 sene önce ben açmışım..
bu zamana kadar yaptığım alışverişlerde hiç sıkıntı yaşamamıştım ama yılbaşı öncesi cuma indiriminden filtre kahve makinası sipariş edip 20 gün tedarik edilmesini bekledim..canlı yardımdan yazdığımda ise tam bir gün vermemekle birlikte isterseniz siparişi iptal edebilirsiniz dendi..20 gün parayı tutup ben iptal edince iade ettiler..ellerinde stok yoksa sitede de satışı olmamalı..