üyelik zaten davetiyesiz değil mi, ben davetiyesiz üye oldum
Printable View
üyelik zaten davetiyesiz değil mi, ben davetiyesiz üye oldum
hea iyimiş:D
bu arada bende markafoniden pantolon aldım, bedeni büyük geldi bi mail attım küçüğünü alıyım param yanmasın diye hemen para iade yaptılar, müşteri odaklı çalışıyorlar para odaklı değil, sıkıntı yaşamazsınız
markafoni
tendyol
marka kutu
limango
clubboon
alamarka
bedava.com
daybuyday da bunun gibi siteler
ahaha abi bugünde formundasın :D
bugün kargom geldi trendyol dan.20 tl hediye çeki vermiş dedim kaçırmak olmaz sadece 5 lira kargo parası vererek aldım bir polo yaka tişört.
kutuları falan çok hoş iyi çalışıyorlar.
uzun zamandır haftanın hergünü daimi olarak takip ettiğim siteler arasında trendyol. .gayet güvenilir, sorunsuz, rahatlıkla alışveriş yapabilirsin. .
Limango markofoni sürekli alışveriş yapıyorum yanlış ürün geldiginde veya bedenlerde sorun yaşadığınızda geri iade yapiyosunuz kredi kartına geri ödeme yapılıyor güvenli alışveriş siteleri ben şimdiye kadar sıkıntı yasamadım.
markakutu icin orjinal degil demisler urunlere,
diger sitelerde durum nedir?
yenimoda.com var bi de simdi, muhafazakar kesim icin private shopping (fikrimi calmislar :))
bende bir kaç kez alışveriş yapmıstım ayakkabı falan almıstım sorunsuz geldı banada
trendyol, markafoni, limango... bu siteler büyük markalarla anlaşarak stok fazlası sezon sonu gibi ürünleri sitelerinde satmak istediklerini talep ediyorlar. atıyorum adidastan bi ayakkabı için stok adedi alıyor ona göre sitede ilan açıyor. sen ürünün alıyorsun kampanya 3 günde bitiyor. 1 haftada kargoya veriliyo. ürünlerde sıkıntı yok hepsi gerçek ve sorunsuz. tedarik ve kargo süreci biraz uzun... kendi deposunda barındırmıyor. adede göre adidastan nike tan istiyor...