:) sanruf olmazsa olmazlarımdan biridr :) bu araç sence nasıl? şimdi diğerleri bana çok uzak ve onları gidip baktırma gibi bir şansımda yok :/
Honda Integra 1.8 1992 Model 12.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 95681342
Printable View
:) sanruf olmazsa olmazlarımdan biridr :) bu araç sence nasıl? şimdi diğerleri bana çok uzak ve onları gidip baktırma gibi bir şansımda yok :/
Honda Integra 1.8 1992 Model 12.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 95681342
hani dışardan iyi duruyo olabilir ama baktırmanda fayda var her zaman bilen ve anlayan kişilere
İntegra arayan varsa bu arabaya şiddetle bakmalarını tavsiye ederim.temizliği gidişi 10 numaradır. hiçbir yerinden ses gelmez. Kimsede 91 model olduğuna inanmaz. Km de kesinlikle orjinaldir. 5664 den muayene veriside geliyo orda son 2 muayenesi görünüyo hangi km lerde girdiği belli.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9674249/detay/
Integra olayı bambaşka.
Özerk gruplar, forum siteleri kurduk yeni başlayacaklara ve sorusu olanlara yardımcı olmak için.
Bir arkadaşa yazdığım iletiyi aynen buraya yazıyorum.
arabanın başına gidince mutlaka,
- kapı fitillerine bak düzgün mü? yensini bulamazsın.
- orjinal farlarını mutlaka iste (sanırım angel vardı onda)
- arka stoplara bak kırık çıkık var mı? stopları da bulamazsın. ikinci elde teki 200tl civarında satılır.
- inceden bi kalkış yap ve vurma sesi var mı dinle, genelde iç aks lalelerinden yapar eğer iç akslar ve motor ön arka kulakları sağlamsa o vuruntunun nedenli şanzuman istavrozlarıdır, hemen hemen hepsinde vardır bunu dert etme ama bil
- sunroof varmı hatırlamıyorum ama mutlaka camına çerçevesine bak eğer çerçevesinde tamir edilemeyecek bir çürük varsa ya da camı çatlaksa ARABAYI ALMA! benim sunroof çürüdü ve tam 1000tl'e mal oldu bana. TR'de bulmak ya da yaptırmak mümkün değil, yurt dışında da yılda 1 tane ikinci el satılık çıkıyor. Ben geçen ay aldım iki sene sonra...
- frenlere çok takılma genelde tutmaz eğer anadolu yakasındaysan benim yaptığım fren modifikasyonunu yaparız rahat edersin.
- yağ kaçaklarına mutlaka bak hatta yağ çubuğunu çek iki nokta vardır üstte olanın üzerinde olması gerekir yarısında ya da altında ise niçin öyle olduğunu sor. yağ kaçakları büyük sorun ben en sonunda komple conta seti değiştimekte buldum çözümü
- mümkünse bujileri sök, üzerinde yap var mı bak, eğer yağ varsa bu külbütör kapağı içindeki buji keçelerinin değişmesi gerektiğine işarettir. Dert etme külbütör kapağı conta takımı yaklaşık 30 lira.
- ön tampon ayarına bak genelde tampon hizasız ve düşük olur eğer öyle ise düzeltmek pek mümkün olmuyor.
Integraya binmek gönüllülük esaslıdır. Alır dertsiz tasasız, yağını suyunu koyup binerim derseniz genelde yanılırsınız. Ancak bir defa bindikten sonra da başka bir arabayı sevmeniz mümkün değil :)
Saygılar UmutCan...
integra alıcak arkadaşlara tavsiye, kaporta sorunsuz olsun motor bitik olsun önemli değil :)
motor yaptırırsınız ama kasayı biraz zor toplarsınız.
temiz integra alırsanız derdiniz tasanız olmaz yağ su devam..
sunrrof konusundada problemli olanlar baş ağrıtır problemli olmayanlar daha cook uzun seneler gider.
abi öylede kaporta parçasını bulmak cok zor ölüm hatta misal sunroof fitiller iç trim parçaları :)
Bulunmayacak parça yok sadece paraya bakar : )
Herkes taktir edecektir ki Vakit ve Nakit bu olayın tek çözümüdür.
alacak arkadaşlara tavsiyem ucuz diye integra almayın yanılır üzülürsünüz aracımı trde integrayla ilgilenen herkes bilir ( timuçinin eski teg ) a dan z ye orjinal ve bakımlı bi araç aldığım fiyat kadar üstüne harcadım hiç abartısız benim arabam sağlamdı okadar yedi kerata bide bakımsız olanları düşünün ??? arkadaşın dediği gibi motor çokta önemli değil kasaya bakın alırken
Konuda araştırdım ama göremedim q1 - y1 - y2 şanzıman oranları ile ilgili bilgisi olan varmı ?
Araç b18 swap ef9 ve şanzımanım q1
bende vardı servis bilgisi şeklinde ama pc'ye format atınca gitti :(
timuçintt'de olabilir.
Merhabalar, bir sorum olacak.
Bahsettiğiniz uzun şanzuman araç turbo projeye çevrildiğinde kaldırabileceği güç nedir?