efulim Nickli Üyeden Alıntı
slmn.alykm öncelikle herkese hayırlı sahurlar diliyorum arkadaşlar buraya kaydolmak için 3 gündür uğraşıyorum çok şükür sonunda üye olabildim. burda integrayla ilgili baya bilgili ustalar var ve sizlerde ricam bana tlfnla ulaşabilir misiniz en geç cuma günü için sözleştiğim bi teg var onu alıp almamakta çok kararsız kaldım :s tecrübeli abilerin kardeşlerin bilgilerine başvurmak istedim. kısaca özetleyim ben ilk defa bu araçlara merak sardım ve kararlıyım alıp kendi zevkime göre yapmak istiyorum fakat bütcem sınırlı alacağım araçtada sıkıntılar var, conta yakmış yaptırmış ama duman sibopları ve silindir kapağıyla ilgili işlem yapılmamış.., distribitör kapağını dahi yanlış takmışlar anlamayan bir usta yapmış, araç sahinin dediğine göre 1binliralık bir masrafla motordaki sıkıntı giderlirmiş, araç ilk çalışmada duman atıyor motorda üfleme yok öyle horul horul çalışmasıda yok, giderken duman atmıyor sadece ilk çalışmada bi kaç gaz verişte duman atıyor daha sonra kesiyor, birde keçelerinden yağ kaçırıyor alt taraftan baya yağ atmış, araca kamber verilmiş, baklalar kesilerek düşürülmüş, sürttüğü içinde takoz koydurmuş. araç bursada izmir plaka bana bu konuda bilgili arkadaşların tlfnla ulaşamasını istiyorum lütfen bana bi iylik yapın tlfnda daha iyi fade ederim aracın sorunlarını anlatıcam alıp almayacağıma karar vericem yardımcı olan ve olmayan arkadaşlara şimdiden çok tşkkr ediyorum. 0539 256 81 30 (Fatih) çağrı atmanız yeterli ben sizi ararım Allah rızası için bana yardımcı olun aracı istanbula getirip tamamen orjinaline çevirmek kaydıyla orda toplatmak istiyorum . hayırlı geceler.