pr4 için tarantinoya ulaş :D
Printable View
pr4 için tarantinoya ulaş :D
ulaştım kanka bi tanıdık içindi zaten onlarda konuşmuş sağolasın..
10 nümara konu olmuş yarın nasipse 91 teg almaya gideceğim
güzel bir bilgi kaynağı özellikle TEG almayı düşünenler için saol güzel paylaşım
Arkadaşlar bizim TEG'lere baskı balata seti olarak exedy'nin hangi kiti uyuyor? Yurtdışında Q1 diye bi şanzıman yok. O yüzden kıyaslayamıyorum. Y1 ile Q1 ölçüleri denk midir?
Bu meredin 90-91'i ile 92-93'ü bile birbirinden farklı çıkıyor USA listelerinde.
USA exedy part numarası olarak 90-91 cable integra B18A Y1 şanzıman için 08017 parça numarası çıkıyor. Ama exedy europe'da bu parça numarası yok. Bizim parçacılar da europe numaralarına göre bakıyor ve bulamıyorlar. Dengini bilen var mıdır? 08017 nin ölçüleri şu şekilde;
Specs
Disc Outer Diameter 219mm
Spline Teeth / Major Diameter 24T / 25mm
Buna uyan başka bir honda şanzımanı yok. Siz hangisini taktınız? Parça numarası nedir? Nereden aldınız? Nasıl temin ettiniz?
Atmosferik non-vtec teg için Exedy oem mi, Exedy stage 1 mi tavsiye edersiniz? Exedy stage 1 kullananlar herhangi bir sorun, konforsuzluk, sertlik yaşıyorlar mı?
ebayden model yılına göre stage2 takmıştım. xtd marka. çok çok güzeldi. ömürlük demişti cem taşçı bana. orjinalde yumuşak olmuştu benim ki :) kavraması filan da mükemmeldi zaten
Bu mudur?;
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/XTD-S...item2c5ee3a77a
XTD fiyatları exedy'nin yarısı çıkıyor. Anamızdan exedy'le doğmadık ya :) Ben XTD'yi bir araştırayım bakalım.
Saolasın.
o zaman 300-350tl idi şuan dolardan dolayı çıkmıştır heralde:)
90-91 q1
92-93 ys1 olarak trde geçer.. usa ve edm farklı kodla şanzımanlardır ama aynıdır baskı balataları... tek farkları onlarında 92 ile 91 in balatanın oturduğu dişlinin freezesi farkıdır... baskıları 90-93 aynıdır.. balata ise 90-91, 92-93 farklıdır... 92-93 e vtı baskısı takabilirisn... 91 e takamazsın o çok daha farklıdır...
benim arabadada böyle olmuştu.YS1 şanzuman olduğu için bende orjinal piyasadaki q1 olanların baskısı oturmadığı için exedy stage2 baskı balata almıştım vti'a uyumlu olanlardan.
xtd çok güzel bi kit kullandım onayladım ;)
elimde arzu ederseniz xtd kit var
http://www.techturkey.com/forum/modi...k-satilik.html
92 -93 lere 99 viteklerin akisleri oluyor diye duydum, doğrumudur acaba, duyan varmı?
aynen xtd kullanıyoruz memnunuz tavsiye ederiz kavramasına hayran kalıyor arabaya binen hehehe:D:D:D:D
bu baskı işi bana da lazım agalar. kaçırıyor zaten.
ibey den alıcak olan varsa birlikte alalım kargoyu filan azaltırız.
mutualist ilişkileri severim :D
güncel diyelim :)
alican khk daki turuncu tampon sinyallerinden soranlar var
var mı yoksa ebaydan mı getirtmek lazım
ebay kanka....
olur bro ;) k.bakma geç gördüm
güncelleyelim :)
neyi güncel olum ya yay yok yok yayyy:D:D:D
Konuda yazıyormu bilmiyorum ama bir soru sormak istiyorum;
Ek civiclerin coilleri ıntegraya olur mu? yada teg'le uyumlu modeller hangileridir?
arka tasıyıcı farkı var.
ayrıca teg daha ağır filan.
teg için olan coilover direk teg için aratabilirsin ebayden.
91*93 teg..
Çok zevkli bir araba bende artı olarak farları aydınlatmıyor diyenlere
far ampulunu ''general electric hb1 9004'' olarak kullansınlar kesinlikle 9007-9006 yuvalarına bunlar uyuyor diye takmasınlar akşamları arabadan soğurlar
Yararlı bir konu olmuş teşekkürler.
Konuya bi güncel çekelim bu hafta içi hayırlısıyla bordo 91 model integramın satışını alıyorum aracı denedim götürdüm gösterdim ön tampon harici değişen hiç bi parçası kazası yok 280 bin kmde fakat bu sene içinde komple sıfır motor yapılmış ki sahibi gerçekten pimpirikli bi insan muayenesi yeni bitti bugün yarın muayeneye sokucak sonrasında satışı alıcam inşallah. gözüme çarpan bişey olmadı headers-filtre-egsoz hiç bişey yok arabada sadece jant lastik var ve araç tüpsüz. bişey sormak istiyorum integralarda vtec açıyomu ya ? bu araba 4bin devirden sonra çıldırıyo sesi inanlmaz güzel bi hale geliyo :D
vtec kapak falan deilse:D:D:D integralar vtec açmaz:D:D
Vtec acmiyor ama ses cidden vteci aratmiyor. Dedigin gibi 4000 den sonra cigerden geliyor ses :)
arabaya zaten aşıktım o sesten sonra kesinlikle benim olması gerektiğine karar verdim almak için sabırsızlanıyorum :) yakıttan korkuyodum ama postları okudum öyle aman aman bi harcaması yokmuş sanırım :) araç düz vites sunroofsuz
Lpg ile 30 liraya 110 120 km yol gidiyorum sehir ici sakin kullanim. Sahin dogandan az yakiyor :) benzin ile de 20 liraya 50 60 arasi atiyor
ben de vtec den inip integra ya bindim. gerçekten integranın ruhu bir başka. bir de vtec üst kapak olunca tadından yenmiyor. biraz reklam oldu ama idare ediverin... :cool: