bende vardı servis bilgisi şeklinde ama pc'ye format atınca gitti :(
timuçintt'de olabilir.
Printable View
bende vardı servis bilgisi şeklinde ama pc'ye format atınca gitti :(
timuçintt'de olabilir.
Merhabalar, bir sorum olacak.
Bahsettiğiniz uzun şanzuman araç turbo projeye çevrildiğinde kaldırabileceği güç nedir?
Baya boş kalmış burası yahu, sanırım integraları unuttunuz haaa :)
sunroof fitillerını bulabılırmıyız :D yada sunroofdan kaçal varmıs içerden silikonlamıslar tamırı mumkunmu
Sıkıntı cok buyuk sıkıntı :)
bu aralar integralara baya sardım bana önerebiliceğiniz eşten dostan veya gördüğünüz piyasadaki sağlam temiz teg varmı arkadaşlar ;)
Bu konuyu Gördüğüm çok iyi oldu, Açıkcası bu bilgiler az çok fikir verdi. Nasip olursa forumdan bir abimin arabasını almaya niyetlendim. Kendi Arabamın satışını verip paramı almayı bekliyorum, bu hafta bi aksilik olmazsa bakıcam arabaya.
Babamla beraber gideceğim için Mecburen (onun aklı kalmasın diye) genel olarak arabaya baktıracağım.Ankarada İntegradan anlayan usta nerede var ? Yardımcı olursanız sevinirim.
bizde eski integra kullanıcısıyız babam 3 yıl kullandı onun ağzından yazıyorum integra çok farklı özel bir arabaydı performası güzel şanzuman motor uyumu süper virajları güzel frenlerin biraz yetersiz kaldığını söylüyor babam.iç aksam olarak koltukları çok rahat bel destekli bi koltuğu var diyor sonra göğüsü kullanışlı ve kaliteli yeni arabalarda öyle bi göğüs olmmadığnı söylüyor... Yanlız tek şikayetimiz süspansiyon sistemi arabada 17 " Dezent jant vardı ve 45 yanaktı yaylar orjindi kesme biçme ısıtma yoktu ama çok sertti çukurda sesleri abzorbe etmiyordu tek sıkıntı buydu yani tabiri caizse takır tukur sert bi süspansiyona mevcut araç.bunun dışnda kapı fitilleri pahalı stopları pahalı ayrıca farları göstermiyor ufak tefek sıkıntılarıda bunlarmış yardımcı olabildiysem ne mutlu... %90 tavsiye edilir :D
integra adam arabasıdır adaaamm
İntegra alacaksanız tavsiye ederim. ikiside çok güzel..
Connecting site...
Connecting site...
Aynen kanka inşallah :)
Hayırlısı ınsallah
bir integra için verilecek en fazla fiyat ne kadardır ?
Bu TEG ler çok güzel arabalar ya
Konuyu yine hortlatıyorum ama :D Arabamı satıp İntegra alacaktım nasip olmadı.
Biriktirdiğim paramla 2. araba olarak integraya dün kapora verdim.Yarın alıcam fakat aklıma şu sorun takıldı.1.6 integra yokmuş hepsi 1.8 miş.Fakat bazı teg lerde olduğu gibi bu arabayıda 1.6 işlemişler ruhsata.Muayeneye gireceği zaman sıkıntı yaratırmı? Yıllardır muayneden geçmiş ama gelipde kabak bizim başımıza patlarsa çok uğrartırır sanırım.
Bu arada alacağım arabanın kasası düzgün kayseriden gelmiş.Çürük çarık yok.İçi falan orjinal sadece toz toprak dolu pek kullanmıyordu sahibi.Sunroof yağmur kanallarında vs hiç çürük yok sadece camın kenarları çürük.Arka tampon köşesi çatlak.Kaportacıma gösterdim 500 600 e hepsi hallolur dedi.Motorcuya gösterdim motoru güzel dedi.Gidişi falan sağlam lpg de ve benzinde aşağı yukarı aynı gaz yiyişi.
Fakat bu arabanın ön takımında çok ufak 1 2 tıkırtı var.Bunların parçası bulunurmu?
Şuan tek canımı sıkan nokta ruhsata 1.6 yazılışı.Eğer sorun olur diyosanız verdiğim kapora yanacak ve araçtan bugün vazgeçicem.Bilgisi olanlar yazarsa memnun olurum.Saygılar..
http://s1309.hizliresim.com/1f/w/t33k3.jpg
içine sindiyse al hiç bişey olmaz, önemli olan ruhsatta yazan şase no ile motor numarasının tutması. çoğu integra aynı durumda..
İçime sindi aslında ufak tefek eksiği gediği çok fakat kasası motoru ve iç döşemesi diri olduğundan emek harcamaya değer gibime geldi. Çok teşekkürler abi işi bilen birinin yorumunu bekliyordum açıkcası.Gece bi kafama takıldı uykum kaçtı sabaha kadar :) Tamam alıyorum o zaman yarın nasip olursa sağolun :)
hepsinde 1.6 yazıyo ztn 1.8 yazan çok azdır muayenede sıkıntı çıkmıyo mrk etme
ilginç 1.8 motorlu bir arabaya nasıl oluyorda 1.6 yazıyorlar ? eminetteki memurdan çıkan bi sıkıntı mı bu ??
Yarın sabah alıyorum arabayı nasipse ufaktan uğraşmaya başlıcam.:)
Biliyorum çok basit bir malzeme bu ama , hiç kullanan oldumu iş görürmü ?
Connecting site...
ben kullandım bunlardan, ön 4 diş arka 10 diş kalcak şekilde bastım EG de cok sekme yaşadım, fantezisine ön 3 arka 4 diş kalcak şekilde bastım sekme aşırı derecede azaldı, böyle idare ederim cok iyi oldu dicekken fk 4-6 yaylarımı taktım dünya varmış dedim, kısacası uzak durulmalı :D
integrada 3-4 çeşit yay kullandım coilspring takmayın orjınal yay kalsın daha iyi
arkalara oem vti yayı takıyosunuz önlerede tegın kendı yaylarını kestiriyosunuz hem konfor hem basık oluyor tecrübeyle sabittir :)
görüntü böyle 15 sac jant
http://www.hizliresimyukle.com/image...09/30/mYLC.jpg
Aynen araştırdım biraz memnun olan kimse yok :)
Bilgi için teşekkür ederim evet 5 para etmez bir ürünmüş bu :D
Cevap için teşekkürler Ali abi. :)
Bazı arabalarda yay kesmek yerine amortisör çanağını (eğer alt kısmında yer varsa) indiği yere kadar aşağı kaynatıyorlarmış.Bu integralarda öyle bir şansımız varmı ? Çanaktan indiren bir arkadaşım var 99 cıvıcte , ne sekme var ne de konfor kaydı ve neredeyse lastiğe kadarda düşük araba.Bu sorumuda cevaplarsanız çok memnun olurum. :)
92 model integramı almış bulunuyorum.Birçok eksiği olmasına rağmen çok hoşuma gitti.:)
Aldığım kişi integranın i sinden anlamayan , nalbur bi amcaydı. bagaj vs. leş gibi. içi hiç temizlenmemiş vs vs. Bugün kabasını temizledik bugünlük tek fotoğrafı olsun.Yarın yeni konu açıcam inşallah.:)
http://n1309.hizliresim.com/1f/y/t5csp.jpg
Ali biladerim bende frenleri değiştirmem gerek şuan aracın üstündeki 4 diskinde değişmesi gerek integra frenlerini komple uygulayayım diyorum sen nasıl yaptın fren konusunu rexe
bu delikli fren muhabbetleri peki sence nasıl bilgin varmı yada önereceğin bu konuyla ilgili ne olabilir :) komple 4 disk icin değişim yapmak istiyorum artık üstündekileri yenileyim brembo olayları nasıl yada sence napsam kardeşim önerin ne bana
http://www.techturkey.com/forum/adli...upermarketcom/
burda satılıyor sanırım onlardan olursa çok daha iyi olur tabi frenlerine çok önem veriyorsan bütcen yetiyorsa brembo disk ebc balata öneririm
Msj attım biladerim saolasın Bakalım uyumluluk durumu fiyat vs diye :) halletcem bu durumu vizeye falan gircem frene cok önem veriyormuş görevliler bide bende şahsım olarak frene cok dikkat ederim bi kaç kişiden duydum integra frenlerini direk al tak ef e dediler bendeki kasanın 4 ü de uyuyormuş ne kadar dogru yalnış bilemedim ,,,