siz yanlış anladınız, arkadaş sonraki entrylerinde yazmış dükkanın önündeki yola park etmek yasakmış, polis çekmiyorsa kaldır arkasını at dışarı koşa koşa gelip çekmek zorundalar..
Printable View
ozaman bu dukkan sahibinin degil belediye yada devletin sorunu bunu cozucek yerde devletin kendisi ....
Ariyacaksin polisi cekecek ama dukkanin onu kapandi diye degil yasak yere parktan ...
Yerin yasak oldugunu arastirip ogrenen polisi aramak icin hangi numaranin gerekli oldugunu ogrenmek istiyorsa onuda verelim ozaman ?
Park yasak olsa ekipler gelir 1 saat içerisinde çeker. Forumda ne çok maganda varmış bu arada. Yok arabayı atın yok camı kırın.
Park etmenin yasak olmadığı her yere dileyen vatandaş arabasını 1 yıl bile bırakabilir. Demişki ben vergi veriyorum tabela vergisi bilmemne, o arabaya binende ötv kdv + benzine vergi veriyor. Yani senin ödemediğin vergiler yüzünden araba sahiplerinden çıkıyor acısı birde öyle düşün. Lafım sana değil tüm şirketlere.
Konuyu kilitliyorum doğru yol; park yasak ise arayın 155 i durumu bildirin, gelip çeken yoksa demek ki yasak değilmiş. Siz arabanızı arkaya çekiyorsunuz diye herkes arkaya çekmek zorunda değildir.