aldım evinin adresine kadar msj olarak atınca tırstı y..saksitede fbc nickli arkadasımla baya korkuttuk herifi adam artık nolur arama beni falan diyordu bide istanbulda polis akrabalar olunca iice tırstı baya kisiyi doılandırmıs daha sonra herseyi yolladı msn ne ekledi beni falan borc istiyor sonra bide benden
entersan bi dolandırıcı ya
![]()
ya bende diğer dolandırılan arkadaslarında esyalarını kurtarmak icin irtibata gectim pismanım falan v.s ağlıyordu bana bi kaç yerde afişe ettik yok annem duydu hastanelik oldu bi ton sey sıkıyor bana hala daha üç kağıt köpek bk yemekten vazgecmez hesabıama bende cok iyi tecrübe oldu yani herkezi kendimiz gibi sanıoz bide bana kulagım yüzde bilmem kaç duyuyor msj at diyordu hep ordan bile anlıyamadık olayı en basta.. elimdeki tek bilgi herifin adı ve soyadıydı kargodan ürünü alabilmek icin onu dogru vermiş ordan yola cıktık işte
![]()
kısmet bu işler bunu anlamak lazım. ne kadar ıstersen ıste ne kadar acele edersen et eger kısmetın değilse zaten senın olmaz. ya kazıklanırsın yada araba pert cıkar kaporan havaya gider
yere saglam basmak lazım sonucta dunya para verip araba alıyorsun.. ayık olun ule![]()
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
Yazın bir adam geldi servise. Soruyor caddy 2008 model hatasız. Ankaradamıydı neyd Yok
20.000 bin TL ye veriyormuş. Diyoruz adama olamaz. Sağlam arabayı vermez. Yok diyor adam sağlam falanfilanİkinci eldeki arkadaş dediki adamın aciliyeti olsa en kötü galieriye bile gitse 23.000 bin tl yi adam gözü kapalı verir. Yani acil arabayı satmak isteyen hiç uğraşmaz 3 bin eksiğe galeriye bırakır aracını. Adam halen yok sorun olmaz alacam falan filan deyip gitti. Sonuçta bu tarz insanlarımız oldukça bir çok kişiye kazanç olarak geri dönüyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)