iyi günler abi rahatsız etmessek bizde gelebilirmiyiz cıvıc ile
Printable View
iyi günler abi rahatsız etmessek bizde gelebilirmiyiz cıvıc ile
güzel bir gün olucağa benziyor bmw ci arkadaşlarıma haber ediyim
*arkadaşlar çok değerli 3 'm power aracımızın yetişeme-mesi ve ayrıca dirft academy-jdm works un katılımına uyarlanması amacı ile tarihimizi 27 şubat pazara taşımış durumdayız.
şunun şurasında bir hafta kaldı
http://www.facebook.com/group.php?gi...26849947379300
Sana Özcan Denizden gelsin ozaman geçmiiiiiiiiiiyyyyooooor günnlleeeeeeeeeeeerr yaaar yaaaaar.... Bi klibindede e36 vardı ama bu klipmi hatırlayamadım. Sırf e 36 yüzünden seyrederdim ak. klibi ya.
yeni 36 dakar yetişirse ordayız bakalım ölmez sağ kalırsak...
Fotoğraf çekmek için bende aranızda olucam...
cagın sana bişe demiyorum :D
yeni dakar hayrlı olsun mutlaka görmek istiyrorum eksik gedik getirin bi şekilde =)
buraya bi güncel benden kalabalık ve güzel etkinlik dileği ile
Evet beyler duymadım görmedim olmasın katılımın fazla olması dileklerimizle
katılım için reel tahmin
20 M power
50 bmw marka arac 1-3-5-6-7-8 kasalar
yalnız suanda yagmur gösterio meteroloji egerki ctesi gunude yagmur gözukurse pendik sahildeki daha önce pit alanı olarak kullanılan ustu kapalı mekana gecme durumumuz var bunuda ilerleyen gunlerde duyurucaz
mezdeke 3lüsü gelicek mi ? elfiş yov bebi
konuyu hiç etmeyelimde adi xor tun işleri bunlar :D
geçen hafta miniciyiz buluşmasındaydım bu hafta bmw, tam ortalık oro.pusu oldum :D
Ben şimdi buraya gelicem dedimya kesin dolu yağar a.k bide benim araba cumartesi akşamı yolda kalır. Hevesimde kursağımda kalır. Bende yaya gelir kendimi yakarım benzin döküp. Yada o'da olmaz zam geldi anasını avradını... selülozik tinerle yakarım kendimi .
kanka redbull a mail atsanıza stand açsınlar, eskiden gelir ederdiler.. hoş vakitte kalmadı ya :)