iyi günler abi rahatsız etmessek bizde gelebilirmiyiz cıvıc ile
güzel bir gün olucağa benziyor bmw ci arkadaşlarıma haber ediyim
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
*arkadaşlar çok değerli 3 'm power aracımızın yetişeme-mesi ve ayrıca dirft academy-jdm works un katılımına uyarlanması amacı ile tarihimizi 27 şubat pazara taşımış durumdayız.
BOZBEY
şunun şurasında bir hafta kaldı
http://www.facebook.com/group.php?gi...26849947379300
BOZBEY
Sana Özcan Denizden gelsin ozaman geçmiiiiiiiiiiyyyyooooor günnlleeeeeeeeeeeerr yaaar yaaaaar.... Bi klibindede e36 vardı ama bu klipmi hatırlayamadım. Sırf e 36 yüzünden seyrederdim ak. klibi ya.
BMW'den Sorumlu Devlet Bakanı
cagın sana bişe demiyorum
yeni dakar hayrlı olsun mutlaka görmek istiyrorum eksik gedik getirin bi şekilde =)
BOZBEY
katılım için reel tahmin
20 M power
50 bmw marka arac 1-3-5-6-7-8 kasalar
yalnız suanda yagmur gösterio meteroloji egerki ctesi gunude yagmur gözukurse pendik sahildeki daha önce pit alanı olarak kullanılan ustu kapalı mekana gecme durumumuz var bunuda ilerleyen gunlerde duyurucaz
BOZBEY
Ben şimdi buraya gelicem dedimya kesin dolu yağar a.k bide benim araba cumartesi akşamı yolda kalır. Hevesimde kursağımda kalır. Bende yaya gelir kendimi yakarım benzin döküp. Yada o'da olmaz zam geldi anasını avradını... selülozik tinerle yakarım kendimi .
BMW'den Sorumlu Devlet Bakanı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)