User Tag List

Sayfa 11/18 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
337 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: Ba Type-R gidiyor

Wuuup
    Misafir
    hayırlısı olsun

Wolkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok geçmiş olsun enes. Senin aracın kazalı ihaeye çıktı 28.100 olarak ihalede satıldı adamlar belkde bu yüzden pert etmek için can atıyolardır sende habein vadır yanılmıyorsam bundan ihalede sahibine teklif gibi birşey vardı. Aracın çok güzeldi kendn yaptırsanda ben inanmıyorum senin aracın için böyle konuşulcagına.

okanturan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun ben senin yerinde olsam özel bi servisle anlaşıp toplarım panel falan düzelir büyük ihtimal çok fazla birşey yok gibi duruyor resimde
    ''AN'' 545 VTİ
    DR.ECU

okanturan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kasko aracını perte ayırmadan sana masraf için ne kadar ödeme yapıyor pert durumunda ne yapıyor aracı topladıktan sonra satacağın rakam yine 29 ile 31 arası birşey olur gibime geliyor. En azından pert kaydı olmaz aracın
    birde
    birde perte ayırdıklarında ilk fiyat teklifini araç sahibine sunuyorlardı birde öyle hesap yap istersen
    ''AN'' 545 VTİ
    DR.ECU

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    enes aslında cevaplanması gereken ilk soru şu , sen BA'ya tekrar binmek istiyor musun? daha doğrusu tekrar bir ep3 sahibi olmak istiyor musun? bunun cevabını verebiliyorsan pert etme veya toplama yollarını daha rahat tercih edebilirsin
    bir daha ep3 binmem diyorsan da sana minimum maddi zarar verecek yolu seçmelisin
    yani pert durumunda alacağın para (ki bu para için çok kavga edip meblağı yükselttirebilirsin)
    diğer yandan da yaptırma maliyeti + yaptırdıktan sonra elden çıkarma durumunda aracın ederi
    yani önce ne istediğine karar ver , ep3 mü başka araç mı? yoksa nakite dönüp bir süre sessiz sedasız kalmak mı?
    kaskoyu pert bedeli için kastırmak veya en uygun en düzgün nerede toplatacağını araştırmak sonraki konu...
    her şekilde hakkında en hayırlısı olur inşallah
    allah kolaylık versin...
    Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr

BosphorusBoys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ver gitsin kafa beyin patlattığına değmez
    yarın birghun bu fotolar konşmalar arsivde kalacak
    herkes bilip bilmeden *** atacak..

mrtngn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle cok geçmiş olsun.Sağlıgında canında bisey olmaması sevindirici,mal yerine her şekilde gelir ama canında yongası neticede.

Araçta bana görede bisey yok.Servisin biraz düdüklemesinden kaynaklanan bir durum var.Eger aracına binmek istiyorsan kasko şirketinin anlasmalı oldugu özel servis kaportacı vs mutlaka vardır sonucta tek biyer ile anlasmalı değildir.Gidip onlarla bi görüş.Yetkili servisten ucuz cıkacağı garanti diyebilirim.

Bazı arkadasların dediği gibi proje tarzında biseyler düşünürsen hava yastıgı falan hiç gerek yok göstergeler podlar falan takılır,direksiyon,emniyet kemeri koltuklar falan proje tarzında cokta güzel olur.

Hee ben arabama cıkma,ordan burdan alıp toplama bisey istemem içime sinmez dersen; biraz sigortayı sıkıstırıp sana ödeyecekleri parayı yükseltmek için baskı yapabilirsin.Arabayı verirsin o parayla içine sinen baska araçlar bakabilirsin.(bende arabamı vurdum ufacık bi hasarı vardı ama gel gör ki arabayı yıkarken bile değişen yerleri silesim yıkayasım gelmiyo içime sinmiyor bi türlü)

Ayrıca sunada dikkat cekmek istiyorum kaza yaptıgın araban typer.Typer'a bunlar yapılırmı,baska bi araba olsa neysede bu araba bu duruma falan düşünceleri dikkate alma derim

Tekrardan geçmiş olsun.Hakkında hayırlısı olsun dostum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maddi durumu bilmiyorum ama toplanırsa miniks ve b.aktepe dediği gibi olursa süper olur

ilerde satmayı düşünsende laflar seni etkilemez bu arada konu açıp resmini koyuyosun fikir alıyosun tebrik ederim kaldı ki bana göre çokta bişey yok resimden göründüğü kadarıyla

benim görüşüm toplanması yönündedir

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    o liste ile bir parçacıya gidip fiyat alsana

bakalım servis ile arasında ne kadar fark oluşcak

orcuns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    krdesım oncelıkle gelmıs gecmıs olsun sana bır tavsiye adı cıkarsa 9'a inmez 8'e duygusal davranırsan kesene emın ol zarar yazacak ıllakı cok sevıyorsundur arabanı ama gun gelıcek satmak ısteyeceksın malesef satarken 9 doguracaksın bu sefer daha kotu canın sıkılıcak sana bır abi,krdes,dost tavsıyesi aracını sat durumlarını borclarını temızle allah buyuk gun dogmadan neler dogar daha ıyılerıne bınmek nasıp olur eger duygularına yenık düsersen kesene zararı olur.

-ER- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence çok büyük bişi yok topla derim yani en azından geçmişini biliyorsun hiç birşey olmadığını
    içinin sindiği biryerde yaptırırsan kaçmazsan masrafından ilk günkü gibi olur.

Ben verme topla derim

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabada bişi yok topla bencede.
    komançero garage

Wolkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence aracın komple torpido dolu sekılde ne kadar onu arastır cok bırsey degılse al sıgortadan paranı topla yazık bence bu kadar kucuk bır kazayla aracı perte cıkarmak

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabada bişi yokta işte parçaların servis fiyatı çok para

şimdi bu arabanın enesin içine sinmesi için adam akıllı toplanması lazım sanayide falan filan şekilde toplanırsa enes binemez bu arabaya

tabiki arabaya yazık pert kaydı falan güzel değil
    peki enescim kasko ile görüştün mü hiç kaç para veriyolar onların verdiği paraları belki eşden dosttan verecek çıkar en azından pert kaydı olmadan toplayabilir birisi

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi Enes kardeşim şuan ne yapacağını biliyorsa ben muştu olayım yorumları okudum benim bile beynim döndü.

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arabaya anladığım kadarıyla gözün gibi bakıyormuşsun,kaza bu olmuş artık üzülsende gececek,kazası bana görede küçük ama içine sinmez bence yaptırıp binmek.Toplatıp o eski halini bildiğin tertemiz arabaya kazalı perte cıkmış denileceğine sinirleneceğine kaskodan al parasını borcunu kapat sonrası allah kerim elbet kafana göre guzel bişey alırsın.Araba herzaman alınır satılır sağlık sıhat yerinde olduktan sonra sıkma canını.Gecmiş olsun tekrardan.

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne güzel iş ya herkes fikrini söylüyor benim yerime cevapta veriyor aklımdan geçenleri tam olarak hiç yormuyorsunuz beni

Bu arabanın toplanmasının içime sinecek bana maliyeti yaklaşık 10 bin lira.(kaskoda onarım parasının yarısını verirse) ... çıkma al et yurtdışı o işler beni aşar onun stresine girecek kotam yok Üzülerekte olsa vericem gibi duruyor..

Birde arabayı çok fazla isteyen var.Onlar içinde açıklık getirelim :

Alıntı Wolkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok geçmiş olsun enes. Senin aracın kazalı ihaeye çıktı 28.100 olarak ihalede satıldı adamlar belkde bu yüzden pert etmek için can atıyolardır sende habein vadır yanılmıyorsam bundan ihalede sahibine teklif gibi birşey vardı. Aracın çok güzeldi kendn yaptırsanda ben inanmıyorum senin aracın için böyle konuşulcagına.
    En son ihalede 28.100 gördü.Tekrar bi ihale yaparmı sigorta bilmiyorum.Yani arabayı alıp toplama hayali kuranlar minimum bu rakamı gözden çıkartmaları lazım.
    Dr.Ecu

maxpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bide kasko ne teklif ediyor, onu yazsanız da insanlar daha doğru yorumlar getirebilse

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    35 bin lira
    Dr.Ecu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)