Enes düşünecek bir yanı yok kardeşim, veriyorsun kaskoya, alıyorsun paranı bitiyor olay. Sana göre işler değil bunlar
Bu camianın içindesin sende, fazla birşey yazmaya gerek yok...
Diyelim ki topladın ama eskisi gibi olmadı içine sinmedi, ki tamponları dahi boyasız kız gibi bi typer'a biniyodun şimdi önden kazalı bi arabaya binmek içine ne kadar siner orası muamma.
Sonra satmak istedin içine sinmediği için ilan verdin, aldı güzel toplayamadı pertten dönme arabayı şimdi satıyo demiceklermi sanıyosun.
Herkes senin gibi iyi niyetli değil olm o.ç dolu ortalıkta hepimizin bildiği gibiHe diyosan ki sadece gazlamak istiyorum kim ne derse desin mikimde değil o zaman başka sök airbagleri koltukları topla eli ayağı düzgün olacak şekilde bin gitsin. Satacağın zamanda edeceğin 3-5 lira zararı düşünmem diyosan.
Ben seni biraz tanıyosam ver kaskoya derim al kaskodan paranı yine ne alırsan al en güzelini alırsın BA'yı aldığın zaman ki gibi![]()
yaaa yüzüne bakan adamlardan birisi arabanı övsün sen gidince arkandan kazalı ama o araba lafını geçirmezse ne olayım ya ..
he diyolar ya takılmayın bu laflara falan dışardan yorum yapmak kolay gelir fakat proje arabası yaparsın sökersin biçersin o zaman koymaz tabi .
kız gibi bin bakalım sora arkasından çatlak patlak desinler adamı üzer bu durum hele karı kılıklı kişiliksiz cibiliyetsiz insanlıgın sadece otmobil sahibi olmak zanneden , sürekli onun bunun dedikodusuyla mesgul olan şerefsizlerden bu laflar eksik olmaz......
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
+1 cem
İnsanların arabaları kişiliğinin önüne geçer olmuş haysiyetine delikanlılığına laf söyleyen adama kardeş(!) diyen kolpalarıda görüyoruz.
Enes sadece kendinden yola çık alırken en temizini almak istedin aldında zaten kusurlu arabayı istemeyeceksin.
İçine sinmeyecek o kaskoyla pazarlık edip fiyatı yukarı almaya çalış benimde tanıdıklarım yarın araştırıp sana bilgi vereceğim.
Arabam yururken bile telefon acip abi araban pert olmus gecmis olsun diyenler vardi, ver gitsin en huzurlusu bu olur. Kaskodan da biraz daha para alirsan 3e 5 e bakma.. Gider sonra icine sinecek yeni anilarini paylasacagin bir otomobil bulursun
enes kaza yaptığında gerçekten çok üzülmüştüm bu arabada gerçekten hiçbir şey yok iyice düşün taşın bu araba toplanır eskisi gibide olur
usta bu arabada bır sey yok ya ne tayyarlar gordum 2 kasanın bırlesımınden 1 tayyar cıkıyor
"bu araç önden kazalı.hatta servis 18000 hasar çıkarmıştı var gerisini sen düşün.airbagler falan patlamıştı.araç perte ayrılacaktı ama sahibi ayırtmadı.."
öncelikle geçmiş olsun.aracınız takip ettiğim kadarıyla tertemiz bir type r dı.kazanızda çok büyük değil ne arabalar toplanıyor elbet toplanır.belki eskisi gibi randuman da verir fakat ağzınızın tadı kaçar yaşadıklarıma dayanarak söylüyorum.50 k daki kız gibi aracımın tavanı dolu yağışında zarar gördü.servis onarmadan direk değiştirdi.bu araç pertten toplama diyenleri bile duydum.
bu aracı toplarsınız gazlarsınız çok da güzel keyif alırsınız fakat kafanız söylenenlerden dolayı rahat olmaz söyleyeyim.bence verin kaskoya uğraşmayın.ileride daha iyileri nasip olur inşallah.
Aracı kazali da gormuştum. Pertlik bir araç görüntüsü yok kesinlikle. Doydum ep3 e diyosan topla arabanı bin. Tadında bırakalım diyosan başka denizlere yelken açmanın zamanıdır. Tekrar gecmis olsun. Önemli olan sana birsey olmaması gerisi Fasa fiso...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)