Adapazarında bir tanıdıgım aldı , Beyaz + 17 jantlı spor süspansiyonlu dsg sanzımanlı bir 1.6TDİ gerçekten çok güzel olmuş.
Bana Passattan daha güzel geldi.Şöyle bir jetta çok iyi duruyor
Örn : http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...41594584/detay
Adapazarında bir tanıdıgım aldı , Beyaz + 17 jantlı spor süspansiyonlu dsg sanzımanlı bir 1.6TDİ gerçekten çok güzel olmuş.
Bana Passattan daha güzel geldi.Şöyle bir jetta çok iyi duruyor
Örn : http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...41594584/detay
Standart modelinde içi çok vasat hatta vasat ötesi, dolusuda çok pahalı. Hani arabayı doldurduğunuzda bir Laguna, C5 hatta İnsignia fiyatını vuruyor. Kısacası güzel araba ama çok pahalı, 42 bin falan olsa makul olacak. Doğuş oto![]()
bence çok başarılı
yine VW group mantalitesi,, her araba aynı.. audide de böyle mesela a3 ün sedanı a4 büyüğü q7.. passatın küçüğü jetta, kamyonet olanı caddy böyle gider.. ruh yok
özellikle yandan bmw ye ço kbenziyor .
çok güzel bir görünümü var konsol da güzel
e şimdi wv buna 2.0 litre turbo motorunuda koyup 4 çeker de yapıp piyasaya salmaz bn kudururum![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Dısını cok begenıyorum dusundugum bı aractı. ama icine bınınce tum fıkırlerım degıstı cunku yıllardır aynı konsol aynı vıtes topuzu vs. Biraz fark olmalıydı bence. Ama tekrar soluyorum dıs gorunusu cok guzel olan bı araba
Olmuş..![]()
bence passatta jetta da güzel olmuş fakat jetta passattan daha güzel![]()
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
57-58bin tl tam dolusu olacak bu arabanın hatta 60'ı bulur. Altı üstü jetta yani Aurisinde dolusu pahalı, o sınıftaki bütün arabalarında anlam veremiyorum yani.
O para full+full cupralar var gerçi farklı arabalar ama bana çok pahalı geliyorlar 60 lira ona vereceğime 2 yaşında A4 bakarım yani...
çakma neden çünkü eski kasa passatın donanımıyla jetta satıyorlar... gövdede passat gibi şişti..
ayrıca o yakıt değerleri şehirler arası yakıt değerleriben şehirler arası 7 litre yakıyorum 1.8 140 beygirlik 1220 kiloluk arabayla
yani fazlada değişen birşey yok... hemde o turbolu ben atmosferik
ALPER-VNS 65 dediği gibi ruh yok....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)