hiç belli olmuyo o işler..hangi aracın kaça gideceği...
öyle haklısın , ben de kasası için almayı düşünüyorum zaten benim fc nin yanında bitane daha klasik bişi olsun diemotor sağlam çıkarsa şansımıza tabi... bir de bize kalırsa... bence kasa olarak ederi 40.000 civarında şahsen ben üstünü vermeyi düşünmüyorum....
aslında beklenmesi gereken daha etkileyici araçlar var ama kısmet bakalım![]()
çok daha derli toplu özel makineler var (satışa çıkmayı bekleyen)ama henüz gümrüğe düşen bir mclaren görmedim ama düşse de bize kalmazdı... bizim bi sıkımlık barutumuz var bakalım en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıcaz. sonuçta bu aleti alıp da ziyan etme olasılığı da çok yüksek... sonuçta honda , nissan vs... tarzında parçası bulunan bir araç değil. kaldı ki lamborghini'den sigara alır gibi parça tedariği söz konusu değil... ama kasıntılı da olsa yolları var.
eheh düşecekler arasında neler var? eğer bir gt-r düşerse durumu ne olursa olsun alırım, çatışma çıkartırım vallabu arada aracın gümrüğe düşmesi nasıl gerçekleşiyor, burda biz bizeyiz şimdi
yurt dışından bir araç alıpta gümrüğe düşürüp satın alsak olur mu
hatta şimdi aklıma geldi aracı sadece kasa bırakıp gümrüge düşürüp aracı geri alabilirmiyiz böylece başkalarının girme olasılığıda düşerdüşünsenize R34 kupası
![]()
yapabileceğin en güzel şey alırsın bi R34 sonra tr'de sökersin ne varsa üstünde , gümrüğe sadece kasa şeklinde bırakırsın. araç hurdası diye satışa çıkar ve kimse belli bir bedeli geçmez açık arttırmada ama sen biraz daha cömert davranabilirsin... parçalar elinde olduğundanfakat tabi kaç ay sonra çıkar satışa orası da bir belirsizlik
çürümüş bir kukaya da dönüşebilir... sonra başka bir araç için bol miktarda R34 yürüyenin olur elinde... sonuçta katakulli böle işleri çevirmek. risk her zaman var
![]()
katakulli iidirbelirli bir prosedürü yok mu? neye göre satışına başlanıyor? keyfi mi? yoksa belirli bi tarih mi var mesela atıyorum 1 sene sonra, aslında bu işle ilgilenen birileri olsa keşke aydınlatsa bizi
![]()
sadece o kırık olan aynasının fıyatı 1300€ arkadaslar![]()
KA Style
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)