turkcell wınn 1.5 senedir kullanıorum sürekli kota asıyorum. ne kadar takip etsemde . 42 tl ödediğimi hatırlamıyorum sözlesme bitsin işim olmaz bi daha
turkcell wınn 1.5 senedir kullanıorum sürekli kota asıyorum. ne kadar takip etsemde . 42 tl ödediğimi hatırlamıyorum sözlesme bitsin işim olmaz bi daha
Bu arada yazmayı unuttum TTNET..Sebebsiz yere yüksek faturaların gelmesi 8 megabite kadar denilen hızın 1 megabitlerde dolanması ve 54.90 almaları cabası...:ofk:
ben yarım sezonluk abone oldum serkan..
alternatifler şöyle:
1- süper lig (sezon sonuna kadar) + premier lig + beko basket = 90 TL
2- süper lig (ssk) = 70 TL
3- süper lig (30 günlük) = 30 TL
3- tek maç = 10 TL (derbiler ve 5 büyüklerin maçları), 5 TL (anadolu takımları)
gerçek yayına göre 20-30 sn geç yayınlanıyor sanırım..
gerçi sahibinden.com'da ilanım var ama olsun burdakilerin haberi olsun :D
Samsung S5550 shark amoled telefonu almayın.. sinyal çekim kalitesi vasat, 128 kb'lık sim kartlarda problem çıkarıyor..
avea 29 tl gelen sabıt cep faturası 73 tl geldı :)27 tl kdv nealakaysa
1.9D atmosferik dizel çok nalet bi motor...
garanti bankası ..lanet olsun her defterden 5 tl alıyor..
babam derdiki eskiden kasaplar eti kalın jiletine sararlarmış..4 gr gelirmiş jiletin..kasap jiletini etfiyatınsatıyolar..derdi aynısını garanti yapıyor kıytırık defteri 5 tl satıyor bize..
TTnet, Akbank, Yapı Kredi, Polo assn., Marangoni, Petrol Ofisi, Easytronic Corsa, Kemal Tanca..
samsung star wifi nalet gitsin -3 derecede dondu kaldı garantiye verdim gelsin hemen satıyom
d smart
adamlar fatura gondermekten aciz her seferinde adres guncelliyorlar
digiweb tvden ben cok memnunum aslinda 2 sezondur kullaniyorum baglanti sorunu yasadiginiz anda canli yardima ona ulasilmiyosa merkeze mail atin :D kesin donus yapıolar kizin
trabzon fener macinda yayin 44 de geldi bende :D attim mailimi yayin 2. yari geldi diye direk hediye yolluyolar biseyler
ben sezon basi 100 liraya tum sezon almistim
garanti bankası+samsung cep telefonları
metro turizm vasıtaları sorunlu ,geç ulaşıyor varacağı yere vede elemanları çok kaba seviyesiz saygısız.
avea ya bulaşmayın heryöne 300 dak. diyo her ay başı telefonda süreleri sıfırlıyorum yine fatura kabarık gelio
tt net de yavaşlamaya kasılmaya başladı..
bu hafta içinde zonguldak devrek civarında kaza yapan ve 7 kişinin ölümüne yol açan firma Metro turizm.. acemi şöförleri direksiyona geçirmişler olan 7 masum vatandaşa oldu..
renault ;)
TÜRKCELL. nefret edıyorum haftaya vodafone kampanyaları baslıyormus galıba.hemen gecıcem.caktırmadan herkesın faturasına zam yapıldı yıne haberınız olsun
Su anki internet servisim olan clear :)...Asiri yavas gecen sinirden duvara firlattim modemi...
Toyota Yaris(2000 sol )..Iki hafta kullanip sattigim igrenc bir araba..
Garanti bankası,ttnet,avea,2.el ceptelefonu :)
Avea- O kadar kullanıyorum ucuz diye ama çekimi berbat kapalı alanda karşı tarafın sesini duyamıyorsun:ofk:
road stone die bi lastik var ayrıca toyo beş para etez lastikler
Valla abi road stone kullanıyordum jantları aldığımda v desendi...
(genelde v desenleri ıslakta pek sevmezler)
hani süper diyemeyeceğim ama bırcok lastıkten ıslakta da kuruda da daha iyiydi bana göre
özellikle ıslakta ve kışın potenzadan RE040'tan daha iyi tuttugunu dusunuyorum...
ttnet sorunu bendede var ayrıca her ay ev telefonu faturasıda cabası konusmadıgım halde 50 lira geldi 1 aylık internet 100 tl maloluyor nalet yaww
Avea
Garanti bankasi +100bin
garanti bankasından çok çeken varmış.
en kazık faizlerde onlarda işin garibi...
Garanti bankası
Garanti bankası, çözümü teb de buldum oda bonus veriyor.
Garantinin pos oranları esnafa acaip giydiriyor.
ttnet - alternatifini bulamadığımdan mahküm olduğum lanet olası firma
turkcell - çekiş gücüne sıç..ğımın firması tam ayrılacaktım blackberry bis i yeniledikleri geldi aklıma 12 ay taahhütlü bi bitsin 14 sene den sonra kesin bırakıcam
Türkcell vinn hız falan hikaye arkadaşlar kesinlikle almayın 2 yılım dolsun ilk işim iptal ettirmek