garanti bankası....
turkcell wınn 1.5 senedir kullanıorum sürekli kota asıyorum. ne kadar takip etsemde . 42 tl ödediğimi hatırlamıyorum sözlesme bitsin işim olmaz bi daha
Bu arada yazmayı unuttum TTNET..Sebebsiz yere yüksek faturaların gelmesi 8 megabite kadar denilen hızın 1 megabitlerde dolanması ve 54.90 almaları cabası...![]()
ben yarım sezonluk abone oldum serkan..
alternatifler şöyle:
1- süper lig (sezon sonuna kadar) + premier lig + beko basket = 90 TL
2- süper lig (ssk) = 70 TL
3- süper lig (30 günlük) = 30 TL
3- tek maç = 10 TL (derbiler ve 5 büyüklerin maçları), 5 TL (anadolu takımları)
gerçek yayına göre 20-30 sn geç yayınlanıyor sanırım..
gerçi sahibinden.com'da ilanım var ama olsun burdakilerin haberi olsun
Samsung S5550 shark amoled telefonu almayın.. sinyal çekim kalitesi vasat, 128 kb'lık sim kartlarda problem çıkarıyor..
avea 29 tl gelen sabıt cep faturası 73 tl geldı27 tl kdv nealakaysa
www.honda-tech.com
babam derdiki eskiden kasaplar eti kalın jiletine sararlarmış..4 gr gelirmiş jiletin..kasap jiletini etfiyatınsatıyolar..derdi aynısını garanti yapıyor kıytırık defteri 5 tl satıyor bize..
TTnet, Akbank, Yapı Kredi, Polo assn., Marangoni, Petrol Ofisi, Easytronic Corsa, Kemal Tanca..
OTOPAK AKARYAKIT - SIVAS
samsung star wifi nalet gitsin -3 derecede dondu kaldı garantiye verdim gelsin hemen satıyom
digiweb tvden ben cok memnunum aslinda 2 sezondur kullaniyorum baglanti sorunu yasadiginiz anda canli yardima ona ulasilmiyosa merkeze mail atinkesin donus yapıolar kizin
trabzon fener macinda yayin 44 de geldi bendeattim mailimi yayin 2. yari geldi diye direk hediye yolluyolar biseyler
ben sezon basi 100 liraya tum sezon almistim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)