garanti bank.
Biz maasi garantiden aliorz mecbr garanti kullaniorz daha bi ibneligini gormedm hesap isletm ucreti die 10 tl kesmeleri disinda
aracınızın kaskosu ankara sig.eureko sig.liberty sig.sbn sig. sakına yaptırmayın ödemeyi alamazsınız!!!!
zd9000 cupra
akbank
cile cekmek icin birebir
turkcell
super paket diye biseye girdik aylık 59tl her ay sacma sapan fatura geliyor limiti gecmesen bile. kampanyasına sokayım.
ttnet
8mbit diyor 4 mbiti zor geciyor.her ay duzenli olarak kesiliyor.
ankaradaki citroen servisleri
mekanik elektronik bilgileri sıfır. bi b.ktan anlamıyorlar. bastan savma is yapılıyor. yapamayıncada ozel servise yolluyor.
asus modem
gayet iyiydi sonra voltaj yuzunden bozuldu yalnız modemin servisi parcası yok elimde patladı.
ups
adres bulmaktan aciz. adres bulamayıncada subeye degil dagıtım yerine bırakıyor.gerci subeside yok. dagıtım yeride ankaranın nerden baksan 100 km dısında. yakacık koyu diye biyerde.
sigortaların cogu ozellikle axa sigorta
150 lira parayı vermemek icin binbir turlu cambazlık yapıp 2 ay sonra verdiler. gidip tepelerine cokmesem onuda alamazdım.
hızlı cila zamazingoları
marka vs. farketmez turtlewax arexons sonax hicbir ise yaramıyorlar. normal waxla alakası yok parlatma vs hikaye
vodafonenun iphone4 kampanyası
kasım ayının sonunda ismimi yazdırdım tahautlu kampanyaya. umudu kestim artık.
Turkcell 3G VINN tam bir rezillik.
1- hergün düzenli sövdüğüm ttelekom + smile
2- Toshiba - uzun zamandır toshi müşterisiyim, son pc markadan tamamen soğumama sebep oldu
3- turkcell - herkes avea'dan şikayetçi, haklıda sayılırlar arada çekmediği oluyor ama ben ayda 19 liraya 12.000 dk konuştuğum için çok memnunum
4- pamukkale turizm - ulusoydan kaçıp pamukkale'ye sığındım, İstanbul-Ankara seferine teknobüs adı altında döküntü travego vermişler. diz mesafesi yok + öndeki de koltuğu yatırdı mis gibi 6 saat boyunca işkence... taştan yontma koltuklarıda çok iyi yastık vazifesi görüyor. bu devirde böyle otobüs mü kaldı ya..
5- Tofaş + ağırlıklı olarak Fiat. Stilo'nun koltuğunu oynatmamdan dolayı airbag arızası verdi, sorunu giderecek elemanları yokmuş araba 2 ay boyunca dıt dıt öterek gezdi. o gün bu gündür Fiat'a gıcığım.
6- samsung
7- listenin sonu gelmez
grande punto 1.4 otomatik!!!!!
sonyericson'ların habire bozulan telefonları....
optimum avm'deki otoyıkama.....
eskişehir subaru yetkili servisi.....
uydunet, veya daha bilinen adıyla kablo internet. 2mbit bağlantıyla 1 dakikalık videoyu durdura durdura 5 dakikada anca izleyebiliyorum.
If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you're gone.
konunun başlığı 'memnun kalınmayan ürün ve hizmetler' olarak değiştirilse daha iyi olur
-hergün çoğu abone gibi bende ttnet e sövüyorum.bu aralar nolduysa nerdeyse 5 dk da bir internet kopuyor(bazı zamanlar hariç).aradım arıza kaydı oluşturucaz şuanda modemi yeniden başlatın falan hep klişe laflarhep aç gözlülükten bunlar hep, madem o kadar para kazanıyorsun ediyorsun biraz kendini geliştirmeye millete daha iyi hizmet etmeye baksana be şeref yoksunları.
ttnet- kablonetten taşınınca mecburen ttnet aldım önce 4gb abone oldum kota aşıp 5-6gb olunca aradılar 6 gb yapalım diye tamam dedim 6 gb oldu şimdi kotayı aşmışım önce 8 gb sonra 8,5 9 derken 10 u da aşmışım
kullanılan net belli illa sınırsız mı yapmak lazım
şu kota işini bana anlık hesaplayacak birşey olsa
benkıllandım aynı kullanımher ay kota yükselttikce kotayı da aynı oranda aşıyorum var bir b.luk ama anlamadım
fiat 1,3 mjet albea bıktım arkadaş ya şirket aracı olmasa asla kullanmam 4 kişi ankara cinnah caddesini 1 vites tam gaz 2 yok hele es kaza durdunmu kalkana kadar yanan balata kokusu insanı zehirleyecek hoş tek kişi ile 2. vites yetmiyor 3. vites çekmiyor kanser olacağım bu gidişle
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)