User Tag List

Sayfa 10/16 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
293 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Kullanıpta memnun kalmadığınız her türlü ürün.. (sakın almayın dediklerimiz)

THUNDER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ZARA dan cok beğenerek her rengini aldığım 8 tane v yaka kazak 2. yıkamada 2 beden küçüldü götürdüm yıkamadan olmuş dediler ki yıkama talimatına göre yıkanmıştı.Değiştirmediler kasaya fırlattım cıktım.Birdaha zaradan çorap bile almam!

Konunun başındaki glade camlı kokulardan bende kullanıyorum şu ana kadar 10 tane koku denedim bu kadar guzel ferah kokutan koku bulamadım 1 senedir kullanıyorum arabaya binen inen herkez kokuyu soruyor cok memnunum.Tek sorun 1 ay değil 2-3 hafta gidiyor olması.
    Ben kokuyu ev için almıştım. Evdeki performansı vasat. Araba gibi küçük mekanda daha etkili olabilir

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lg shıne...
    anneme doğum gününde almıştım3-4sene önce.Reklamlarında görüp çok beğenmişti ay ne şık telefon çok güzelmiş falan.Neyse 2 hafta kullandı,sonra geri verdi üstüne para koyup samsung aldıKapağı hızlı kapatınca telefon kapanıyordu,ortadki teker dönüyordu ama telefon algılamıyordu.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı meLaNchoLic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    avea jet le internete baglanıyorum memnunum takip ediyorum verilerimi faturam normal geliyor. avea kullanıyorum n73 me telefonumda mesela benım odamda arkadaslarımın telefonu cekmıyo evde vodafone turkcell fln ama benım avea cekıyo cekmeme sorunu yasamadım henuz.. nokia n73dende sorun yasamadım. ttnet kullandım 5 yıl ondanda herkes baglantım yavas baglantım kopuyor derken benımkı hıc kopmadı hıc yavaslamadı sınırsız 1mb kullanırkende hakkını verdı 8mb kotalı kullanırkende 5 6mb ile download yaptıgımı hatırlıorum hatta testte 7.8 bile gostermıstı peugeot 306danda cok memnundum... genelde herseyden memnunum ama yenı bridgestone b250 lastik almıstık 4 adet.. ıslak zemındede yol tututsu ıyı demıslerdı.. eski lastiklerim pirelli p400 aquamile di ama piralliler diş seviyesi yarıdayken bile daha iyi yol tutuyodu
    5-6 MB ile download mı?

Yanlış biliyorsam düzeltirler ama;

İnternet Servis Hizmeti sağlayan firmaların 1 MB, 8 MB şeklinde lanse ettiği bağlantı hızı 1 Megabit, 8 megabit'tir. Megabyte değildir. Download yaparken kullandığımız programlar ise download göstergelerini genellikle kilobyte veya megabyte olarak gösterir.

Yani 8 Megabitlik bağlantı ile 5 megabit download hızını genellikle programlar bit değerinden değil, byte değerinden gösterir. Yani 8 megabitlik bağlantıda 5 megabit ile download ediyorsan programların göstereceği değer 500 kilobyte şeklindedir.

1 megabitlik bağlantı yaklaşık 100 kilobyte max download hızı verir. Bu değeri de download programları az evvel belirttiğim gibi "sen 1 megabit ile download ediyorsun" şeklinde değil, " sen 100 kilobyte ile download ediyorsun" şeklinde gösterir.

Bu sebeple herhangi bir şey download ederken 5 MB gördüğünü hatırlıyor olman biraz garip..

Tuning055 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 liraya alınan benzini tavsiye etmiyorum.. bakkaldan su alın yürüyün..
    Alıntı matthardy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi konuyu 1 yıl önce sen acmısssın simdi geçmiş olsun diyosun

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı trgy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zara nın kazakları.

nedenine gelince,ürün üstündeki yıkama talimatına göre yıkanan kazaklarımın hepsi cekti ve bunu kullanıcı hatası olarak yorumladılar.lanet olsun zara gibi fırmaya.
    + pull and bear ın kot pantolonları.Denediğimde belime sıkı sıkıya oturmustu kot pantolun.2.gün 2 beden bollaştı beli.Terziye götürüp belini daraltmıs olmama rağmen hala kemersiz olarak giyemiyorum.Bershka dada aynı problemle karşılaştım.Zara ve berska kot pantolonları
    Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

samet_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ttnet parasını alır parasını aldıgı ıse goer hızmet veremez 8000kbps den bahsedılır ona gore faturada gecırır speed metreden baktıgınızda ne hıkmetse ınternet hızınız 512 yı gecmez aradıgınızda hatlarımızda calısma bu a.q mun hatları 3 senedırmı bakım onarımda

samet_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkred Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    + pull and bear ın kot pantolonları.Denediğimde belime sıkı sıkıya oturmustu kot pantolun.2.gün 2 beden bollaştı beli.Terziye götürüp belini daraltmıs olmama rağmen hala kemersiz olarak giyemiyorum.Bershka dada aynı problemle karşılaştım.Zara ve berska kot pantolonları
    pull and bear da haklı olabılırsın keten ve kumasta zara takılıorum elde yıkamada sorun cıkarmıo gayette memnunum

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @THUNDER _ kesinlikle arabada tavsiye ederim super kokutuyor evde odada zaten çoğu koku kokmuyor malesef.

boosted_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ttnet den ve turkcell in çekim gücünden nefret ettim ttnet i kapattırdım kapattırırken bile fiyasko daha önceki taşınmış olduğum evimden kalan 27 lira fatura varmış kapattırmama rağmen 2 yıl olmuş üzerine vergiyi dayamışla 330 lira geçti yerine kablo nete geçtim hallelujah download upload hızı mükemmel kotalı kullanıyorum kotayı aşarsam o tarifenin sınırsızından ödüyorum mb başı giydirmiyolar arıza olduğunda arıyorum saat 22 a kadar hemen geliyolar ankaralı arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim

turkcell i de yakında kapattırcam vodafona geçicem

mstpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    smile adsl hem yavas hem kazık
    kara sevda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @THUNDER _ kesinlikle arabada tavsiye ederim super kokutuyor evde odada zaten çoğu koku kokmuyor malesef.
    evde kokması için kaloriferin yanına ya şu yuvarlak mangolardan yada konsantre kokular satılıyor oteller falan alıyor genelde ondan koyduğun zaman kokudan nefes alamazsın

Selim.Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    levi'sin tişörtleri 1 yada 2 kere gıyerım daha sonra ilk yıkamada seklı semalı degısır... Levi'stan kottan baska bırsey alınmaz ...

TayfunS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sony Ericsson w880i almıştım 2.5 sene önce şimdi sıfırı yok ama olur da 2. eli falan denk gelir aman diyim uzak durun.

Fabrika çıkışlı versiyon sorunu var, garantiye gönderdim 2 kez bi sonuç yok, zamanla cepte kullana kullana telefon eğilmiş! Garantiye gönderdim garantiden çıkmış dediler .

Tabi konuşurken vırt zırt telefonun çekmemesi de cabası, arada bir kendiliğinden kapanması da var.

Kulaklık sesi mükemmel o konuda tavsiye ederim sırf bu yüzden almıştım :P

TB4BSA

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kot pantolon ıcın dıorum, kendını cok cabuk bırakır genelde benım gozlemledıgım, bı kac marka harıcınde

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nokia 5800 sarji 1 gun bile gitmeyen rezil telefon
    Calvin Klein ve DKNY t shirtler iki yikamada at cope
    Lacoste spor ayakkabi nedendir bilinmze cok koku yapiyor

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    The Don marka don almayın sakın çıkmak bilmiyor

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    smile adsl den nefret ediyorum..

kapattırcam diyorum bana birsuru iş çıkarıyolar yok size mail atcaz onu doldurcaksınız sonra onu şu numaraya faxlıycaksınız falan filan boyle bi salaklık olamaz neymiş telefondan kapatamıyolarmış :@

8 mbps hız olupta bu kadar yavaş bir internet olamaz sanırım
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kumho'nun bi modeli vardı yol sesi aşırı fazlaydı sıcak havada performansı eh idare eder olsada ıslak yolda su birikintisinde falan çok kötüydü

Ramiz köfte

En son yediğimde 1 gün karın ağrısı çektim , forum istanbuldada 12 kişi zehirlenmişti
    Livestrong

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Livestrong Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kumho'nun bi modeli vardı yol sesi aşırı fazlaydı sıcak havada performansı eh idare eder olsada ıslak yolda su birikintisinde falan çok kötüydü

Ramiz köfte

En son yediğimde 1 gün karın ağrısı çektim , forum istanbuldada 12 kişi zehirlenmişti
    Cok ilgnc kac senelk kofteciyiz bayada ssubemiz var siolar millet zehirlenior hala acik blki iilesme olmustr:s

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)