Lg shıne...
anneme doğum gününde almıştım3-4sene önce.Reklamlarında görüp çok beğenmişti ay ne şık telefon çok güzelmiş falan.Neyse 2 hafta kullandı,sonra geri verdi üstüne para koyup samsung aldıKapağı hızlı kapatınca telefon kapanıyordu,ortadki teker dönüyordu ama telefon algılamıyordu.
5-6 MB ile download mı?
Yanlış biliyorsam düzeltirler ama;
İnternet Servis Hizmeti sağlayan firmaların 1 MB, 8 MB şeklinde lanse ettiği bağlantı hızı 1 Megabit, 8 megabit'tir. Megabyte değildir. Download yaparken kullandığımız programlar ise download göstergelerini genellikle kilobyte veya megabyte olarak gösterir.
Yani 8 Megabitlik bağlantı ile 5 megabit download hızını genellikle programlar bit değerinden değil, byte değerinden gösterir. Yani 8 megabitlik bağlantıda 5 megabit ile download ediyorsan programların göstereceği değer 500 kilobyte şeklindedir.
1 megabitlik bağlantı yaklaşık 100 kilobyte max download hızı verir. Bu değeri de download programları az evvel belirttiğim gibi "sen 1 megabit ile download ediyorsun" şeklinde değil, " sen 100 kilobyte ile download ediyorsun" şeklinde gösterir.
Bu sebeple herhangi bir şey download ederken 5 MB gördüğünü hatırlıyor olman biraz garip..
ttnet parasını alır parasını aldıgı ıse goer hızmet veremez 8000kbps den bahsedılır ona gore faturada gecırır speed metreden baktıgınızda ne hıkmetse ınternet hızınız 512 yı gecmez aradıgınızda hatlarımızda calısma bu a.q mun hatları 3 senedırmı bakım onarımda
@THUNDER _ kesinlikle arabada tavsiye ederim super kokutuyor evde odada zaten çoğu koku kokmuyor malesef.
ttnet den ve turkcell in çekim gücünden nefret ettim ttnet i kapattırdım kapattırırken bile fiyasko daha önceki taşınmış olduğum evimden kalan 27 lira fatura varmış kapattırmama rağmen 2 yıl olmuş üzerine vergiyi dayamışla 330 lira geçti yerine kablo nete geçtim hallelujah download upload hızı mükemmel kotalı kullanıyorum kotayı aşarsam o tarifenin sınırsızından ödüyorum mb başı giydirmiyolar arıza olduğunda arıyorum saat 22 a kadar hemen geliyolar ankaralı arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim
turkcell i de yakında kapattırcam vodafona geçicem
levi'sin tişörtleri 1 yada 2 kere gıyerım daha sonra ilk yıkamada seklı semalı degısır... Levi'stan kottan baska bırsey alınmaz ...
Sony Ericsson w880i almıştım 2.5 sene önce şimdi sıfırı yok ama olur da 2. eli falan denk gelir aman diyim uzak durun.
Fabrika çıkışlı versiyon sorunu var, garantiye gönderdim 2 kez bi sonuç yok, zamanla cepte kullana kullana telefon eğilmiş! Garantiye gönderdim garantiden çıkmış dediler .
Tabi konuşurken vırt zırt telefonun çekmemesi de cabası, arada bir kendiliğinden kapanması da var.
Kulaklık sesi mükemmel o konuda tavsiye ederim sırf bu yüzden almıştım :P
![]()
TB4BSA
kot pantolon ıcın dıorum, kendını cok cabuk bırakır genelde benım gozlemledıgım, bı kac marka harıcınde
Nokia 5800 sarji 1 gun bile gitmeyen rezil telefon
Calvin Klein ve DKNY t shirtler iki yikamada at cope
Lacoste spor ayakkabi nedendir bilinmze cok koku yapiyor![]()
The Don marka donalmayın sakın çıkmak bilmiyor
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
smile adsl den nefret ediyorum..
kapattırcam diyorum bana birsuru iş çıkarıyolar yok size mail atcaz onu doldurcaksınız sonra onu şu numaraya faxlıycaksınız falan filan boyle bi salaklık olamaz neymiş telefondan kapatamıyolarmış :@
8 mbps hız olupta bu kadar yavaş bir internet olamaz sanırım
remaps.tr & Turbo Zone Garage
kumho'nun bi modeli vardı yol sesi aşırı fazlaydı sıcak havada performansı eh idare eder olsada ıslak yolda su birikintisinde falan çok kötüydü
Ramiz köfte
En son yediğimde 1 gün karın ağrısı çektim , forum istanbuldada 12 kişi zehirlenmişti
Livestrong
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)