ceskin öyle bir anlattın ki turkcell'den bahsediyosun sandım :D
avea'dan memnun olan turkcell'den memnun değil, turkcell'den memnun olan vodafone'dan memnun değil, vodafone'dan memnun olan avea'dan memnun değil.. bu ne yaman çelişki :D
Printable View
ceskin öyle bir anlattın ki turkcell'den bahsediyosun sandım :D
avea'dan memnun olan turkcell'den memnun değil, turkcell'den memnun olan vodafone'dan memnun değil, vodafone'dan memnun olan avea'dan memnun değil.. bu ne yaman çelişki :D
Bu akşam gidip hattımı vodafona taşıyayım genç tarifesine.Bu arada TechCell istiyoruz :D
Turkcelldede vardı böle bırsey ama kontorluden faturalıya gecınce oluyodu sanırım 29 liraya 300 dk+3000 sms
baba valla yıllardır kullanıyorum hıc ovunemedım.cekme konusunda ya telefona *** atıyolar ya mekana.hatta bu ay e posta olarak gelen faturayı adresıme detaylı ıstıyorum talımatı verdım.tek tek kontrol edıcem.ucretsız olması gereken gorusmelere ucret gecırıyolar.iş yerındekı ark.da sınırsız tarfe kullanıyo 225 cıvarı fatura gelmıs oda aradı onada sız bu ay odeyın 2 ay ucret talep etmıycez dedıler.
-Vodafone da cep özgürdeyim 30 tl ye her yöne 120dk veriyor, vodafonelularla 40 kuruşa istediğin kadar konuşuyosun, diğer öperatörlerle 5dk sı 40 kuruş.Feys meys bedava.Günde 1 sms ten sonra her yöne 250 sms bedava.
Faturalı olan genç tarifesine geçicem de bunun iyi yanı, bedava bitince 30 tl yi kullanmaya başlıyosun işte :)
edit: yanlış hatırlamıyosam ayda 9 tlye sınırsız internet mi veriyodu ne :S
oguzum benım tarıfe vodafone beles tum sabıtlere beles 750dk dıger hatlara 5000 sms vodafone.sımdı bu tarıfeyı alan adam zaten konusuyorum dıyen adamdır.bunun gelmesı gereken faturası 70-75 tl 160tl ne pekı?dırek gecırmasyon.denk gelırse odeme ıtıraz et R yı goreceksın;)
tam kardeşime goreymiş aslında hattını taşısammı vodafone ye diye düşünüyorum :D
Bu konuyu gordugum cok iyi oldu :) Hemen aradim , gecirdiler genc tarifeye normalde subeden geciriliyormus biraz israr edince yapti sagolsun :) Yalniz dun kesilmis son faturam o yuzden bu ay eski tarifeden devam ediyorum bir dahaki ay basi baslicak.55 tl voda sabit sinirsiz her yone 750 dk idi paketim 6 tlde sms e oduyordum simdi bunlar icin 25 tl odeyecem.blackberry kullandigimizdan net paketinden yararlanamiyoruz 30 tl bis odemeye devam :D vodafonedan cok memnunum 1 sene olacak neredeyse bir kere bile supriz fatura gelmedi hele bu tarifeylede cok abone kazanirlar tavsiye ediyorum.
Fodafon gibisi yok ya 8lira aylik sinirsiz kotasiz internet ister pisi ye
bagla pisiden gir ister cepten ben 50yukluyom 1ay konusuyom
ama neden bilmem hala50 duruyor :D gawur firma ama sartlar super
15yili gecmis faturali turksell var ama bi faydasini gormedim
gey bu turksell kullanmayin kullandirtmayin
kamu zımbırtısı cıkarmıs vodafone da herkese acıkmıs... 29 tl 1000 dk konusma avea gibi...
telefondan netim bedava,hiçbi ücret vermedim Çatır Çatır giriyorum valla :D
Ayrıca 9 Tl'ye 12Bin Sms var artık 2000 her yöne 10.000'de Vodafone içi.
Mükemmel oldu yaa :)
Hat transferi kaç gün sürüyor bilgisi olan varmı ?
maksimum 6 gün... SMS ile bildiriyorlar hangi gün hangi saatte diğer hatta geçiş yapılacağı.. o saat gelince eski sim kartını çıkartıp yenisiyle devam ediyosun.. iletişimn kesilmiyor yani..
daha 2 gün önce vodafone yetkilisi bir tanıdık abimiz ile muhabbet ettik bana vodafonun çekmediği yerleri müşterilerin şikayet ettikten hemen sonra gelip oraya baz istiasyonu diktiklerini ve şu anda 18bin civarı olduğunu söyledi sayısı ne kadar doğru bilmiyorum ama eğer çekim kalitesi sorunsuz olmaya başladığı gün itibari ile turkcell hattımı kırıp direk vodafone geçeceğim :)
geçeli 2 ay oldu turkcellden vodafona BB kampanyasıyla 55 liralık tarifedeyim gayet memnunum çekmeme gibi bir sorun yok 3g olarakta gayet güzel telefonda
bende aveada yeni yıl tarifesine gectim Yeni Yıl Tarifesi 25 TL'ye
(ilk 6 ay sonrası 35 TL'ye)
400 Her Yöne Dk + 4.000 Her Yöne SMS
Üstelik 3 ayda 1 Bedava
memnunum ilk fatura 25tl geldi bi sorun yok yetıoda cok sukur.ama dk cok dıe sureklı ararsanız bıtıo suan 30dkm kaldı bıtınce nolur bılmıorm :D
Turkcell Gold Plus 5000 dk turkcell+1000 dk heryöne+1000 sms herr yöne +1 gb net 80 lira.
Bence tarife budur.Bizim evde avea var kamu hattı sınırsız ama illaki kesiliyor.Vodafone'da pek farklı değil 3 ay önce geçtim vodafone'a,kuzenim bizim evin garajında iphone'u ile çatır çatır konuşurken ben garajdan çıkmak zorunda kalıyordum son damla o oldu.2 hafta zor dayandım (oda ip4 kampanyası hatrına)Hemen geri geçtim turkcell'e.
Kim ne dersin dersin turkcell en pahalı ama en kalitelide aynı zamanda.
valla türkcelin kalitesini yiyim diyorum
bıktım artık, geri zekalı gibi 15-17 senedir servet ödedim,kimse bana madalya takmadı.
Bugün vodafona geçtim.
Aylık 11 liraya samsung wave2 varmış ne diyorsunuz? Alınır mı ?
Alsam içine turkcell hat takabilirmiyim?
Yeni hat alayım diyordum , bu konu aklıma geldi direk atladım yorumları okudum süper :)
3 siteyi açtım yan-yana karşılaştırıyorum. Vodafone 25lira olana eş değer Avea da 35 , Turkcellinki görünce kapattım zaten sayfayı .:)
Pazartesi Vodafone alayım huzura ereyim biraz ..
Teşekkürler böyle konu için Soner Abi ;)
turkcell kullanıyorum çokta memnunum :D
Vodafone'a gectigimden beri huzur icindeyim.Devamli Turkcell numarasi ariyorum,hem de gunde en az 30 dakika,14 TL fatura geldi.Hangi kampanyadayim bilmiyorum,ama hayatim normale dondu.Cok para vermisim zamaninda.Hepsi bosunaymis.Numaram da transfer oldu.Cok memnunum.Herkese tavsiye ederim.
birşey daha sorayım
bu "Vodafone 547" isimli cihaz aslında hangi cihazdır? samsung xxx falanmı ?
peki kontörlü olarak hangi hat daha uygun ?