cumartesi 1 TL'ye vodafone 945 aldım 24 ay taahhütle güzel alet ayrıca anroid.
Printable View
cumartesi 1 TL'ye vodafone 945 aldım 24 ay taahhütle güzel alet ayrıca anroid.
Yeni hat aldım vodafondan 3 gün oldu açılmadı rezillik :)
bu ara benim izlenimim en iyisi vodafone. avea büyükçekmece sahilindeyim ve çoğu zaman çekme sıkıntısı oluyor. vodafone nereye gitsem full. turkcell iyi çekiyor ama full + full kazık.
en iyisi vodafone gibi görünüyor. benim tarife her yöne ev cep hepsi sınırsız görüşme. her yöne sınırsız mesajlaşma tarifesindeyim. 60 lira benim için uygun. çünkü limit aşma korkum yok. mesajda aramada evcep her yöne sınırsız daha ne olsun. hatta 444 lü call centerlar filanda ücretsiz. miss.
he birde 532 200 şeklinde başlayan bir numaramı transfer edebilmiş olmakta güzel bişi :D
ben de 29 liralık 1000 dk faturalı vodafone tarifesine geçiş yaptım ama henüz bilgi mesajı gelmedi..
2 kampanya var
1. 55 tl 24 ay taahhüt ediyoruz + 1 tl eklıyorlar
2. 25 tl 24 ay taahhüt ama 4. ay sonu 40 tl ye cıkıyor faturan + 1 tl
2 kampanyada telefonlar farklı 55lik tarifedeki telefon güzel kullanımıda çok iyi.
sırf telefon için 2 yıl bir operatöre bağlı kalmak bence riskli... ;)
abi baya uzun süredir kullanıyorum daha önce türkcele öpülüyodum vodafone çok ii geldi bana
şmdi yeni aslında numara taşıma diye yeni konu açmak lazım ama sorayım burdan.
şimdi bende turkcellin kazığından bıktım.vodafone taşımak istiyorum.çünkü yeni vodafone hat almaktansa numara taşıyanlara daha ayrıcalıklı davranıyorlar galiba bi süre.fakat hat benim üzerime değil ne yapmam gerekiyor.yani akraba üstüne ama uzaktan ve görüşüp tanışmadığım birisi.kimliği falan lazım olsa alamam yani.
Kimlik fotokopisi şart başka türlü taşımazlar.
hadi ya geçemicez yani.
bişey daha sorayım numarasını sonradan vodafone a taşıyan mı daha avantajlı yoksa yeni vodafone hat alan mı?
bu tarifeden oluşan 3 hat lazım bana :D benim telefonlar hiç susmuyo pazartesi gidip alıcam
mesaj hakkını ogremek ıcın 7999a msj atıorum sıstemsel arıza dıor ya 1 haftadır.varmı aynı sorunu yaşayan
arkadaş kampanyaları costu bi iphone 4 bulamadım kardeşim isteyip duruyo :D zamanında istemedi elimde vardı şimdi bulamıyoruz :d