Çok geçmiş olsun Allah korumuş.
Başına gelmemesine rağmen babamın en cok korktugu olaydır bu hep uyarmıstır benı ve süreklı motor kaputunu acıp mootoru kurcaladıkça onada bakmıştır. Çok buyuk şans vallahi Allahın sevdıgı kuluymussun 80-90 deılde 120-130 gıtsen daha feci şeyler olablırdıde yavaş gıtmenın faydaları.
kaput cama vurup kapandımı tekrardan yoksa camın ustundemı kaldı ??
Geçmiş olsun..
Gercekten cok dikkatli olunmasi gereken bir konu. Izmir yarisina gitmeden once son kontrollerde kaput kapanmadi, kilidi arizalanmis. Ilk basta baya kufrettim bantlayip yola ciktim fakat sonradan idrak ettim fark etmeyip yolda acilsa bir felakete sebep olabilirdi.
Kaputu her kapattiginizda saglam bir yoklayin.
size herhangi bişey olmaması ve daha buyuk bir sıkıntı olmaması sevindirici.
gecmiş olsun.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
geçmiş olsun..
[B]Çok gecmıs olsun. gercekten 130 150 km ıle gıderken yada makas v.s atarken olsa kalbı durur ınsanın
genelde camın üstünde kalır bu tür kazalarda. ancak ben yavaş gittiğim için hızlı açılmadı zarar vermedi ve frene asıldığım için kapanmıştı yarım yamalak.
allah korumuş sizi. bende o gün cok şükretmiştim iyiki hızlıyken açılmadı. kendimide düşünmedim ya yüksek hızda acılsa arkadaki araçlara fırlasa benim yüzümden birine bişi olsa vicdan azabı benim ölmemden daha kötü diye düşünmüştüm.
dikkatli olmak lazım tekrar geçmiş olsun
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)