|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
AutoCet marka branda alan oldumu hepsiburada.com üzerinden ?
Ürün kalitesi nasıl acaba kullanan arkadaşlar yorum yapabilirmi. Fiyatı uygun geldi yazılan açıklamalara göre. Bide aracıma uygun branda bulmak herzaman sıkıntı benim için. Hepsiburada.com : AutoCet Subaru Impreza St.Wagon Araca Özel Dış Branda 1003568 | Oto Aksesuar Teşekkür ederim. __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
kanka o paraya bedava zaten zor bulunur senin araca göre al gitsin ne olacak
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
abi banada lazım olacak malum yenı boyanmış butun hafta yatacak kuş pisliycek flaan fılan daa boyaya yapışanlalar bozanlar var öyle bişey olursa vay ben onu satanın sonra
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
|
İçi miflonlu ve en çok dikkatimi çeken Dikişsiz Kaynak yöntemiyle yapılmış olması aradan toz girdi su kaçtı derdi yok. __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
ben aldım almaz olaydım 106 gibi bir arabanın kapı çıtalarına kadar örttü aynalar kapanmıyor dediğim halde bana tam oluyor dediler yalan içinde miflon var ama bir işe yaramıyor çok ince brandanın ucunu tutup cektim sadece 1 sefer giydirmede temiz tozsuz arabamın içine etti polish yapmak zorunda kaldım.
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: evo6 tm crx
|
koray kaçırma al derim zaten yatıyor araba butun hafta boyunca temiz kalır hacı
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Subaru Forester
|
kanka al hiç dusunme..
__________________________________ Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
|
|
|
|
|
|
#10 | ||
![]()
|
Praktiker'de 99 liraya var brandalar gidip bide onlara bakacam. Sultanoğlu almış memnun. __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
||
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: 'KEF Rocco
|
guard marka brandada iş görür.aynı fiyatta.kullandgmdan biliyorum
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Z16LET
|
kanka dikkat et arabayı kuru ve temizken brandala ,toz felan girmesin rüzgar yedimi tozlu bezle cila atmış gibi olur araba
kısaca branda işi sakat.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Şimdi Guard olanlara baktım Impreza Sedan için olan var Wagon'a olurmu diye mail atıyorum şimdi satıcıya. Teşekkür ederim bilgiler için
Aynen sağlam temizleyip ondan sonra örtecem zaten. Haftada bir defa kullandığım için artık örtmek gerekiyo. __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: '74 Camaro, Turbo Brabus
|
Koray aynen çok memnunum bu benim 4 sene içersindeki 3. brandam oluyor bunun nedeni muhteşem köpeğimin arabamın üstüne çıkıp uyuması o esnada yırtılıyor branda. Bunun dışında tertemiz arabaya branda örtünce ve 2-3 günde bir açıp havalandırınca hiç bir sıkınıtı yaratmıyor. tabi bazen yağmur aralıksız yağdığı zaman bu süreyi aşıyorum ama hiç bir sıkınıtı yaşamadım.
__________________________________ 74 model sehpa... |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: '74 Camaro, Turbo Brabus
|
benim muhteşem köpeğim brandanın üstünde resmen patinaj atıyo yinede bişey olmuyor gibi gibi
__________________________________ 74 model sehpa... |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
Mail attım Eğer sedanın brandası uyarsa Guard Marka olanından alacam 50 lira zaten. Yanındada kar spreyi bedava
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
|
|
|
|