Koray branda bi ara ben de düşünmüştüm ama eğer kapalı otoparkın veya site otoparkın yok ise branda direk insanların merakını ve dikkatini çekiyor acaba bunun altında nasıl birşey yatıyor diye. Tabii ki kötü niyetli olanların da. Yoksa güneşten, ağaç sakızlarından kedilerden korumanın gerçekten en ideal yolu. Ama bu dikkat çekme olayı insanı biraz düşündürüyor.
ben vtek'te yaz-kış linkteki ürünü kullandım.Çok memnundum tavsiye ederim.
Hepsiburada.com : Miflonlu,dikişsiz Guard Otomobil Brandası 081111 | Oto Aksesuar
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
koray hepsi aynı pok.a markası b markası pek farketmiyor yani.ayrıca araban kapalı yerde değilse hiç alma derim güneş görüyorsa tavanda boya yanar beyaz lekeler oluşuyor hep
barnak bassam olurmu ?
o beyaz lekeler havalandırmayınca oluyor yada içeri su girip ardından güneş görürse. geçmesi içinde bir süre branda örtmemek lazım. yani benimde başıma gelince böyle yapıyorum.
74 model sehpa...
HONDA CIVIC 3/5 KAPI 2000 ÖNCESİ BRANDA SI GittiGidiyor.com'da #33171039
bende bu linkteki ürünü düşündüm ama
nedersinizz 98 civic hb
Açık alansa şu var rüzgarlı havada aracın üstüne çarpmaya başlıyor bu branda.Zamanla gevşiyor ya tavanda ki o gevşek yer bayrak gibi rüzgarda dalgalanıyor boyaya çarpıyor.İçide zımpara etkisi yapıyor..
Mantıklı bir açıklama ama benim park ettiğim yer çok kuytuya kaldığından rüzgar etkisi çok şiddetli olmuyor. Açıkta branda kullanacak arkadaşların bunu dikkate alması gerekir.
Üründe bu
Hepsiburada.com : Stac Likit Zincir,patinaj Önleyici Sprey 090175 | Oto Aksesuar
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
cevap yazardımda konu kirlenmesin diye yazmıyorum.bak yazmadım.
edit:abim adına koyduğu fotodan ötürü herkesten özür diliyorum.ahauhahu
Kanka arabanın boyutlarını istediler yolladım uygun olan ürünün bu olduğunu söylediler. Siparişi verdim bekliyorum
Genel yorumlara göre Guard marka olan Branda'dan herkes memnun.
Hepsiburada.com : Miflonlu,dikişsiz Guard Otomobil Brandası 081111 | Oto Aksesuar
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)