An itibarı ile cihaz elimde.
Bana fazla bile bu cihaz. Üzerinde anlamadığım bir çok düğme var... Uzaylı gören masum köylü gibi koydum masanın üzerine makina bana bakıyor, ben makinaya.
An itibarı ile cihaz elimde.
Bana fazla bile bu cihaz. Üzerinde anlamadığım bir çok düğme var... Uzaylı gören masum köylü gibi koydum masanın üzerine makina bana bakıyor, ben makinaya.
optık zumu dehşetmiş 18x woow. sıze bence gayet yeterlı bı makıne bu kullanımıda kolaydır umarım zorlanmazsınız kucuk ve şık duruyor.
Bende su aralar almaya nıyetlendım RC mı satıyorum![]()
Aynısı bana olmuştuBen telefondan direk 450Dye geçince öyle bakmıştım.
![]()
En güzelinden fotoğraflar bekliyoruz..Hayırlı olsun.
Fujifilm finepix jx250 digital makina sipariş ettim internetten
14 mp yazıyor bende pek anlamam bu makinalardan bu makinadan kullanan yada bilgisi olan varmı
nasıldır yakın uzak çekimleri bilgisayara atınca netlik olarak odaklama vs gibi özellikleri varmıdır
zıplayan hoplayan nesneleri yakalama gibi özellikleri varmış
birde şu önü bulanık arkası net yada yakını net uzağı bulanık yapan odaklama biçimi bu makinada mevcutmudur acaba ?
pentax x70 aldım ben memnunum. kullana kullana fotoğraf çekmeyi öğrendim ama slr'ye geçmek istemedim çünkü sonu yok (o lensi al bu lens yetersiz falan filan) hemde yüksek zum için bi araba parası veremicem slr'de
çekimlerim sırasında yaşadığım iki sıkıntı sanki mavi renge karşı gece çekimlerinde alerjisi var gibi, bide dijital zumu kapatmama rağmen makinayı geri açtığımda açılmış olması.
mavi sorununa çektiğim fotodan bakabilirsiniz. http://www.techturkey.com/forum/otom...n-fullu-5.html
Cihazı kurcalamaya devam ediyorum.. Aklıma birşey takıldı.
bildiğiniz gibi cep telefonu ekranlarının çizilmemesi için kullandığımız screen shield'ler mevcut. 3" kamera ekranı için de böyle bir shield var mıdır acaba?
fuji s5700 kullanıyorum özellikle pil performansı beni acayip mutlu ediyor 4 kalem pille (marka/model önemli değil) ortalama 250 + fotoğraf çekiyorum
s1800 i bende incelemiştim fakat nedense s1500 daha iyi gelmişti bana günlük kullanımda s1500 daha çok işinizi görür boyutları daha ufak ve daha güzel bir makine çekim kalitesi olarak
teknosa yada gold vs.. mağazalarda her 2 modelde var şu anda bence orada 2sinide kıyaslama yapın sonra internetten alırsınız
edit : cihz alınmış![]()
Aldım, aldım.Fiyat uygun iken üst modeli almak daha mantıklı geldi bana. Belki dediğin gibi günlük kullanım için fazla ama bu işe sararsam ( ki geceden beri kurcalayıp duruyorum ) ek özellikleri epey hoşuma gidecek gibi görünüyor.
Sabah çıkıp güzel bir çanta, 4 GB Toshiba SD kart ve 2500mA Sony şarjlı pil aldım. Şimdi ekranı korumak için screen shield bakınıyorum.![]()
hayırlı olsunşu konu işinize yarayacaktır ilk başlangıç için ;
http://forum.donanimhaber.com/m_3444...m.htm#34447999
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)