Hayatta 3 şeyde çok heyecanlandım.
Birincisi öss ye girerken.
2.cisi ilk nizamiyenin kapısından geçerken.
3.sü tüve girerken..
3ündede tırstım ne yalan söliyim..![]()
Hayatta 3 şeyde çok heyecanlandım.
Birincisi öss ye girerken.
2.cisi ilk nizamiyenin kapısından geçerken.
3.sü tüve girerken..
3ündede tırstım ne yalan söliyim..![]()
Bu tüv'ü çok begeniyordum ne güzel insanları arabalarına bakmak zorunda bırakıyor en azından far kırılmadan veya bozulmadan da far ayarı yapılıyor vs.vs. diye ama yaşadığım olay beni tekrar türkiye gerçeğine döndürdü :
eşimin aracını tüv'e götürdüm araç tr'de15-20 tane olan ve aşırı şirin bulunan bi araç sempatikliği ile daha testler yapılmadan muayeneden geçti bu sırada vw transporter vizeye giriyor araçta hiçbi problem yok ama egsoz kontrolü sırasında kontrolü yapan, şöföre camı aç diyor şöförde hava soğuk sen işaret et ben anlarım diyor bundan uyuz olan egsozdaki arkadaşda bana bak şimdi ben buna gösteririm diyor ve hemen muayene alanını arayıp plakayı veriyor. aynı anda girdiğimiz araca kusur bulmak için uğraşlar başlıyor ve o araç kusurlu diye geri gönderiliyor....... sebeplerden biri arka cam yıkama fıskıyesi suyu yanlış yöne atıyor vs....
siz hep kendinizden örnek veriyorsunuz.
korkunç kamyonlar, berbat şahinler dolaşıyordu yollarda
çok iyi oldu onlar için
Built to fall....
evet ilginç şekilde azalmıyorlar, heralde muayenesiz geziyorlar.
yakalandıkça bağlansınlar iyi olur
Built to fall....
bardaga dolu tarafından bakın bence 7 mılyon tanesıde gecmıs işte![]()
onu bunu bilmem geçmej için uğraştırıyorda iyi oldu tüv sanayie uğramayan döküldü dökülcek arabalar azalmaya tamir edilmeye başlandı
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Arkadaşlar buradan izin verilen modifikasyonları yazacak olsak çok uzun sürer, imkansız yani. Bireysel olarak bişeyler sorarsanız cevap verebilirim.
kambersiz alman olmaz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)