yok sorun olmaz en fazla bı mahkemeye çıkarsın bilmiyordum diyip salağa yatıyorsun sıkıntı olmuyor :D
Printable View
son iki yıl içerisinde herhangi bir telefon kayıt ettirmediysen türkcell git 5 yada 10 tl karşılıgında hallettir çıkış girişin 1 ayı geçmemiş olsun dikkat et.
Birde ıphone 4, 4.2.1 versiyonunu yüklü ,elimde var ama kıramıyoruz yardımcı olabilecek biri varmı ?
[/QUOTE]Birde ıphone 4, 4.2.1 versiyonunu yüklü ,elimde var ama kıramıyoruz yardımcı olabilecek biri varmı ?[/QUOTE]
daha hiç bir yerde kırdıramazsın ipod olarak kullanmaya devam :(
allaha şukur bir sorun yaşamadım ben ama
çevremde çok yaşayan oldu tanıdık avukat vs yardımım dokunmuştu
çok onceden rahat 8-9 senesi vardır tezgahlar modaydı her koprude %80 i çalıntıydı imei ile bulunma mevzusunun yeni çıktı donemlerde çok patlayan oldu çalıntı telefondan :D
avukatın ilk soylediği şey salağa yatın suçlu durumuna düşmeyin olmuştu ordan iyi biliyorum :D
Birde ıphone 4, 4.2.1 versiyonunu yüklü ,elimde var ama kıramıyoruz yardımcı olabilecek biri varmı ?[/QUOTE]
daha hiç bir yerde kırdıramazsın ipod olarak kullanmaya devam :([/QUOTE]
Ayın 15 ni bekliyorum kırabilecek biri var oda 15 den sonra büyük bir ihtimalle kıracagız dedi 15 inden önce belki burdan biri yardım eder ? :)
Neden alıntı yapınca böyle oluyor ?
dun bı muhabbette katılmıstım ama konuyu bulamadım..
usa da new york da 1 ay kalıcak esım
ıphone 4 almak ıstıyorum turkıye de pasaporta kayıt ettırıp kullanmak ıstıyorum
bu konuda bılgı verırmısınız bana
nekadar a alabılırız.
bu ıslerden anlamıyorum sımlock falan bahsedıyor herkess.
lutfen yardım
Arkadaşlar bendede yurtdışından gelen bi cihaz var amcam kaydetmeyi unutmuş son anda söyledi. Şimdide pasaport yok çevremde. Ben nasıl kayıt ettircem acaba? Yardımcı olabilirmisiniz. Konuyu görünce yazayım dedim kusura bakmayın.
pasaport bulup kayıt ettiriceksin.
Boşuna başlık açmak yerine hazır aynı başlık verken hortaliyim,
bugün parasını yatırıp telefon kaydettiricem,
daha öncede 1 ay zorunluluğu vardı ama ben genede turkcellden kayıt ettirdim ve hiç sorun yaşanmadı,
şimdi sistem biraz daha ciddi 1 ayı geçen pasaport üzerine kaydettirirsem sonradan kapanma veya hiç kayıt etiremeyip 115tl nin yanması gibi durum yaşanabilir mi?
elimde 2 tane pasaport var ona göre hiç riske atmayıp yeni giriş çıkış yapmış olana kaydetireceğim.
1 aydan fazlaysa zaten vergi dairesinde 115tlyi almıyorlar. :) O sebeple yanmaz paranız. Ben telimi kaydettirirken önümdeki bayanın Türkiye'ye girişinden sonra 32 gün geçmişti. Kabul etmediler. ;) Bir de telefonunuzu kaydettirirken tim vs. merkezlere para kazandırmayın, e devletten kendiniz hallledin. Yoksa da şifre temini 1 tl pttde. Ben kendim hallettim edevletten, tabiki vergiyi ödedikten sonra. :D