kanadadaki arkadaşıma mesajlaşmak istiyorum, ordan tr ye mesaj ücretsizmiş. ben nasıl kanadaya ucuz yollu sms atarım? hattım turkcell ama başka hatlarada geçiş yaparım... yardım edecek arkadaşlara teşekkürler
kanadadaki arkadaşıma mesajlaşmak istiyorum, ordan tr ye mesaj ücretsizmiş. ben nasıl kanadaya ucuz yollu sms atarım? hattım turkcell ama başka hatlarada geçiş yaparım... yardım edecek arkadaşlara teşekkürler
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
emin olmamakla birlikte vodafone yurtiçi yurtdışı farketmeksizin sms paketi yaptık falan diye bi reklam yapmıştı. bi araştırın derim..
Aveada 50 mesaj hakkı vardı mesajla belirtmişlerdi. Ama bulamadım henüz kampanyayı sitesinde.
Edit: gelen mesajı buldum.
Değerli müşterimiz, Türkiye'den yurtdışına 50 sms göndermek ayda sadece 7 lira. Paketi almak için KAYIT yazıp 2726'ya mesaj göndermeniz gerekiyormuş![]()
vodafone'da varsa vardır başka oparatörler zor.. avrupa sabit hatlar ve mesajlar ve yurtdışı vodafone'lar dahil 1500 dakika 1000sms 80 lira civarı bi fiyatı vardı.
türkcell dışında yok bende kktc icin baya arastırmıstım. dısardan msj ucuzda TR den dısarı msj atmak cok pahalı
en mantıklısı cepten facebook ben öyle yapmıştım
ikinizde blackberry alabilirsinizBis aboneliğine verin parayı turkcellde 1 yıllık taahhütle aylık 30 liraya düşüyor. BBM'den mesaja devam
Ve ya whats upmı ne vardı sanırım o da olabilir.
whatsapp destekliyorsa telefonlarınız yükleyin gitsin, ben amerikayla mesajlasıyorum sureklı(barkınla)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)