User Tag List

19 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: oto branda !!!

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

oto branda !!!

aracımı yaklaşık 1 ay önce belden aşa boyattım çiziklerden dolayı şuan tekbir çizik dahi yok fakat mahallede kocasız kafayı kedilerle bozmuş bir yan komşumuz var aynı anda 30 40 kediyi beslıyor ve bu kedicikler sürekli arabaların tepelerinde bende hem kedilerin araç üstünde hoplayıp zıplarken çizilmemesi için ve aracın temiz kalması için branda almayı dusunuyorum fakat yazın 40 45 derece sıcaklarda yada branda örtülüyken kapalı durdugunda aracın boyasıza zarar verır mi branda arac üstünde olsa dahi en fazla 24 saat durur branda kullanan yada bu konuda bılgı sahıbı olan varsa yardımcı olursa sevınırım bırde şöle bir ürün buldum fiyatta baya uygun

Hepsiburada.com : AutoCet Ford Focus 3/5 Kapı 2004 Öncesi Araca Özel Dış Branda 1003227 | Oto Aksesuar

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Branda yazın tozda daha fazla çiziyor tavsiye etmem kesinlikle.
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla namussuz kediler öle akıllıkı aksam gelıorum motor sıcak dıe hemen dolusuyorlar kaputa birgün kıstırcam hepsini kokoreç stayla

ouzs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    branda aracın orjinal ölçülerindeyse toz un girme olasılığı bağlantı yerlerine göre azalıyo.. içi pamuksu kumaştan olduğu sürece çizilme en az seviyede. yıkanabilir olanlar var. onlara bakın. temizlenebildiği için toz barındırmıyo onlar. güneş in altında uzun süre bırakmayın pamukta olsa zarar verebilir. izmir de çok sıcak olur *****..
    *On3r*

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ouzs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    branda aracın orjinal ölçülerindeyse toz un girme olasılığı bağlantı yerlerine göre azalıyo.. içi pamuksu kumaştan olduğu sürece çizilme en az seviyede. yıkanabilir olanlar var. onlara bakın. temizlenebildiği için toz barındırmıyo onlar. güneş in altında uzun süre bırakmayın pamukta olsa zarar verebilir. izmir de çok sıcak olur *****..
    valla komsumun 2009 model fiestaya sıcaktan branda tavanda eridi tavanı boyatmak zorunda kaldı düşün artık yazın ne kdr sıcak sanırım bu brandalarında kalıtelı olanlarından almak lazım yarın bi yetkılı servıse sorayım orjınelı ne kdarmış

ouzs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben borusana bmw e 36 için sordum 550 € gibi bi rakam söylediler.. Bu soruyu sabah saat 9:30 da uğrayıp sordum. cevabı duyunca çıkarken adamlara şaşkınlıktan ''iyi akşamlaaar'' deyip çıktım
    lan dedim noluyos
    *On3r*

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ouzs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben borusana bmw e 36 için sordum 550 € gibi bi rakam söylediler.. Bu soruyu sabah saat 9:30 da uğrayıp sordum. cevabı duyunca çıkarken adamlara şaşkınlıktan ''iyi akşamlaaar'' deyip çıktım
    lan dedim noluyos
    hahahahaha bana focus ıcın o fiyat deseler derim len o paraya araba boyuyorlar

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    En kaliteli branda bile hare yapıyor, çiziyor kısacası ancak durumu kıyaslıcak olursak,

Derin kedi tırnağı çiziği olacağına kaliteli bir branda ile hafif hareler olmasını tercih ederiz heralde. Sonuçta hafif bir polish ile hareleri gidermek gayet kolay bir işlem ama kedilerin ne yapacağı belli olmuyor.

Servisten almak mantıklı ama içi mutlaka yumuşak bir malzeme olsun tercihen microfiber bez tarzında.
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

atakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim babam 16 sene sıfır aldığımız araçta branda kullandı hala boyası fabrikadan çıktığı gibi dikkat edeceğin şeyler;yazın kumaş örtü diktirecen onu kullanıcan izmirde kemeraltında var yapan bi kaç yer en son 90a diktirmiştik,şimdiki naylonlar yazın dayanmıyo sakız gibi yumuşuyo iyiside baya bahalı,kışın kaynaklı dedikleri naylon örtüyü kullanıcan,arabayı örteceğin zaman her zaman temiz olacak toz olursa bi ihtimal rüzgarda çizer,naylon örtüde eğer altta su kalıp yazın durursa iz yapabilir araba kuru olacak bunlara uyarsan hiç bişey olmaz

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim burada polisler brandalı araçları rahat bırakmıyorlar, emniyete yakınız, bende zamanında tatile giderken takmıştım, başkaları da takıyor, görüyorum, hepsi delik deşik oldu, plakayı-aracı görmek istiyorlar zamanla özel site içi otopark yoksa dikkat etmek lazım ...
    Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    http://www.techturkey.com/forum/sohb...ci-yorumu.html

Bende AutoCet bakmıştım ama sonra tavsiyeler üzerine Auto Guard aldım çok memnunum.

Ön Arka köşelere brandacıda delik açtırdım ve gergi attım şuan branda yerinden kıpırdamıyo Streç oldu. Tavsiye ederim Auto Guard

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

UNAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Terleme yapıp zamanla aracın çürümesine neden olduğu söyleniyodu

tarantino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben kullanıyorum bazen 2 hafta branda örtülü kalıyor hiçbir çizik yok

elbette yüzeysel çizikler olabiliyor ama hafta sonları cila attığımda bu çizikler ortadan kalkıyor

brandaya almadan önce dikkat ettiğim şeyler mutlaka arabayı yıkatmış olmam araba pis ise kesinlikle brandayı kapatmıyorum yağmurluda olsa dışını yıkatıp siliyorum ve brandayı örtüyorum ben aksaraydan aldım uygun fiyata gayette başarılı branda içi pamuklu denilebilicek cinsten

brandayı toplarken silindir şeklinde topluyorum örterken zorluk ve arabanın üzerinde brandayı gezdirme gibi bi sıkıntı yaşamıyorum
    HONDA OEM PARTS
    MESSENGER:mehmet cetin

tolgakaynak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar benimde aracım kapalı otoparkta genelde yıkatıp parkediyorum 2-3 gün sonra geldiğimde tozlu oluyor. otopark içi zeminden doalyı tozlu.

nasıl bi branda kullanmalıyım ?? tozdan korunması için
    Not: bu havalarda otopark içi sıcaklık 13 derece

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı focus musty35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla komsumun 2009 model fiestaya sıcaktan branda tavanda eridi tavanı boyatmak zorunda kaldı düşün artık yazın ne kdr sıcak sanırım bu brandalarında kalıtelı olanlarından almak lazım yarın bi yetkılı servıse sorayım orjınelı ne kdarmış
    evet bizimde arabanın tavan branda yüzünden vernik yanığı oldu
    branda kullanacaksanız arabayla arasında su-su buharı kalmamasına dikkat edin diyeceğim ama izmir gibi bir yerde nemden kaçmak ne kadar mümkün bilmiyorum...

Edit: branda malesef toz olayını çözmüyor hatta toz bile çekiyor diyebilirim. yani bizim kullandığımız öyleydi..

crazydog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    böle bi tip war kesin çözüm sanırım

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı crazydog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    böle bi tip war kesin çözüm sanırım

CarCapsule: The Ultimate Car Cover

Bunu bizim ülkemizde sigarayla delerler

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kedi arabayı çizmez emin olun... sonuçta hayvanlar tırnakları dışarda gezmiyor, bende aracı boyatalı 1yıldan fazla oldu, kediler üstünde 4lü okey bile oynamıştır ama onlardan ötürü hçbir çizik oluşmadı üstünde.....

ha şu mart ayında aracının üstünde fındık kırarlarsa ne olur onu bilemem....

tarantino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kedi arabayı çizmez emin olun... sonuçta hayvanlar tırnakları dışarda gezmiyor, bende aracı boyatalı 1yıldan fazla oldu, kediler üstünde 4lü okey bile oynamıştır ama onlardan ötürü hçbir çizik oluşmadı üstünde.....

ha şu mart ayında aracının üstünde fındık kırarlarsa ne olur onu bilemem....
    gel istersen sana kullandığım accordun kaputunu göstereyim artık fındıkmı kırdılar grupmu yaptılar bilmem
    HONDA OEM PARTS
    MESSENGER:mehmet cetin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)