Gri range pertten toplama gibi duruyor![]()
makete bısey yapmak bı halt gıbı gelmeye bılır. RC le ugrasanlarda bı halt gıbı gozukmeyebılır sana ama su bır gercektırkı bu bır zevk meselesıdır. 50-60 yasına gelıp uzaktan kumandalı ucak helıkopter ucuran adamda var bu adamın yas sevıyesı kac sence? kımıne gore bos ısdır kımıne gore zevktır. boş iş gozuyle bakanda buraya yorum yapmaz olur bıter![]()
zevkler ve renkler tartışılmaz bence biri gider oyuncak arabalarla uğraşır 60 yaşındakı adam bisiklete biner 30 yaşındaki adam patene biner buna kim karışabilirki mantıklı olun bence adam uğraşmış ve yapmış önce saygıyı öğrenin sonra yorumunuzu yapın illa yadırgıcaksın yani kendini üstun tutucaksın vay bee ne güzel istanbul vur topa patlasın .....
He ya haklısınız ok. Yazdıklarımı okuyup öyle yazın. Maket saçmalıktır gibi bişey mi geçmiş söylediklerimde de Rc, die cast savunuyorsunuz.
cok guzel olmuş emege saygı...
Yaşı ve seviyeyi ben zaten genel söyledim, kişisel birşey değil. Modelden anlamam zaten, dıştan bakıp da yorum yapmam fiyatına. Ben yanlış yerde olduğunu söyledim, isteyen istediği gibi anladı.
hep küçük arabaları düşürmek istemişimdirgüzel yapmışsın eline sağlık mert
![]()
benden sana tavsiye o zaman anlamadığın bilmediğin konular hakkında yorum yapma sonra altında kalırısn merak ettiğin bir konu varsa soru varsa yaz elbet bilen bir kişi cevaplar öğrenmemek ayıp deyil![]()
kimse alınmasın...
burası diğer forumlara benzemez ota boka konu acmaya gerek yok.. eger varsa hobın çekersın fotolarını atarsın bugunkı fotolarımıza kımse plemıge gırmeden yorum yapar veya yapmaz.. benden alıntı yapmayın aklı olan anlar..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)