Haaa dogru Can daki de güzel arac, benim aklım hep 2005 de. Can son kaca bırakıyor bu anda?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...o-frenli/detay
Arkadaşım ilgilenirsen bende aracımı satıyorum.
Araç şu anki km sine kadar yetkili servis bakımlı.Ben ikinci sahibiyim.Araç şu anda kullanılmıyor garajda beklemede.Fiyatta biraz daha indirim yapabilirim.
Renault Megane 2.0 RS 2005 Model 30.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
40 a var zaten
Volkswagen Golf 2.0 GTi 2007 Model 40.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
Volkswagen Golf 2.0 GTi 2005 Model 43.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
ama şunlar bıraz ucuzlasa iyi olur
Volkswagen Golf 2.0 GTi 2011 Model 92.500 TL Galeriden satılık ikinci el
Volkswagen Golf R 2.0 TSI 2010 Model 97.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
40 lıklar patates 47.5 olanlar var onlar verse 40 a alırım
nerdeyse mini gp parası istiolar o yüzdende çok mantıksız kalıo bnm için![]()
Team PAŞAOĞLU
güzel gerçekten konuşucam bakalım ne diyecek fiyat...
tanımıyorum ama adını duydum epey, rs alırken ona göstericektim ama çalıştığı yerden ayrıldı demişlerdi...
07 model güzel gerçekten ama iyi bi indirim olmadan şuan uygun değil benim için.
golf v gti zaten tartışmasız almak istediğim bir araç...
tanımıyorum ama adını duydum epey, rs alırken ona göstericektim ama çalıştığı yerden ayrıldı demişlerdi...
zaten orası onun servisiydi ama el değiştirdi şimdi yeditepenin orda baday da![]()
2007 model olan guzelmis rengide guzel ama aracın ile arada ciddi fark var uzerine cok koyman gerek .
yazılım olayı vs cozuldu bu konuda alper hoca destek verirse sana 270-280 beygirlik simdiki aracından cok cok daha hızlı guzel yol tutan duran donanımlı kısaca neredeyse eksiksiz bir aracın olur..
ikinci el veya piyasada marka moda olan seylere kafa takmayacaksan al derim ben cokca kez kullandım keyifli tok guzel bir araba..
pert kaydı varmı diye bakarsın bu birincisi. ikinciside aracı alırken dynoya sokmanı tavsiye ederim.
arıza olarakta çıkabilecek her sorunda beni arayabilirsin resmen kitabını ezberledim bu aracın öyle söyliyim sana.
elektronik aksamından mekaniğine herşeyinden anlıyorum artık. şunu yapıyor dedinmi bundandır derim anında.
almayı düşünürsende ben aracımı uygun fiyata vericem iş yeri açacağım için.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)