Linkteki 306 nın baslığına tıklarsan zamanların 99 model gti a ait olduğunu görürsün.eski s16 lara değil.
Printable View
Linkteki 306 nın baslığına tıklarsan zamanların 99 model gti a ait olduğunu görürsün.eski s16 lara değil.
bulduğuın tek test sonuncuna bakarak bu kıyaslamayı yapamassın lınkı ıncelemedım bıle emın olduğım ıcın
haa bu arada kusurabakma ıngılızce bılmeıdğım ıcın senın gönderdığın sıtedende bısey anlamadım zaten:)
O konudaki yorumlarda bile 230 la oyle biseyin olamicagi belirtilmis :)
kutsal bahsettiğin virajda 2 araçtada orjinal yay ve yüksekliktemiydi yani süspansiyon olarak eşitlermiydi ? :) Yoksa birisi yerle bir birisi orjinal leylek style mı :) kıyaslıyorsak eşit şartlar gerek dimi :)
Laflala,emin olmakla olmuyor bu işler.. aksini ispat et ozaman?306'nın rs ten iyi zaman yaptığı testleri bul koy görelim..
Linktekileri anlamak için profesör olmaya gerek yok zamanlara bakman yeterli.
kutsal konunun başında kendin yazmışsın bildiğim testlerde derecelerde gti iyi diye ve cevap olarakta video konmuş rs in üstün olduğu bariz belli bir pist videosu konmuş itiraz edeceğine sende ispatla daha iyi olduğuna dair bir video koy görelim :)
306 yerle bır değildı madem rs cok ıyı yol tutuyor bunu yapan muhendısler dusunememıs kötu yol tutuslu yapmıs rsnın orjınalını yanı ölemı :) özellıkle test aramam ama ılla denk gelır bıyerde koyarız 306yıda bılen bılr;)
Az laf çok iş.. madem aksini ispat ediyorsun bildiğin 306'nın rs ten iyi olduğu testleri koy görelim hep beraber.
terst aramama gerek yok sen ve shelkolıkten baska rs dıyen zaten yok ;) oyuzden aratırmaya gerek duymuyorum ;)
Ben de Okanım o zaman :hehe:
Şaka bir yana 306 GTI stock halde RS ten iyi yol tutar arkadaşlar. Ama RS e dediğim gibi yay veya coil takın sonra istediğiniz viraja girin ;) Haa bu arada lastik faktörü de çok önemli.