306 s16 ile 6-gti ın yol tutuşunda , amortisöründe yayında vs. fark yok ise , BANA GÖRE tartışmasız berbat diyorum 306 nın tutuşuna , hayallerim yıkılmıştı ilk sürdüğümde
Printable View
306 s16 ile 6-gti ın yol tutuşunda , amortisöründe yayında vs. fark yok ise , BANA GÖRE tartışmasız berbat diyorum 306 nın tutuşuna , hayallerim yıkılmıştı ilk sürdüğümde
Bu resimler Haziran 2008 den kalma buldum bir yerlerden karıştırma :)
Gebzede renault servisinde çalışan birisi dediğin bu tanımlara uygun 41 TB plakalı Rs aklıma geliyor :)Doğruysa eğer
Bir resim daha koyayım nostalji olsun taytay RS ten :)
http://img571.imageshack.us/img571/6...ytay004fa3.jpg
Uploaded with ImageShack.us
müsteşar ünsala rs yerine 306 gti a biniyorsa vardır bi bildiği.
hoş patladı ama :)
5-6 senedir de kullanıyormuş yani kaza olur normaldir.
Bir Clio RS in nasıl yol tutuşu olurmuş görmeniz için,
VE RS i kullanmanız gerek... :)
Kutsal o kadar geldik burgaza sen nerelerdeydin yav tanışamadık gitti seninlen
Clio Rs ile pardon Toros RS ilede güzel resimler çekerdik :D
[QUOTE=Cliosportve;2058632]Kutsal o kadar geldik burgaza sen nerelerdeydin yav tanışamadık gitti seninlen
Clio Rs ile pardon Toros RS ilede güzel resimler çekerdik :D
nezmn geldınız yaa ala ala yakındamı gecen 3 haftadır burgazdaydım ben sımdı eskısehırdeyım buraya gelın burda tanısırız foto cekerız :)
sarı koni amortisör
apex yay (rs için özeli, 1.6 yayı değil)
powerflex bushing set
195 50 15 orj ebat dunlop sp sport bilmemne serisi lastik (potenza adrenalin, michelin pilot sport vs 3-4 tip lastik denedim RS'de, en çabuk biten bu oldu, en iyi tutan da bu gibi geldi :))
bir de her 2-3 haftada bir ön takım-kulaklar tek tek denenip devamlı rot-balansa giriyordu.. körfez açılmadı gitti :D
H&R - eibach - vogtland - apex vs. rs için üretilmiş yayların pek çoğunu denedim. pist için apex, cadde performansı için eibach sportline ya da H&R öneririm.