ahahhahahah
YouTube - Renault Clio Sport vs Honda Civic
orjinal halinin kötü olduğuna eminmisin![]()
yaaa gereksız polımıkler herkes sadece görusunu yassın dedık hazmedemeyen shellkolık fırladı geldı gocunduğun noktayı anlayammadım dostum ben sneın![]()
bırıncısı bız spın attık ama gtı ıle atmadık 2cısı vıraj ıcınde atmadık cıkınca şöför huseyın abıydı shelkolık arkadasım cok ıyı tnaırısn duz yolda bızı ters cevırmeyı basardı 3.su okan arkadasım psıkopat rs sı ıle vıraj ıcnde sollandı o hıc kaldırmazdı bu muhabetı bıde sen cıktın basımıza ohooo gokarta beklenıyorum ıyı geceler![]()
bu konu kilitlenir![]()
bence gereksiz mesajlarımızı silip konuyu karşılaştırmalara alsınlar![]()
Konuyu ozaman pejo formuna açsaydın herkes 306 derdi sende bende öyle düsünmüstüm derdin konu kapanırdı
Burda biseyler karsılaştıracaksa,tartısıcaksak sonuca karar vermemiz için somut
veriler lazım.Kullananlara öyle gelmis olabilir 306 daha güvende hissttirmis olabilir..
Ama hangi arabanın iyi yol tutuğunu anlamak için testlere,pist zamanlarına bakıcaksın.
rs mi 306 mi ? zaten bu soru boyle sorulmaz.hangi model hangi ozellikler ne zaman hangi sartlarda yapilmis ? iddialasanlar neye gore hangi ozellikleri karsilastiriyo ? o testler iddialasanlarin sartlarina gore yapilan testler mi ? hangi lastikle yapmislar ? neyin davasini yapiyoruz ? ordamiyiz burdamiyiz ?![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)