anladım kardeşim elbette bi servise sokmama lağzım sonuçta para kolay kazanılmıyo havaya saçacak param olmadığı için sizin gibi dostların bilgisine ihtiyacım var çok tşkkler kardeşim
Printable View
bayandan yazan uj 4770 mi ne baktın mı hiç
ali can kardeşim caner tamer lerin bahsettiği alican sen sen canerle o clio hakkında konuşuyodum alicana bi sorayım dedi belki sensindir;)
bende bilmiorm bendede clio rs vardı 2 sene kdr bindim sattım geçen yaz şimdi yine alabilirim bi baktırmak lazım alınca az çok bende anladıpm iiçin kendim baksamda olr :) ne b.k oldğu belli oluo bazı rs'lerin çok temizlerinede nadir rastlanıo işte .. 42 bindekini ben sorguladm hemen gidip alabilirdimde ama bi b.klk oldğu belliydi deişşensiz orj km hikaye die gitmedim üşenmediimde ii yapmışım bence .. inş temiz güzel kafana göre bi rs bulursun güzel araç yakıt 50 milyona 210 220 km yapıodm yakıtına görede çok ii kaçan bi araç ve sağlamda =) üzmez yani
Arabayı tanımam..sahibini bilmemde..
Araba hakkında sıfır bılgıe sahıbım sadece kendım alırmıs gıbı konusuorum..
1- bır bayan neden rs kullansın..
2-bır bayan neden mk2 stop taksın?
3-bayandan olunca,alındıından berı bayanmı kullanmıs oluo???:D
4-bayan surunce temızmı oluo?sahsen ben bayanın kullandıı rs ın sanzımanından baskı balatasından on takımınından vs yerlerındenn suphe ederım.. :)
(tekrar dıyım..dıstan bakınca gorunenler..dusunduklerım.....ne aracı ne sahııbını tanırım...)
Neden herkez bir oluşum içerisinde anlam veremedim
Adam 2 sayfa boyunca bu araba alınr mı bu paraya demiş
Bence sorun yok araç alınır 16 milyara paşalar gibide binersin
İçi çok temiz orjinal KM sinde
Gideri konusunda hava filtresi- eksozt - chip yaptırcaksan tam ideal araç
Hangi servise götürsen motor kapalı kutu sana ne diycekler zannediyorsun ?
Aracı bağlarlar makineye çalışma parametrelerine bakarlarki aracın çalışması SAAT gibi zaten
Boyasına orasına laf atılmasın bence
Arka çamurluk değişmişte ne olmuş ya anlamsız çıkışlar görüyorum
Adam parayı vurmuş yaptırmış bence ne gideri konusunda nede görüntüsü konusunda EKSİ bir durum oluşturmuş
Bu arabalarda artık sorunsuz motor aranmaktadır bu böyle biline
Geçen sene 4-5 CLio RS motoru dağıttı hepsi tek tek sattılar arabalarını yok pahasına
Kaporta isterse komple yenilensin komplede boyalı olsun sorun değil dahada iyi
Bence gideri ve motoru yönünden üzmesin
Bu araba motoru yönünden üzmez
Hayırlı olsun
walla katılıorm selçuk haklısın ben ilk rs'i alırken bi b.k bilmiodm rs'le ilgili ayna mauhruti yamuktu vs o yüzden şanzıman kırdığımnı biliorm sende biliosn rölanti sorunu vs şimdiki aklım olsa belki alabilirim yine en kralını alırım sorunsuz şekilde .. o yüzden i bi terch yapılmalı harab olan araçlardan uzak dursun die düşünüorm
:D sağol kardeşim ben anlamıyorum her aracın bir satılmamama sebebi vardır anlasam zaten surada konu açmam işte bilgin arkadaşlardan yorum bilgi alayımki bende biraz biraz biliyim rs yi pugeot de bana sana sayayım ne gerekiyo 106 306 ama işte bunda cahilim ondan yoruma ihtiyacım var;)
Yav bilgisizlik olabilir
Ben 2 senedir bu işin içindeyim 1 seneyide aşkın Clio Rs im var.
Herkez kendine göre birşeyler biliyorum diyor saygım sonsuz
Çoğu arkadaşa yol gösterdik çevremdeki herkeze her arkadaşa RS aldırdık
İstanbulda 7-8 Rs bizde zaten
İstediğimiz zaman buluşup istediğimiz modifikasyonu boyama işlemlerini yapabiliyoruz
Aracların artık baba oğul ilişkisinden ziyade karı koca ilişkiside yapar oluyoruz çoğu zaman
Benim arabam içinde neler söylendi alınmaz edilmez yok öyle böyle
Ben gözümü kapattım 1 günde almıştım
Sonra zaten bilen biliyor aracımın nasıl olduğunu...Fazlada anlatmaya gerek yok
Başkasının arabası hakkında kötü söyleyince doğruyu söylememek gerekiyor mantığı çerçevesinden kaçınıyor çoğu kişi...
Bence bu araç 16 milyara alınır fakat;
Çok kararsız birisi 15 milyara gidip al keyfine bak
2 haftada yürür hale getirdim.Parça lazım oldu yurtdışından getirdim milletin bulamadığı parçaları 2 günde temin ettim...
Osebeple parça sıkıntısı zaten MAİS te yaşamazsın yaşarsan temasa geçersin benimlen yardımcı olurum
tmm kardşeim ben şu araca bi motorcu arkdaşımla gidip bi bakayım çok sağlam bi kaportacı var onada bi baktırayım ondan sonra eğer adamın dedğikleri harici bişy çıkmassa alayım şans işi bu iş tabi ama işte içine sinmesi gerekiyo parça sıkıntısı çekermiyim oda var işte inşallh bu konudada yardımcı olan arkadaşlar olur ban sanırım ondan sonra araca gereken ni ben yaparım gebzeye rollingde bakarız araçlara;)
boşa konusmanın faydası yok binicek olan sensin :) gidip bakıp en güzeli begenirsen icinede sinerse alırsın.. gidişini bende merak ediyorum. inş istediğin gibi olur parca sıkıntısı çekmezsin. eğlenceli araba. bu fiyata bu donanımda bu gücte bulabilecegin en güzel arabadır bence.
parça durumu nedir bu araçların parçaları diğer araçlarla kıyaslarsanız aralarnda nekadar bi fark vardı mishal 306 GTİ ile kıyaslarsan
parça fiyatları değişiyor mesela vites topuzu 487 lira,4 amortisörünü değiştirdim arabanın yetkili serviste herşeyi içinde 485 lira tuttu 1.6sınınkini değiştirdik 700 civarında tuttu.ağır bakımına ek olarak alternatör setinide %20 yada %30 indirimle kasnak(600lira) değişimiyle 1600 civarı tutmuştu yine yetkili serviste anlıyacağın bazı parçaları ucuz bazıları pahalı.şanzıman bu arabalarda biraz sorunlu benim gördüğüm kadarıyla onada iyi baktırın.
42bindeki bir rs uzun süre sorun çıkarmaz demiş bazı arkadaşlar fakat araç yattıysa sorun çıkartabilir bence çalışmamasıda problem olabilir.
edit:bu arada uj 4777yi bayan kullanıyor 4-5 kez gördüm trafikte yalan değil yani
triger kayışı + tüm kayışlar devirdaim vs bir sürü şeyi 1100 e yaptırmıştım bakımını :D ucuzda sayılmaz hani baya pazarlık yapmıştım servisle :D:D rölanti valfi 200 220 milyon gibi bişi oksijen sensörü önemli asıl bosh'unkini alırsın 75 milyon filan serviste istiosun 300 gibi rakam çekmişlerdi .. bazıları ucuz ama bazılarıda bi o kdr pahalı clio diip geçme =) kasa olarak çok sağlam araç walla :D
y. bosnada oturuyo abisi var tamer 106 ları vardı sattılar değiştiriyolar sürekli 106 larını elektirikle uğraşıyolar;)
hah arabaı aldıkta rolanti falfi derdine düştük:D
bu arada yetkili serviste expertiz yaptırıp araç aldığım için söyleyeyim expertizinin üstüne 2000 liranın üstünde para harcadım araba kazasızdı ve boyasızdı bakımlarını ustada yaptırdık dediler değişmeyen kasnak kalmadı arabada kapalı kutu yani anlıyacağınız.
bence bakımları kayıtlı bir araç almayı tercih edin 2000 lira kar edicem diye 5000 lira zarar etmeyin açıkçası aracının bakımlarını tam anlamıyla yaptırmış birisi 16binden çok aşağıya inmez herhalde çok acelesi yoksa.