rölanti valfi 228 lira yetkili servis fiyatı bu arada
Printable View
rölanti valfi 228 lira yetkili servis fiyatı bu arada
yok yanlış anladın vdo olucak yada marelli olucak demek istedim :D bendekide vdo idi :D ama bi rölanti sorunu vardı kalıcı utku ii bilir:D ..
ozan va plakalıyı hep görüodm biliodm biraz masrafı vardı illaki 1000 2000 kdr harcancak zamanında bakmıştım motor açıp :)kısmet şuan aracın çok gzl kazasız belasız bin krdşm
rs de genelde arıza çıkaran parça hangisidir dostlar
ve bu meredin şanzumanı çabuk kırarmı ve şanzuman sıkıntısında maliyet nekadar çıkar
anladım dostlar bu bilgileri değerlendiricem tabiki bunları bilmek önemli şeyler
düzgününü bulursan kaçırma bencede eli yüzü düzgün olanını bulmak baya bi zorlaştı son zamanlarda.ama illa ki billinmeyen doğru düzgün olan RS vardır.
bi ara buna bakmıştım ama 18den aşağı inmemişti sahibi
Renault Clio 2.0 Sport 2000 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
Düzgün araç her zaman emsallerinden pahalıdır, kupon araçlar bunlar sonuçta.
Masrafsız RS VTI Type R olmaz bunu unutun zaten, Yasları ilerledikce mutlaka değişmeleri gereken sarf malzemeleri olacak, bakım karnesi olan servise sürekli giren arabaları alın.
Bu 42 binlik ici tertemiz, trigger değişmiş mi? kasnaklar değişmiş mi? aks kayışı gergisi değişmiş mi? Bu dediklerim bile yoksa aracı 16 ya alsan bu dediklerimin serviste takılmasıyla araba 19 a gelir :) Ha sonra binilir mi evet gayette güzel binilir ama her 2. el araçta olduğu gibi masrafsız olanı yoktur.
her arac ıcın oyle bakımlı olanı bulmak lazım kaporta cok sorun degılde motoru bakımlı olmalı bır aracın cunku masraf cıkarıcak kısım aracın yururudur hayrlısı olsun senın ıcın ıns gonlune gore bulursun
arkadaşlar aracın kaporası verilmiş yarın satışı alıcam hayırlısıyla exprtiz yaptırdım sahibini dedği haricinde bişy çıkmadı ve araç gerçek 42 bindedir ve çok temizdir aracın rolanti sorunu kasnak sornu dreksyiyon pmpa sorunu vs hiçbir sıkıntısı kesinlikle yok ben aracın triger v kayışı ve genel bakımını yartırıcam serviste faturalı olacaktır zaten rollinglere hazır olduğu zaman tanışmak nasip olursa aracın yürürünü ozman göreceğiz teşekkler kardeşlerim yarımlarınız için ;) varsın cebimden 1500 lira çıksın enazından kafam rahat kullanırım değişti değişmedi derdi olmaz ben biniciyim sazen satmak istesem okadar masraf etmee araba konusunda çok hassasım kesinlikle benim aracım bakımsız kalmaz tşkkler tekrardan;;)
bu arada serviste ne yağ kullanıyolar 10 60 mı 10 40 mı bilgisi olan varmı dostlar
hayırlı olsun ali kazasız belasız
hayırlı olsun ...
çok sağolun dostlalat inşallh sıkıntısız kazasız belasız binmek nasip olur ;)
hadi kazasız belasız bin krdşm sevindim :) yardım etmişizdir umarım .. 5.40 koyabilirsin yağını ..
ben 0.40 koyuyordum castrol edge sport güzeldi tercih senin =)
anladım ali can servis koyacak belirttiğim gibi ne koyar acaba
hımm normal benzinli araçlara 10.40 mı koyuyolar yoksa 2.0lt araçlaramı 5.40 koyuyolar acaba?
hayırlı olsun kardesm allah kaza bela vermesin. sevindim adına zevk alarak kullanıcagın bi arac aldın ..
alıcam bi rs içinizden geçicem az kaldı bekleyin :P:P haahaha hayrlı olsn krdşm tekrar:)
aynen kardeşim elbette pizim piyasa zaten belli elbette ataşehirde karşılaşırız orada incelersiniz kardeşim;) hemde tanışmış oluruz
ha sen izmitteydin dimi olmazsa izmite sıkarız:D
ahahaha :D:D bakalm kısmet :D hadi git wimmer yaptır cai yaptı 60mm boru hks egsoz işin çok :D portpolih vs:D:D
rs fabrika çıkışı ne çeviriyo sen bilirsin yazılımsız