Adminler acsın bir hesap hepimiz kullanıyoruz ınternet bankacılığı herkes gonlunden ne koparsa gondersın 20 50 100 fark etmez damlaya damlaya gol olur bızım begenmedigimiz 10 tl onların cok işine yarar hadi baslayalım işe hemen
Printable View
Adminler acsın bir hesap hepimiz kullanıyoruz ınternet bankacılığı herkes gonlunden ne koparsa gondersın 20 50 100 fark etmez damlaya damlaya gol olur bızım begenmedigimiz 10 tl onların cok işine yarar hadi baslayalım işe hemen
linki açınca bi kotu oldum ya
herturlu yardıma bende varım organize olalım ;)
Arkadaşlar isterseniz şu şekildede yapabiliriz... Bu insanları bulduktan sonra onlara şahsi bir hesap açtırılır (tahmini olmadığı için), oraya yaparız yardımı. Çünki diğer türlü toplanan paralar biri aracılığı ile iletilcek, kimse töhmet altında kalmasın derim.
tago; bu yaşlı insanlar gidip bankadan para çekmeyi becerebilir mi? pek sanmıyorum.. vicdan sahibi kimse yardım paralarını içedip yemez sanmıyorum..
eğer buradan bu parayı toplayamazsak utanalım
pamuk eller cebe
bi garip oldum okuyup resme bakınca..
Yardımcı olucak arkadaşlar yazmış zaten yönetim el ayak olsun bir hesapta para toplansın elektrikli arbaları hatta fazladan maddi destek olalım. biz araçlarımıza ekstra o kadar harcama yapıyoruz keyfimiz için bu insanlara yapılacak yardıma kimsenin sessiz kalmayacağını düşünüyorum..
Semihim arabayı ben teslim edicem zaten. Araba işinide sağ olsun bir arkadaşımız çözdü bile. Bu nedenledirki geri kalanlarda maddi anlamda en azından bir yardım yapmak istiyorlar.
medikal ürünler satan yakını olan varmı? aklıma gelmiyor birisi vardı sanki forumda
Bencede araba alınıp teslim edilmeli,araba ihtiyaçları kalmamışsa giden arkadaşımızın saptayacağı herhangi bir ihtiyacını alalım....
Baba işte ben direkt adresi beklemekteyim. Adres gelsin en öncelikli işim budur.
şimdi para vermekte ne bilyim yanlış olabilir kırmayalım insanları ondan korkuyorum
Nasıl bi hayat bu ya ?
Bunların etrafında yaşıyan , mahallesinde yaşıyan insanlar da hiç mi insanlık yok ? Bu tür insanlar gazateye çıkacak kadar caresizlerde nasıl etraflarında rahat yaşayıp uyuyorlar , pes ...
Arkadaşlar haberi yapan Mustafa Oğuz DHA İzmir Bölgesindeymiş, sağolsun Hürriyet'ten bir arkadaşım sayesinde buldum. Şube Müdürü İlyas bey ile konuştum, bu yaşlı çiftimize ulaşacak bilgileri bulup beni arayacak.
Umarım gün içinde bilgisi gelir.
Bu arada biz parayı toplayalım, bu çiftimize alışveriş yapalım. Ne bileyim 1 çuval patates, 2 çuval makarna, giyecek vs. olabilir. Mesela evlerindeki elektrik için gidip TEDAŞ'a peşin para veririz, elektrik faturalarından düşerler. Bunları belirleriz.
Gerekli bilgi gelsin, bir gidip bakalım, sonrasına karar veririz. Görünen o ki ; en az 2500 lira toplarız şu tabloya göre.
Bu arada , hepimizle ayrı ayrı gurur duyuyorum. Duyarlılığınız için teşekkürler, beni çok mutlu ettiniz, bu başlığı burada açmakla çok iyi etmişim...