Kim bilir bu halde bu kadar yardıma muhtaç kaç insan var daha etrafımızda, çok yakınımızda. Bende 50tl gibi bir rakam yardım yapabilirim keşke elimden gelsede daha fazla yardım yapabilsem ama bende lise öğrencisiyim.
Printable View
Kim bilir bu halde bu kadar yardıma muhtaç kaç insan var daha etrafımızda, çok yakınımızda. Bende 50tl gibi bir rakam yardım yapabilirim keşke elimden gelsede daha fazla yardım yapabilsem ama bende lise öğrencisiyim.
yapılırsa benıde yazın 100 lira...
buna sadaka demesek de insanlık görevi desek nasıl olur :)
hep beraber değil ama her şehirden bir kişi toplanıp 3-4 kişi gidilebilir..
bu aralar ciddi bir darboğazdayım ama bana ufak ve değersiz gelebilcek bi rakam bu iki insanın en azından bir günlük erzak ihtiyacını karşılar her ay bir haftalık erzağını karşılasam ne mutlu bana
tarkan biliyosun çarşı pazar sürekli alışveriş ediyorum işim gereği,erzak alma durumunda özellikle de manavlık bi malzeme durumunda bi ufak liste yap bana ben pazara gidince temin eder basmaneye aileye bırakırım
pazardaki esnaf da böyle şeylere hassas insanlar onlar da yardımcı olurlar bende olurum meyve sebze ihtiyaçlarını karşılarız hiç olmazsa..bunu her hafta olmasa bile ayda 2 kez yapabilirim...
sen bir liste oluşturursan bende elimden geleni yaparım yardım konusunda madem sandalye ihtiyacı kalmadı bu kısmını hallederiz...
İlgilenen arkadaşlarımız neyin lazım olduğunu gördükleri zaman bildirirler..Daha sonra arkadaşların bilgilendirmeleri doğrultusunda neye ihtiyaçları varsa kesinlikle yardım etmek lazım...Bende elimden geleni yaparım...
Bizde burdan yardimci olabiliriz, sadece PM atmaniz yeterli hesap nosunu.
Arkadaşlar bugün ailenin yanındaydım söz verdiğim gibi. Arkadaşlar içim parçalandı... Çok kısa olmakla beraber video çektim ayıp olmasın diede bunu yayınlamak amaçlı yapmadığımı söyledim. İnsanlar birkere çok düzgün insanlar. Sadece akülü arabaya takmışlar, "bir olsa çok rahat ederiz, herkes alırız dedi ama kimse getirmedi" diyorlar. Bende dedimki "akülü araç her ne olursa olsun halloldu, peki daha başka ne yapabilirim sizin için"... Sizce ne cevap almışımdır??
İnsanlar ne isteyeceklerini bile bilmiyorlar... "Çiçekyağı istersek alırmısın?" dediler yaaa. Düşünebiliyormusunuz, tek ama tek istedikleri çiçek yağı...
Artık konunun gerisini duyarlı arkadaşların yüreklerine bırakıyorum.
Rodya abi sendende müspet bir bilgi bekliyorum. Korgosunu osunu busunu düşünme abicim. Sen sadece hazır olduğunda haber ver yeter.
Tarkan hocam o zaman para topluyoruz, parayı sana yolluyoruz. Sana zahmet, eğer işin yoksa güzelce alışveriş yapıyoruz.
Erzaklarını alalım, benim aklıma gelenler şunlar :
1 çuval fasulye , nohut vb. bakliyat
1 çuval pirinç
1 çuval un
en az 30 kilo deterjan
Şampuan, sabun vs.
1 çuval bulgur
4-5 teneke ayçicek yağı vb.
Giyecek alalım.
Fikri olan var mı?
Hadi para kimde toplanıyor ise hadi belirleyelim, ben 100 TL ile başlıyorum.
Rodya kardeş sandalyeyi nasıl alacağız senden? Kargo ile yolla desek bunu kasalayın, kutulayın vs. derler. En mantıklısı ambar bulup, izmire mal gönderen bir kamyona koyup yollamak.
Ben dönem dönem takip ederim aileyi, o sorun değil. Tabiki birşey yapıp sonrada unuttum demek doğru değil. Çuvalla alınan ürürnlerin bozulma riski var dednildiği gibi.
Sandalye içinse benim çalıştığım ambar firması var. Sadece Rodya bey nasıl alınacağını söylesin.
Arkadaşlar şimdi kim kaç lira verecek lütfen yazsın. Benim listemi copy paste yaparak ekleyin, ne kadar toplayacağımızı , buna göre aileye ne sunabileceğimizi belirleyelim :
Gurcell - 100 TL
Gurcell - 100 TL
hddsheriff - 100 TL
Gurcell - 100 TL
hddsheriff - 100 TL
sone-r - 100 TL
Beyler videoyu ilk postuma ekledim.
Gurcell - 100 TL
hddsheriff - 100 TL
sone-r - 100 TL
Gurcell - 100 TL
hddsheriff - 100 TL