Bende denedim kendi enson yaptığım kaza ve daha önceki bi kazası çıktı çok sükür ciddi şeyler değil.sistem güzel çalışıyor hatta kaza tutanağının fotosunun çıkmasıda ayrı bi güzel.
tabi araç kasko veya trafikden yaptırılmışsa.
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
KASKOLU ARAÇLAR İÇİN BURDAN SANIRIM..
Tramer - İlk Adım
Benim geçen ay yaptığım kazada ben trafik sigortasından değilde kaskodan yaptırdım aracımı, kaskodan yapılan görünmedi hasar kaydı olarak ancak benim çarptığım araç gidip serviste aracını tamir ettirmiş,tamir ücretide benim trafik sigortasından kesildiği için tramere kayıt olmuş sanırım
bende bısı bulanamadı dıyor ama mesaj atınca bır kaza ve calınma cıkıyor nasıl oluyor tramer yanlıs soyluyor![]()
kayır bulunamadı dedi
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Kasko tarafındanda sigorta tarafındanda şase no ile sordurdum hatta mokunu cıkartıp SMS ile sorgulattım kayıt bulunamadı dedi![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
kayıt bulunamadı diyor ama smsden sorgulatınca cıkıyor..
edit..
kaskolar cıktı ama kaza olsa bile gozukmuyor![]()
ben aracı almadan once sms ile sorgulamıstım 3 kaza cıkmıstı 2 tanesinde tutar yazmıyordu cok kucuk diye sanırım, bir tanesinde 250 TL yazıyordu zaten far değişmiş. aracı aldıktan sonra gecen ay park halinde iken vurdular araca sigorta tutanagı ile tamir edildi. sadece bu gorunuyor.
1.secenek, sorgulayan kişinin tc kimlik numarasına göre bakıyor sigorta sahibinin yani
2.secenek, plaka degişimi olmus olabilir bu nedenle de birşey gorunmuyor olabilir.
3.secenek eve gideyimde plaka+şase no falan deniyeyim. aldıgım kişi sms ile baktık hiçbirsey yok demişti ama ben yanlarında attım cıkmıstı neyse yeni bişiler bulursanız takip ediyorum
Seçim KriterleriÜrün Kodu : Trafik Plaka : 034 GUK70
T.C. Kimlik Numarası : xxxxx
Kayıt bulunamadı.
Tamamen hikayeBu arabayla bir ton kaza yapmıştım
Seçim KriterleriPlaka : 034 BC8063
T.C. Kimlik Numarası : xxx
Kayıt bulunamadı
Bunda da sigortadan ( 1 kasko, 1 karşı taraf sigortası ) 2 defa tampon boyatmıştım.
Bi öğretmenle konuştuk anlaşamadık fiyatta.Bugün arayan olursa görüşücem haftasonuna kadar.Olmadı dondurucam ilanı 16 nisana....Bitirme projesi teslimatı çok sıkıştı emre kafamı kaldırcak vaktim yok , araba gezdir , notere git vss kaybedecek bi günüm bile yok , riske girmeyelim şmidi...bide 28mart-16nisan arası kesinlikle araç lazım Ankarada.Durduk yere altımızdakini de elden çıkarmayalım.
En erken okul projesinin bittiği 23 Nisanda sattığımı varsaysak nezaman kredi çekip ne zaman araba beğenip ne zaman araba alcam??Hayatta yetişmez 4 5 günde... Onun için bidaaki ayın 16 sı sonrasında acele etmeden satarım diyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)